Şimdi Ara

Boğaziçi PDR - Soruları alayım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi üniv, boğaziçi PDR, boğaziçi üniversitesi hazırlık, kilyos kampüsü, boğaziçi kampüsler, hazırlık sınavı, proficiency...

hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz arkadaşlar..

Ancak henüz hazırlığı bölüme başladığım için bölüm içi derslerle alakalı soruları cevaplandırabilirim ama bir yere kadar...

Onun dışında tercihle alakalı kafanıza takılan yerleri sorabilirsiniz..

• Bi pdr mezunu okulda psikolojik danışmanlık dışında ne yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltalı adair savcısı B kullanıcısına yanıt
    insan kaynaklarından, psikolojik danışmanlık servislerinde, psikolog olarak da (yüksek lisansla birlikte) çalışabilirsin.
  • Berkecannnn B kullanıcısına yanıt
    bari sen verme ihtiyaç olup olmadığına sorusu olan varsa sorar,
    ayrıca prof u da verdim ;)
  • Yetiştirme yurtlarında sizler de çalışabiliyor musunuz? (yukarıdaki soruya ek olarak)

Bölümünden mezun örnekleri verebilir misin? Bir de hazırlık süreci seni zorladı mı?

Burdan çıkınca Anadolu'daki okullarda çalışmak neden başarısızlık olarak görülüyor? Bir kişi idealistse bunu yapsa ne olur ki? (Bunu cevaplamasan da olur.)
  • Hocam konunuzu yeni gördüm başka bir baslik altında sordum kusura bakmayın. Burada daha yararlı olur cevabınız. Ben de bogazici pdr ile bilkent uluslararası ilişkiler arasındayım. mezun olunca hangi görevlerde bulunabilir bogazici pdr mezunu? Yüksek lisans yapildiginda tek alan klinik psikologluk mudur ? Şimdiden çok teşekkürler

• yani psikolog ve psikolojik danışman olarak görev yapabilirsiniz...

hazırlıkta ben intermediate seviyedeydim ve sınav zamanı geldiğinde çalışarak geçtim diyebilirim onun dışında 1 yıl tatil yaptım diyebilirim. bir sürü kulübe etkinliğe festivale gitmesi de cabası..

anadoluda okulda çalışmak için kpss ye girmek gerekiyor ve bunun için üniv. önemli değil . buraya giren kişi de yüksek puanla girdiği için ister istemez okulun etiketini ismini kullanarak devlet yerine daha yüksekte bir yerde çalışmak istiyor. başarısızlıktan ziyade böyle bir bakışı açısı var ancak tabi her boğaziçili de ceo olacak diye bişey yok okulda ne kadar aktif olduğunla alakalı bir durum...

hangi yerlerde iş olanakları gibi soruları google a yazıp da cevap bulabilirsiniz şuan daha farklı bir şey yazamam oradan farklı. ancak boğaziçi ismi meslek hayatında önemli yararı dokunacaktır.

• Selamlar :)
    Up

• Moral Alkışı kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi alanda calismayi planliyoraunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben henüz kesin bir karar vermedim. 1.sınıfı bitirdim, dans ediyorum bunu da devam ettirmek istiyorum yarı zamanlı olarak,, ayeiyetten meslek olarak bir şirkette psikolojik danışmanlık servisinde çalışabilirim diyorum.

• Moral Alkışı kullanıcısına yanıt
    büyük danışmanlık şirketlerinde çalışma imkanı var mı? (psikolojik danışmanlık dışında amerikadaki gibi danışmanlık alanında ) erasmus ve exchange olanakları nasıl ? gidenlere nereden ulaşabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.