Şimdi Ara

Boğaziçi Tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir forumu takip ediyordum, dayanamayıp katılayım dedim. Çünkü Instagram ve Youtube kalitesiz öğrenci kaynıyor. Sonuçlar açıklanana kadar burayı gözlemlemek mantıklı bir hareket olacaktı. 71.5 TYT, 73.75 AYT ve 90 OBP var. Geçen seneye göre 102. gösteriyor. Aslında Eşit Ağırlıkçıyım ve ilk 100 bursu için hazırlanmıştım ancak Boğaziçi Siyaset kesin olarak gelmeyince ben de diğer alternatifimi devreye sokma kararı aldım. İlk 100 çok yüksek ihtimal olmaz ancak sıralama olarak 250 civarlarında yer alacağımı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Olur gibi mi? Çoğu kişi kesin olur diyor ancak tek tercihim Boğaziçi Tarih olacağı için şüphe eder duruma geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historiker -- 6 Temmuz 2019; 20:28:41 >

• hocam sadece meraktan soruyorum.tarih okuduktan sonra akademiden başka iş imkanı var mı?
    ?
  • Boğaziçi'nde okuduysan var hocam linkedin'den bakabilirsiniz.
  • Medya, reklamcılık gibi şeyler oluyor genelde. Sadece Tarih için değil, çoğu sosyal bilim bölümü için böyle bu. Ben üniversiteye meslek edinme yeri değil, kendini geliştirme yeri olarak baktığımdan şu anda onları pek düşünmüyorum. Hedefim akademi, bu konuda da kendime güveniyorum çünkü Boğaziçi ile bağlantılarım var ve çalışmayı seviyorum. Arşivlerde falan sabahlayabilirim yani. Ek olarak dillerde de yetenekli olduğumu düşünüyorum. ÇAP imkanları da geniş. ÇAP kolay bir şey değil, özellikle temel bilim bölümlerinde. Ancak böyle bir seçeneğinizin olması da güzel bir şey.
  • Ne geldi sonucunuz
  • mesutuzun M kullanıcısına yanıt
    Tek tercih yapacak olan arkadaş benim hocam. 562. oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.