Şimdi Ara

Boğaziçi Üniv. yabancı dil kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi'nin vermiş olduğu yabancı dil kursu hakkında bilgisi, tecrübe edeni var mı acaba?

Eğitimi yeterli olur mu? Kurs bitiminde ne düzeyde ing sahibi olunur?

tşk.

http://www.ingilizcekursu.boun.edu.tr/

• kursa hangi amaçla gittigin önemli sınavlara hazırlık için mi yoksa genel ingilizce için mi üniversitenin açtıgı kurs nekadar iyi bunu en iyi kursa giden birinde öğrenebilirsin
    genel ingilizce için kur fiyatı 60 saat 1250 tl diyor 2 taksit yapıyorlarmış yani tüm kurları tamamladı mı 5000 tl gibi bir ücret cebinde çıkacak bunun yoğun ingilizce ,iş ingilizcesi vs.. var hepsinin ücretleri farklı hatta yogun ingilizce başlangıç ve orta düzey diye ayırmışlar başlangıç Taksitli ücret 13,910 TL orta düzey Taksitli ücret 10,100 TL ingilizceyi iyi öğrenmek için ikisine de gitmen gerekecek ücret bana epey yüksek geldi piyasadaki diger iyi kursları da araştırıp karşılaştırmak lazım
    derslere hangi hocalar giriyor onu da öğrenmek lazım bilgi alırsan burayada mutlaka yaz
  • hocam ne yaptın boğaziçi nerdeyse en pahalı kurstur türkiyede. ben o parayla çok rahat wat yapardım. düşün bence
  • arkadaşa katılıyorum bukadar parayla yurt dışında dil egitimi alınır ayrıca kişisel fikrim bir kursa 2-3 bin tl den fazla para vermek boşa
  • Genel İngilizce Kursu'nu düşünüyorum. İngilizce bilgim var. Eksik olduğum nokta speaking :(

Kurs öncesi seviye belirleme sınavı yapılıyormuş, akabinde seviyenin üstündeki kurları (her kur 1250tl) alıyorsunuz.

1-2 kur için bu para değer mi? Tecrübe edinmiş olanlarımız varsa; önerileri nedir?

cevaplarınız için tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.