Şimdi Ara

Boğaziçi üniversitesi düşünenlere yardımcı olabilirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
20
Favori
18.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü hakkında bilgin varmı ?

Birde yurtlar kesin çıkarmı, hazırlık yılı, kampüsler vs bilgi verirmisin ?
  • dukagjini D kullanıcısına yanıt
    Boun Tarih için sizce 3.sene deger mi yoksa sizce Turkce Ogretmenligini mi yazmaliyim.Son sorum ise bolumunuzden memnunmusunuz.

Iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçi felsefe nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam YGS de 5k idim ama maalesef LYS de talihsizlik yaşadım. Ben de BOÜN YBS yazmayı düşünüyorum, siz tavsiye eder misiniz? Orada okuyan arkadaşlarımla konuştum ve genel olarak memnunlarmış ama aslında hedefim BOÜN de başka bir bölüm okumaktı ama gelmesi imkansız.. acaba bu bölüm de tercih edilebilir mi?

• Kura cekildi mi cekilebilir demissiniz hep

• Bölüme çap hedefi ile başlamak çok sağlıklı değil bence.çap yapan değil ama kimyadan endüstriye geçen bir arkadaşım var .3.65 ortalaması vardı. Kimya mühendisliğini makineye benzetiyorlar ama oranın tersine çok kız vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Şehir dışındansan yurt yuzde yuz çıkar. Hazırlık okursan kilyosta olursun özel yurt ve derece haricinde. Biraz izole olmuş bir ortamdır. Canın sıkılır brlki ama zamanla alışırsın. Yurtlar devlet yurdu standardına göre müthiş özellikle üçüncü kilyos çok iyi.hazırlığı dert etme abartıldığı kadar zor degil. En kotu eylülde gecer sene kaybetmezsin. Bol bol ingilizce dizi izleyip haber pku ödevleri yap. Hepsi bu işte. @Dr. Donanım
    Siyasetle birçok dersimiz ortak. Zevkli bir bölüme benziyor. Saygınlığı var okulda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukagjini -- 10 Temmuz 2016; 21:16:03 >
  • tosunben kullanıcısına yanıt
    İlgi alanlarını bilmiyorum. Bölüm güzel. İş imkanları iyi ama sana özel birşey diyemem seni tanımadığımdan.

• Hazırlık okucak olursak mecburen kilyosta mı okumak zorundayız? Hisarüstünde hazırlık okuma şansımız var mı? Varsa yurt çıkma şansı var mı? İİBF'de hazırlığı eylülde geçersek hangi yurdun çıkma olasılığı fazla? Cok fazla sordum simdiden teşekkür ederim. Bu arada İst. dışindanım

• Hocam birkaç gün sonra sonuçlar açıklanacak ve ben boğaziçi tarih istiyorum. Hayalim akademik kariyer yapmak üzerine.Boğaziçi tarih konusunda fikirlerin ne yöndedir acaba ?
  • hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    kuzeyde okursan yurt hakkın olmuyor ilk sene .ek olarak sonraki sene yurt kuralarında geri sıralarda oluyorsun ilk önce kilyosta okuyanları yerleştiriyorlar cefasını ceken sefasınıda çeker hesabı.Genelde kuzey 2 olur eğer derecen varsa kuzey 3 şansında var.
  • Kimya muhendisliginden endustri muhendisligine gecen arkadasiniz varmis sadece ortalamaya mi bakiliyor?cok my zor oluyor?bunu isteyerek kimya muhendislig yazmamiz riskli olur mu?

• hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    Eğer derecen yoksa ve özel yurt düşünmüyorsan kilyos mecburi.

• Riskli olur. 3.63 ortalaması vardı.

• AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    Genelde kuzeyde.

• Bölümümden memnunum ama 3. Seneye kalmaya değecek bir bölüm değil bence.

• ChildOfMen C kullanıcısına yanıt
    Akademik kariyer için çok uygun bir bölüm. Biraz ağır ama öğrencisini çok iyi donatıyor. Güzel çap ve sertifika programlarına sahip.

• boğaziçi bilgisayar mı koç bilgisayar mı hocam bir fikriniz var mı
  • hocam politika hakkında fikriniz nedir? Bölümden tanıdığınız var mı bölüm hakkında ne düşünüyolar iş olanakları nasıl?Okulda politika bölümü nasıl görülüyor birde
  • dukagjini D kullanıcısına yanıt
    Hocam 1227 sıralama geldi.Gecen sene 1640 ile kapatmis boun tarih.buyuk ihtimal gelecegini dusunuyorum, sizin tahmininiz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChildOfMen -- 20 Temmuz 2016; 22:20:05 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.