Şimdi Ara

Boğaziçi üniversitesi düşünenlere yardımcı olabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
20
Favori
18.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    boğaziçi kimya müh. tutmuyor mu?
  • ff_07 kullanıcısına yanıt
    youtubede tanıtım vidyoları var 45-50dk lık boğaziçi kimya müh. tanıtım yaz ,izle.İtü pc yi kesinlikle tavsiye etmem.Hem çok zordur hem de bulunduğu fakülte müthiş asosyalleri içinde barındırır.%97 si erkek olan bir ortam zaten. Çok iyi düşün derim.İtü Endüstriyi düşünüyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahane94 -- 1 Temmuz 2015; 20:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ff_07

quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

Orijinalden alıntı: ff_07

quote:

Orijinalden alıntı: dukagjini

Bence itü bilgisayar daha mantıklı maddi açılardan. Fizik sevdanı yüksek lisansla da tatmin edebilirsin.
    Ama iş sende bitiyor eğer gerçekten istkliysen fizikte akademik olarak yükselmek konusunda Boğaziçi uygun bir yer. Eğer düşüncelerin değişirse, beklmediğin gelişmeler yaşanırsa fizik okuduktan sonra da mühendislik okuyabilirsin.

Bayanım, ileride ev geçindirme gibi bir sıkıntım yok. Gideceğim üniversitenin ilmini almak istiyorum bilmem anlatabildim mi. Hala mı itü diyorsunuz?

kusura bakma ama sen bu mantaliteyle universiteye girip de baskalarinin yerini isgal etme.

İlmini almak istiyorum diyorum okuduğum şeyi hakkıyla okumak istiyorum parasını istemiyorum diyorum yanlış mı yapıyorum?

yazdigin seyin alt metni ilerde esimin ustunden gecinmeyi planliyorum, o yuzden bolumun pek bir onemi yok.

• Simdi hazirlik için kilyostaki yuetlara disaridan gelen her öğrenci yerlesebiliyor mu ? Yoksa ozel koşulla var mi? Sehir uzakligi falan etkiliyormu? (Adana)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortalremains M kullanıcısına yanıt
    Maalesef bilgim yok ama okul hakkında genel soracağın şeyler varsa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk girişimde kazandım. Kendine güveniyorsan şu anki sıranla arada kapatılamayacak kadar bir fark olmayan bölümü hedefliyorsan kal ama bu sene 200.000 yapıp da boun iktisat diye hedef koymak olmaz tabi.

• Yunsemree01 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene dışarıdan Gelenlerin çoğu yerleşti.( istanbuldan gelenler bile vardı.) Bu sene yeni yurt açtılar kesin gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukagjini -- 1 Temmuz 2015; 20:52:10 >
  • Güney Kampüs , Kuzey Kampüs diyorsun ya hangisinin ortamı daha iyi ? javascript:void(AddText(''))
  • dukagjini D kullanıcısına yanıt
    boğaziçi fizik hakkinda dusunceleriniz nelerdir? mezunlarin kaci yurtdisina gidiyor? turkiyede kalanlar ne yapiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunsemree01

Güney Kampüs , Kuzey Kampüs diyorsun ya hangisinin ortamı daha iyi ? javascript:void(AddText(''))

İkisinin arası 5 dakika zaten. Kuzey'de derslikler, yemekhane ve kantin/kafelerden başka birşey yok. Tarihi binalar ve meydan Güney'de.
  • itu elek haber muh veya boun kimya muh arasindayim

yatay gecis olanaklari hakkinda ve bolumden mezun bildiginiz varsa kariyerleri hakkinda bilgi almak istiyorum

ben daha cok bilisim alanina yonelmek istiyorum ama elek haberlesme gelme ihtimali bayagi dusuk

• boğaziçi ee yi düşünüyorum orada okuyan arkadaşlarınız memnun mu iş imkanları nasıl ve sizden okuduğum kadarıyla burs imkanları da iyi şimdiden teşekkür ederim
  • Meehabalar, Sosyoloji bölümü hakkında bi bilginiz var mı acaba? Yani asıl amacı politika okumak olan biri, spsyoloji hakkında daha önceden düşünmemiş birisi, sosyolojiye geçip 3.00 ortalamasını tutturup çap yapabilir mi politikayla, zorlar mı yoksa kolay mıdır 2 bölüm? Ya da sosyolojiyle ekonımi çapı mesela? Her sene kaç kişi çap yapabiliyor ki? Ortalamayı istenenn seviyede tutan herkes kabul alıyor mu direk çapa?

• quote:

Orijinalden alıntı: dukagjini

Girmesen en alt kurdan başlarsın da kesinlikle gir bence.
    Benim ingilizcem berbattı people ne demek bilmiyordum düşün.
    Şimdiden başla çalışmaya, gramer ve kelime dağarcığı kas dbs yüksek bir kurdan başlarsın.

Çok teşekkür ederim. İlerleyen günlerde yeni sorularla tekrar geleceğim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunsemree01 kullanıcısına yanıt
    Yürüyerek 5-10 dk ikisinin arası.

• .mert . kullanıcısına yanıt
    Bilişim alanında yoğunlaşmak istiyorsan yönetim bilişim düşünebilirsin.
    Kimya mühendisliği ilgi sahibi olduğum bir alan değil şu aşağıdaki link yardımcı olabilir belki:
    www.che.boun.edu.tr
    Page not found | Department of Chemical Engineering
    http://www.che.boun.edu.tr/adaylara-MezunlarimizNerede-tr.aspx

• ramazanburak35 R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarım memnunlar. Ama onların memnunluğuna bakmamak lazım matematiğie fiziğe aşıktırlar zaten bölümün seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyorlar, not ortalaması da çok yüksekmiş ayrıca öğrencilerinin.

• Fizik mezunları arasında büyük uçurumlar olan bir bölüm. Ağır olduğunu biliyorum.
    Akademik yaşantı dışında iş dünasında pek bir geçerliliği yok da eğer piyasaya yönelik bir alanda lisansüstü çalışmalarını yaparsan iş sıkıntısı yaşamazsın diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukagjini -- 1 Temmuz 2015; 23:21:46 >
  • dukagjini D kullanıcısına yanıt
    mühendislik fakültesinin eğitim kalitesi halk arasında abartıldığı kadar iyi mi yoksa çok mu abartılıyor ? şöhretinden dolayı mı puanları çok çok yüksek ? ve son olarakta herkes ingilizceyi çok mu iyi biliyor yani B2-C1 Seviyelerinde mi yoksa herkes C2 lik mi ?

• ParmağınıSehbayaVuranAdam kullanıcısına yanıt
    O fakültede değilim ayrıntılı bahsedemem ama mühendis adayı arkadaşlar eğitim gerçekten kaliteli olduğunu söylüyorlar. İngilizceye gelince bu bölümle olmakla beraber ortalama c1 falandır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.