Şimdi Ara

Boğaziçi üniversitesi düşünenlere yardımcı olabilirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
20
Favori
18.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızlar teklif ediyo mu,hepsi Kezban mı?
  • boğaziçinde sosyoloji mi pdr mi onerirsiniz ıkı bolum hakkında ne gibi bilgiler verirsiniz şimdiden teşekkürler
  • CilginMuhendis C kullanıcısına yanıt
    bir üniversiteyi araştırırken "kız var mı" diye sorulur mu abi bu ne demek ya
  • dukagjini D kullanıcısına yanıt
    ben boğaziçi ee mezunlarının akademik kariyere gittiklerini duydum bu doğru mu mezun olanlar çoğunlukla nerelere gidiyor
  • Bir de bursları sormak istiyorum . Boğaziçinin kendi bursları varmış heralde. Peki başvurular ne zaman ? Şartlar neler ? Bir de İstanbul için aylık ne kadar lazımdır aşağı yukarı bi öğrenciye ?
  • kayzoku K kullanıcısına yanıt
    İşin esprisi hani makinede kız olmaz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dukagjini D kullanıcısına yanıt
    Bu sene 86k dayim kendime guveniyorum boun icin deger diyorum ins hayirlsii

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunsemree01

Bir de bursları sormak istiyorum . Boğaziçinin kendi bursları varmış heralde. Peki başvurular ne zaman ? Şartlar neler ? Bir de İstanbul için aylık ne kadar lazımdır aşağı yukarı bi öğrenciye ?

Üniversiteye kabul aldığınız vakit gereken birtakım evraklar sitede belirtilir, bunların içinde burs için gerekli olan evraklar da vardır. Bu evraklsr burs ofisine verilir, onlar senin için bu evrakları çeşitli vakıflara yollarlar, geri dönüş duruma göre olur. Okulun kendi bursunun başvurusu okulun sitesi üzerinden yapılır.

Sana minimum giderleri söyleyeyim sen üzerine kendine koy hesapla.

Günde 3 öğün yemekhaneden yerde toplamda 4 lira yemek için harcarsın.

Ayda 120 eder. Kilyos yurtları yine 120 lira civarında onu ekle. 240'a çıktı gider. 1-2 lira kantinden bi şeyler alsan gün içinde ayda 45 lira de ortalama. 285 lira. Güneye gidersen aylık 20 lira yol parası de. 300 lira civarı bir şey oluyor ama bu yazdığım minimum ihtiyaçlar üzerine kendin ekstra harcamalarını koyarak hesaplayabilirsin ne kadarın yeteceğini. Yeri gelir dışarda yersin, hafta sonu bir şeyler yaparsın veya kulüple bir yerlere gidersin bunları düşünüp kendine göre bir şey çıkarırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtlarda saat sınırlaması var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ff_07

quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dukagjini

Bence itü bilgisayar daha mantıklı maddi açılardan. Fizik sevdanı yüksek lisansla da tatmin edebilirsin.
    Ama iş sende bitiyor eğer gerçekten istkliysen fizikte akademik olarak yükselmek konusunda Boğaziçi uygun bir yer. Eğer düşüncelerin değişirse, beklmediğin gelişmeler yaşanırsa fizik okuduktan sonra da mühendislik okuyabilirsin.

Bayanım, ileride ev geçindirme gibi bir sıkıntım yok. Gideceğim üniversitenin ilmini almak istiyorum bilmem anlatabildim mi. Hala mı itü diyorsunuz?

kusura bakma ama sen bu mantaliteyle universiteye girip de baskalarinin yerini isgal etme.

İlmini almak istiyorum diyorum okuduğum şeyi hakkıyla okumak istiyorum parasını istemiyorum diyorum yanlış mı yapıyorum?

yazdigin seyin alt metni ilerde esimin ustunden gecinmeyi planliyorum, o yuzden bolumun pek bir onemi yok.

Bak kardeşim arkadaşın konusunu mağfetmek istemiyorum kusura bakmasın. islamda erkek ev geçindirmek zorundadır, kadın çocuğunu yetiştirmek ona anne sevgisi hissettirmek zorundadır. Elbette çalışabilir fakat böyle bir zorunluluğu yoktur.

Kardeşim helal olsun yaa senin benim gibi düşünen ve yaşayan kaç kişi kaldık ki aynen devam kimse kafanı karıştırmasın

• faceofboe F kullanıcısına yanıt
    Sosyolojiyi okuması kolay ve çap için ideal bir bölüm diye biliyorum
    Pdr de malum ataması güzel, kız ağırlıklı bir bölüm.
    Bence ikisindense odtü psikolojiyi seçmek daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazanburak35 R kullanıcısına yanıt
    Akademik kariyere yönelenler elbette ki var ama geneli mezun olduktan sonra işletme mezunu gibi oluyor, yönetim alanında çalışıyor.

• Umarım kazanırsınız.

• Beginner seviyesinde olan biri icin hazırlık 1 senede bitirmi ve hazırlık sinifinda gunde kac saat ders görüyoruz

• baymeursault B kullanıcısına yanıt
    Gece 12 sınır, 12 de yoklama alıyorlar ama 5 kez yoklama vermeme ve yanlış bilmiyorsam yine 5 kez saat 3 e kadar geç yoklama verme hakkın var

• hocam sıralamam 3402 inşaat istiyorum geçen sene 3590 la kapatmış sizce olur mu ? bir de eğer gelirsem burs alma imkanım nedir babam öğretmen ve üniversite okuyacak bir kardeşim daha var o yüzden babama yük olmak istemiyorum
  • Hocam soruma cevap bekliyorum

• Hocam benim siralamam 880 Boğaziçi tarih kesin gelir mi sizce? Bir de benim İngilizcem sıfır yani tam anlamıyla sıfir.bir senede oöğrenebilir miyim hazırlıkta?

• Beginnerlar yaz dönemi de ders görüyorlar artık. Haziranda b ile geçen beginner arkadaşlarım var. Eğer şimdi biraz grammer çalışırsan asla beginner olmazsın. Sıkı çalışmayla herşey mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukagjini -- 2 Temmuz 2015; 12:07:18 >
  • 4900 den buraya yükselmiş. Gelir gibi geliyor bana ama bu yükselme trendine devam ederse zor.
    Burs her türlü çıkar, kayıt olurken gerekli belgeleri vereceksin zaten burs ofisine onlar yardımı olacak ayrıyetten sen de bireysel olarak burs veren kurumlara başvurabilirsşn her türlü burs çıkar merak etme.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.