Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ YATAY GEÇİŞ HAKSIZLIK[ÇÖZÜLDÜ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
9.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada hazırlık meselesiyle ilgili şöyle bir durum var, boğaziçinde hazırlık sınıfları 20 kişilik sınıfta 40 kişi gibi bir şey oluyor. yani kapasitenin üstünde çalışıyor zaten kendi içinde bile. o yüzden geçiş yaparken hazırlık sınavını vermeye odaklanmak daha makul gibi. sizi reddetmişler ama belki hazırlık sınavını vermeye odaklanarak bir daha denenebilir, bilmiyorum hak falan yanıyor mu ama.
  • medicamellia M kullanıcısına yanıt
    Hakkım değilde yıllarım gidiyor hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Bak yukarida birisi kurallari yazmis. Neden TOEFL vermeden basvurdun ki? Ingilizceyi halledip basvurmalisin.
  • haklari yok almamaya başvur yoke bence de

• Hocam zaten bu sene online olacak güzde Boğaziçi hazırlık Bahar belli değil
    Yani bu seneyi de sadece İngilizce öğrenmeye ayırabilirsin
    Bir şey kaybetmemiş olursun

haklısın ama hazırlık bu sene zaten online. okuduğun okulu dondurup vaktini ingilizceye harcayarak hazırlığı almış kadar olursun icabında. hakkın yanmıyorsa çok da sıkma canını. internet de zaten artık kaynaklarla dolu. kafan rahat çalışırsın evinde. kabul almış olsan da yapacağın şey buydu zaten.
  • arkadaşlar doğru söylemiş sen ingilizle çalış dışarıdan PTE falan girersin seneye başlarsın direkt bölüme

Toefl ve ielts ile sınavı vermek zor mu hocam

hem zor hem pahalı ama boğaziçinin kendi sınavı da o düzeyde ve o yapıda zaten. yani eşdeğer sınavlar. sınavları dışarıdan vermeye gerek olmayabilir, okulun yaptığı sınava girip onu vermen gerekiyordur muhtemelen. yani okula ösym sınavıyla yerleşince de aynı şey geçerli, ya o sınavlardan sonuç getir ya da ben sana sınav yaparım geçersen başlarsın bölüme diyor okul.
    Hocam açıkçası bütçem yok ekonomik olarak çok sıkıntıdayız kıyıda köşede kalan bi 3.5 bin tl param var zor günler için attıydım köşeye+koronadan ötürü yurttan cıkmıstım onunda parası içinde. 9binlik bi sayısal sıralaması yapmıstım 2019’da,ocaktan beride feynman fizik derslerinden mekanik ışınım ısıyı bitirdim,lisan1-2 fizik dersleri yani ve evet o kalın kitabı. Sağlam bi matematik ve fizik altyapım var yani. Kendimi fazla kasmadan bu sene sınavı yeniden deneyeceğim bakalım yorucu geldi bu süreç. Yaşımın büyük olduğunu düşünmüyorum daha yeni 20 oldum. Psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi sınava. Bakalım seneye belki bu konuyu yine hortlatırım :) kendinize İyi bakın tavsiyeler için teşekkürler yök’e dilekçe verdim pekte bişi çıkacağını sanmıyorum bu geçiş işinden. Bakalım her şey çok güzel olur umarım.

Yaşında hiçbir şey yok, büyük okullara gidince zaten orada yaş konusunda daha geniş bir skala görülüyor, bazı okullarda okumanın yaşı yoktur, kimsenin de umurunda olmaz böyle şeyler yani o konuda canını sıkma, kaldı ki 20 yaş hiçbir şey. Sana bol şans ve başarı diliyorum, umarım her şey gönlüne göre olur.
  • Sonuç ne oldu acaba?

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Elde var sıfır

• Bu durum için açıklama beklediğini gerekli açıklama gelmezse yasal yollara başvuracağjnı söyle ve twitterdan instagramdan falan da yaz, öğrenci işlerini ara. Darla biraz üniversiteyi

Geçmiş olsun hocam. Okulu gözden çıkardınız mı, yoksa yine bu okul için mi hazırlanıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevemezmis S kullanıcısına yanıt
    Bilkent-Boun-ODTÜ-İTÜ diye gidiyor listem bu sene tekrar gircem sınava bakalım obp kırılmıyor bu sene

• legal tender kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba yıllardır yaptıkları bir şey adalet vurmuyor bunları,YÖK’e dikekçemi verdim Cimer’e yazdım ama ikiside geri dönüş yapmadı. Geçiş işleri için departman görevlisini aradım ulaşamadım,mail attım dönüş yapmadı. Lanet bir kurum işleyişi var gerek YÖK gerek Cimer gerek Boun’da.

• Sınava yeniden girerek çok büyük yanlış yaparsın bence o ingilizceyi er ya da geç öğreneceksin otur ingilizce çalış bir yılda hazırlığı geçecek ingilizceye gelirsin zaten neden süreci daha uzun bir yola sokuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 13 Eylül 2020; 1:5:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi bakalım bu sene o seviye ingilizceye gelemedin diyelim ki en kötü şuan çözüm olarak sunduğun noktaya gelirsin sınava girersen bu sene sınavla seneye de hazırlık okumakla geçecek eğer ingilizce çalışırsan büyük ihtimalle bu sene öğrenip seneye bölüme başlayacaksın olmassa da en kötü haliyle seneye bir daha ingilizce çalışıp başlayacaksın tek eksisi temel bilim bursu alamazsın bir yıl o kadar sence hangisi daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.