Bildirim
BOGAZİCİ YAZMADIĞIMA PİŞMANIM
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Her şerde 1000 hayır varmış teselli olur belki ama bana sorarsan hayır hata yapmadın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ybs ile ticaretin aşırı farklı olduğunu sanmıyorum çalışma alanı olarak. üstüne ybs'de yazılım öğreniyorsun iyi yapmışsın bence. -
Sıra kaç geldi hocam belki ybs tutacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş geçen yıl için konuşuyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: waitforit_123
ybs ile ticaretin aşırı farklı olduğunu sanmıyorum çalışma alanı olarak. üstüne ybs'de yazılım öğreniyorsun iyi yapmışsın bence. -
dikkat etmemişim orayaquote:
Orijinalden alıntı: Kamilinsanadayi
Arkadaş geçen yıl için konuşuyor hocam
Alıntıları Göster
geçen sene benim de yazsam geliyordu onu görünce deli gibi pişman olmuştum yazmadığıma. şimdi düşünüp bakıyorum iyiki yazmamışım diyorum. umarım istediği gibi olur arkadaşın hayatı -
bu yıl neresi geliyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: waitforit_123
dikkat etmemişim oraya
geçen sene benim de yazsam geliyordu onu görünce deli gibi pişman olmuştum yazmadığıma. şimdi düşünüp bakıyorum iyiki yazmamışım diyorum. umarım istediği gibi olur arkadaşın hayatı
Alıntıları Göster -
Boğaziçi ekonomi gelecek gibi sıralamalar aşırı miktarda ileri gitmezse. -
Hukuk okuyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol hocam sen ne okuyosun? Sen neden iyi ki dedin ben de iyi ki demek istiyorum yoksa kafayı yicem
Dostum bölümü keşke sevip de yazsaydin pişman olmazdin bu kadar neyse bunun için artık yapacak bir şey yok ama şöyle bir şey diyeceğim hukuk okuyunca sanırsam iş alanın sınırsız yöneticilik bile yapabilirsin eğer onları etkilersen
Pişman olmana sebep olacak bir şey yok hukuk çok güzel bir bölüm. Hukuk okumak için neler verecek insanlar var...
Ben bir yer yazmadım mezuna kaldım daha iyisi geldi bu sene o yüzden iyi ki diyorum. Ama illaki Boğaziçi istiyorsanız bu sene hazırlanmanızı öneririm daha geç değil.quote:
Orijinalden alıntı: sempatikinek
Sağol hocam sen ne okuyosun? Sen neden iyi ki dedin ben de iyi ki demek istiyorum yoksa kafayı yicem -
Sıralamanız kac hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X