Şimdi Ara

BOGAZİCİ YAZMADIĞIMA PİŞMANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene hukuk fakültesini kazandım(uluslarası alanda ilerlemek istiyorum yine) bogazici ybs yazdım ama uluslarası ticaret yazmadım. Yazsam tutuyodu. Aşırı pişman hissediyorum bu yüzden sizce de çok büyük bi hata yaptım mi görüşleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şerde 1000 hayır varmış teselli olur belki ama bana sorarsan hayır hata yapmadın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ybs ile ticaretin aşırı farklı olduğunu sanmıyorum çalışma alanı olarak. üstüne ybs'de yazılım öğreniyorsun iyi yapmışsın bence.
  • Sıra kaç geldi hocam belki ybs tutacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

ybs ile ticaretin aşırı farklı olduğunu sanmıyorum çalışma alanı olarak. üstüne ybs'de yazılım öğreniyorsun iyi yapmışsın bence.
    Arkadaş geçen yıl için konuşuyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamilinsanadayi

Arkadaş geçen yıl için konuşuyor hocam

Alıntıları Göster
    dikkat etmemişim oraya

geçen sene benim de yazsam geliyordu onu görünce deli gibi pişman olmuştum yazmadığıma. şimdi düşünüp bakıyorum iyiki yazmamışım diyorum. umarım istediği gibi olur arkadaşın hayatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

dikkat etmemişim oraya

geçen sene benim de yazsam geliyordu onu görünce deli gibi pişman olmuştum yazmadığıma. şimdi düşünüp bakıyorum iyiki yazmamışım diyorum. umarım istediği gibi olur arkadaşın hayatı

Alıntıları Göster
    bu yıl neresi geliyor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamilinsanadayi K kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi ekonomi gelecek gibi sıralamalar aşırı miktarda ileri gitmezse.
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Hukuk okuyorum hocam

Sağol hocam sen ne okuyosun? Sen neden iyi ki dedin ben de iyi ki demek istiyorum yoksa kafayı yicem

• Dostum bölümü keşke sevip de yazsaydin pişman olmazdin bu kadar neyse bunun için artık yapacak bir şey yok ama şöyle bir şey diyeceğim hukuk okuyunca sanırsam iş alanın sınırsız yöneticilik bile yapabilirsin eğer onları etkilersen

• Pişman olmana sebep olacak bir şey yok hukuk çok güzel bir bölüm. Hukuk okumak için neler verecek insanlar var...

• quote:

Orijinalden alıntı: sempatikinek

Sağol hocam sen ne okuyosun? Sen neden iyi ki dedin ben de iyi ki demek istiyorum yoksa kafayı yicem
    Ben bir yer yazmadım mezuna kaldım daha iyisi geldi bu sene o yüzden iyi ki diyorum. Ama illaki Boğaziçi istiyorsanız bu sene hazırlanmanızı öneririm daha geç değil.
    Sıralamanız kac hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.