Şimdi Ara

Meslek Lisesinde Okudum Pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet olsun böyle eğitime.Hay ben aklıma edim.Ulan 4 sene okuduk sadece lise 1'de kültür dersleri gördük YGS'de karşımıza neler çıktı.Bilgisayar bölümü okudum hocalarımın hepsi akılsızdı.Ya insan internetten konu araştırıp ders mi anlatır ya nasıl hocasın sen hiçbir şey bilmiyorsun.Mecburen bu sene dershaneye gidicem.Siz siz olun bunca abazanın dolu olduğu bir okulda okumayın.Bana tavsiyeniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orta Bacak -- 27 Ağustos 2013; 20:31:04 >

• Ben de meslek lisesi öğrencisiydim. Dediklerin bizim de başımıza geldi. Üstüne birde 3. sınıfa kadar kültür dersleri gördük. Hocalar dediğin gibi bir şey bilmiyolar. Açıyolar modülü ders anlatıyolar. E sizin de işinize geldi tabi. Biz yazdık dilekçeyi değiştirdik hocayı. Hoca diyor bugün ders işlemeyelim, bizim meslek liseli hadi diyor LAN paylaşın dota kurayım, CS oynayalım..

İş kendinde bitiyor bence. Şuan sınıfımızdan üniversite okumayan adam yok. En kötüsü 2 yıllıkta onunda baba parası var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 27 Ağustos 2013; 20:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Ben de meslek lisesi öğrencisiyim. Dediklerin bizim de başımıza geldi. Üstüne birde 3. sınıfa kadar kültür dersleri gördük. Hocalar dediğin gibi bir şey bilmiyolar. Açıyolar modülü ders anlatıyolar. E sizin de işinize geldi tabi. Biz yazdık dilekçeyi değiştirdik hocayı. Hoca diyor bugün ders işlemeyelim, bizim meslek liseli hadi diyor LAN paylaşın dota kurayım, CS oynayalım..

İş kendinde bitiyor bence.

Hocam dilekçe yazdık yazmaz olurmuyuz ya.Değiştirmek için uğraştık.Ama okulun müdürleride aynı kafada başka hoca yok falan filan bahaneler uydurdular lanet herifler.
  • eski okulum özel okul gibiydi ama bu yeni geldiğim okul boş hoca bize soruyor led'in + ve - ne diye
  • Keşke arkadaşıda kurtarabilseydim o da bir gazla girmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Simyacı -- 27 Ağustos 2013; 20:41:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

Keşke arkadaşıda kurtarabilseydim o da bir gazla girmişti

Sorma ya.Bana dediler meslek sahibi olursun diye mal gibi kaldık.
  • Ben de meslek lisesi okudum Pişman değilim Okulunla alakalı bi problemdir bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp fak. okuyanlara bir soru
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lise 2'den 4'e kadar meslek dersi gösteriyolar, lise 2'den sonra sayısal hiç bir ders göremedik ama YGS'de sayısaldan giricez. Ağır denizcilik dersleride cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Bacak

Lanet olsun böyle eğitime.Hay ben aklıma edim.Ulan 4 sene okuduk sadece lise 1'de kültür dersleri gördük YGS'de karşımıza neler çıktı.Bilgisayar bölümü okudum hocalarımın hepsi akılsızdı.Ya insan internetten konu araştırıp ders mi anlatır ya nasıl hocasın sen hiçbir şey bilmiyorsun.Mecburen bu sene dershaneye gidicem.Siz siz olun bunca abazanın dolu olduğu bir okulda okumayın.Bana tavsiyeniz var mı ?

valla birader bizim sınıfta kız yoktu 35 erkek okulda 3bin erkek 30 kız bizde hiç kültür dersi görmedik meslek lisesinde sevdiğim tek şey 19 gün devamsızlık yapmama ve derslerde full uyumama rağmen takdir almış olmam ama okul bitince ygs'de barajı yaklaşamayınca biz bunları görmedikki la deyince o takdiri dürüyolar senin ..... anladın sen

• Bende meslek lisesi okudum pişman değilim öyle abaza bir topluluk yoktu şans işi galiba bilmiyorum ama benim bulunduğum meslek lisesi kız kaynıyordu yani (kız meslek değil) alanım da eğlenceliydi alanım grafik tasarım MAC lerde eğitim gördük 15 kişlik sınıfta 10 kız 5 erkek falandı ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Bende meslek lisesi okudum pişman değilim öyle abaza bir topluluk yoktu şans işi galiba bilmiyorum ama benim bulunduğum meslek lisesi kız kaynıyordu yani (kız meslek değil) alanım da eğlenceliydi alanım grafik tasarım MAC lerde eğitim gördük 15 kişlik sınıfta 10 kız 5 erkek falandı ortalama

Bizde hala 10 senelik tüplü pcler.Bilgisayarda ödev yaptım 1 saat uğraştım pc bozuldu hoca suçu bende aradı sıfır aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoğukZebani

Keşke arkadaşıda kurtarabilseydim o da bir gazla girmişti

Sorma ya.Bana dediler meslek sahibi olursun diye mal gibi kaldık.

arkadaşla aynı puanları aldık ben riske girdim tüm listeyi anadolu o ise tutmaz diye meslek yerleştirdi 2. senede makineye geçti yok öyle eğitim yok makineler eğlenceli anlatamadım ki ygs-lys'de çuvallayacağını
  • quote:

Lanet olsun böyle eğitime.Hay ben aklıma edim.Ulan 4 sene okuduk sadece lise 1'de kültür dersleri gördük YGS'de karşımıza neler çıktı.Bilgisayar bölümü okudum hocalarımın hepsi akılsızdı.Ya insan internetten konu araştırıp ders mi anlatır ya nasıl hocasın sen hiçbir şey bilmiyorsun.Mecburen bu sene dershaneye gidicem.Siz siz olun bunca abazanın dolu olduğu bir okulda okumayın.Bana tavsiyeniz var mı ?

Bu yüzden 7.sınıftan sonra kendimi toparlamıştım olanları veya neler olabileceğini sezdim desem yalan olmaz 2 sene sık tutarak 6 yı kaybetsemde 7 ve 8 ile kendimi toparladım ve anadolu lisesine gittim.

Şimdiki lisemin pek iyi olduğu söylenemez daha üstün liseler vardır tabi ki ama neyseki sataşan,abazaların olduğu okul yok ve okul yöneticileri çok sıkı iyi ki toparlamışım diyorum kendimi :)

• Suan Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü 4 . Sınıfa Geçtim . Normalde Üniversiteyim Ama Kaldım Bir Sene.Buraya Yaziyorum Siz Siz Olun Meslek Lisesine Gitmeyin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viyana. -- 27 Ağustos 2013; 20:49:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.