Şimdi Ara

Boğaziçi - Yönetim Bilişim Sistemleri(MIS) - ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
41
Favori
108.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15bin tıklanma almış ve daha tercih zamanı gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

15bin tıklanma almış ve daha tercih zamanı gelmedi.
    konu 2 yıllık bir zahmet :D
  • hocam kolay gelsin uluslararası ticaretteki gibi zorunlu ingilizce dışında dil öğrenme var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

hocam kolay gelsin uluslararası ticaretteki gibi zorunlu ingilizce dışında dil öğrenme var mı
    Zorunlu ikinci yabancı dil yok sadece seçmeli ders olarak alınabiliyor. Size de kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kampüsten fotograf atabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Keldani İmam

hocam kampüsten fotograf atabilir misin
    Birkaç mesaj üstte 3-4 tane fotoğraf var. Daha fazla koyamadım okul zamanı o kadar çekmişim.
  • Arkadaşlar son iki gün belki daha foruma girmezsiniz, herkese başarılar ve bol şans diliyorum. Umarım hedefinize ulaşırsınız.
  • Saol hocam eylülde görüşürüz inşallah

• Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Tercih dönemi yaklaşıyor artık ben de bölüm ve okul hakkında biraz daha bilgi vermek istiyorum önce şunu paylaşayım:

Amerika'da U.S. Bureau of Labor Statistics'in yayınladığı raporda 2016'da Business bölümlerinden mezun olup en yüksek maaşla işe başlayanlar yıllık 60.000$ ile Management Information Systems(MIS) mezunları
    link

Güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum

Boğaziçi - Yönetim Bilişim Sistemleri(MIS) -  ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 1 Temmuz 2018; 23:59:38 >

• Bizim bölümdeki hocalar senin yarın kadar uğraşsa ilk 1000'le alıyodu bölüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Bizim bölümdeki hocalar senin yarın kadar uğraşsa ilk 1000'le alıyodu bölüm.
    İnsanların haberi bilgisi yok o yüzden yardım etmeye çalışıyorum da hocalar ne yapacak ki

• Hocam bu sene tytden mi alıyor aytden mi yazdıysan göremedim kusura bakma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warflower

Hocam bu sene tytden mi alıyor aytden mi yazdıysan göremedim kusura bakma.
    AYT ile alıyor yani Eşit Ağırlık puanıyla

• Usta bu benim işletme, iktisat vb. harici yazacağım garanti bölümdü niye paylaştın sıralama yükselecek şimdi xd
  • boğaziçi ve özyeğin dışında en iyi üniversite hangisi hocam sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhaseEdge

Usta bu benim işletme, iktisat vb. harici yazacağım garanti bölümdü niye paylaştın sıralama yükselecek şimdi xd
    2 senedir var hocam insanlar bilgilensin

• quote:

Orijinalden alıntı: management inf systems

boğaziçi ve özyeğin dışında en iyi üniversite hangisi hocam sizce ?
    Başka üniversitelerin akademik kadrosunu ve derslerini bilmiyorum maalesef

• Hocam sıralamam 4k-10k arası gelecek ve burayı ciddi anlamda düşünüyorum ulsulararası ticaretle arasında kaldım

Ama yazılım dersleri beni korkutuyor yazılım çok önemli bir dal bu cazip gelsede bölümün zorluğu beni korkutuyor.onun dışında aklımda itü ekonomide var. İyi bi ortalamayla mezun olmak için başımı derslerden kaldırmamam şart mı zorluğu nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: IAbuzerI

Hocam sıralamam 4k-10k arası gelecek ve burayı ciddi anlamda düşünüyorum ulsulararası ticaretle arasında kaldım

Ama yazılım dersleri beni korkutuyor yazılım çok önemli bir dal bu cazip gelsede bölümün zorluğu beni korkutuyor.onun dışında aklımda itü ekonomide var. İyi bi ortalamayla mezun olmak için başımı derslerden kaldırmamam şart mı zorluğu nasıldır?
    Merhabalar, bölüm boğaziçindeki mühendisliklere göre zorluğu daha az ama işletme vb bölümlere göre daha fazla. Uluslararası ticarete göre de zorluğu bir tık fazladır. Düzenli olarak çalışırsan zorlanacağını düşünmüyorum. İlk sene sadece Java dersine düzenli ve ciddi çalışmak gerekti en zorlayıcı ders oydu. Makul derecede çalışırsan sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum hocalar da çok yarıdmcı oluyorlar sınavları zor yapmıyorlar.

Ben bu sene ortalamayı yüksek tutmak için çok çalıştım hem erasmus için hem de ileeki senelerde kulüp işlerinden dolayı ortalamam düşer diye, 3.87 geldi GPA. Yani çalışırsan yapamayacağın bir şey yok yazılım dersleri özel bir ilgi istiyor sadece. Bölümdekiler 2. Sınıf daha zor diyor ama göreceğiz bakalım

İTÜ Ekonomiyle karşılaştırdığında kesinlikle MIS derim, ben İTÜ Makina ve İşletme Müh yerine seçmiştim.

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Evet benim aklımda sürekli iktisat ve ekonomi bölümleri vardı bu arada ben itü geomatik müh.den geçmek istiyorum buraya, ekonomi çok ilgimi çekti her zaman aklımdaydı ama burda ekonomi finans dersleri yanında yazılım dersleri beni çok etkiledi.

Pc mühendisi arkadaşım bile ders programını gördü kesin burayı yaz dedi.

Araştırdıkça itü ekonomiden uzaklaşıp buraya yakınlaşıyorum sıralama açıklandıktan sonra ziyaret ediceğim mutlaka.

Teşekkür ederim hocam aklımda sorular oldukça yazıcağım buraya

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.