Şimdi Ara

Boğaziçi - Yönetim Bilişim Sistemleri(MIS) - ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
41
Favori
108.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yayin acilmiyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glisalih

yayin acilmiyor hocam
    bitti hocam yayın
  • Video YouTube’a yüklendiğinde buraya ekleyeceğim, o zaman izleyebilirsiniz.

• iDenis kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam. bu girdiye cevap olarak atarsanız görmem daha mümkün olur.

• faydalı konu eline sağlık
  • 2018 Tanıtım Günleri Videosu

• hocam selamlar, ben bir tm öğrencisiyim. sınav yılımda hukuk vs okurum diyordum ama sayısal derslerden daha çok zevk aldığımı fark ettim. aynı zamanda da yazılıma vs meraklıyım, babam bu işlerden para kazanıyor. ayrıca yurtdışında da bir ayağım olsun istiyorum, dersleri falan acayip hoşuma gitti bu bölümün, çok hevesliyim. sence bu bölüm bana göre midir? boün olmazsa hatta mezuna bile kalabilirim. olmama ihtimali var yine de değer gibi geliyor tekrar hazırlanmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: imagine_

hocam selamlar, ben bir tm öğrencisiyim. sınav yılımda hukuk vs okurum diyordum ama sayısal derslerden daha çok zevk aldığımı fark ettim. aynı zamanda da yazılıma vs meraklıyım, babam bu işlerden para kazanıyor. ayrıca yurtdışında da bir ayağım olsun istiyorum, dersleri falan acayip hoşuma gitti bu bölümün, çok hevesliyim. sence bu bölüm bana göre midir? boün olmazsa hatta mezuna bile kalabilirim. olmama ihtimali var yine de değer gibi geliyor tekrar hazırlanmaya
    Eğer yazılıma ilgin varsa ve bir ayağın yurtdışında olsun istiyorsan kesinlikle sana göre derim. Bütün konu boyunca arkadaşları uyardığım tek konu yazılıma/bilgisayara ilginiz yoksa zorlanırsınızdı. Daha ilk senede java/temel html,sql yanında office programları öğrenilecek bunların yanında bir o kadar da marketing, management dersleri var. Eğer yazılıma yönelmek istiyorsan ders dışında da kendini geliştirip çok iyi yerlere gelebilirsin. Kaç bin olmuştun gelip gelmeyeceğini az çok tahmin edebiliriz.

• hocam 10k falan demişsiniz ben yanından geçemiyorum 40k oldum😢 mezuna bırakmak istiyorum galiba ben boün olması büyük bir avantaj belki seneye o zaman. çünkü gerçekten tm’de kendime en yakın gördüğüm bölüm bu

• quote:

Orijinalden alıntı: imagine_

hocam 10k falan demişsiniz ben yanından geçemiyorum 40k oldum😢 mezuna bırakmak istiyorum galiba ben boün olması büyük bir avantaj belki seneye o zaman. çünkü gerçekten tm’de kendime en yakın gördüğüm bölüm bu
    Mezuna bırakmak son kararın değilse diğer üniversitelerde de MIS bölümlerine bakabilirsin. Eğitimleri hakkında bir bilgim yok ama Özyeğin’de olduğunu biliyordum. Onun dışında İşletme Enformatiği de aşağı yukarı benzer bir bölüm. Tabi illa girmek istiyorsan bu sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

2018 Tanıtım Günleri Videosu

Up. Üstte kalsın

• staj imkanları ve erasmus programı imkanı nasıl? ayrıca ben 8k'dayım olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: misadayı

staj imkanları ve erasmus programı imkanı nasıl? ayrıca ben 8k'dayım olur mu sizce?
    Erasmus’a her sene çok sayıda öğrenci gidiyor ve GPA yüksek olanlar ile hazırlığı iyi bir notla geçenlere genelde hibe çıkıyor. Hollanda, İspanya, Almanya, İtalya gibi ülkelere giden tanıdıklarım var.

Staj olarak 2. Senenin yazında 60 gün zorunlu staj var. Bu stajı 30-30 iki farklı şirkette ya da 20-20-20 üç farklı şirkette yapabiliyorsun. Genelde insanlar girdiği şirkette daha çok kalıyor ama. Mesela 3. Sınıf bir tanıdığım bir şirkette 1 sene çalıştı ama sadece 30 gün staj gösterdi, şimdi bıraktı başka bir şirkete girecek.

Ve etkilemek istemiyorum ama ben 8k ile gireceğini düşünüyorum sürpriz olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 3 Ağustos 2018; 9:52:46 >
  • merhaba. normalde sayısalcıyım ama sayısal 15k ea 8k geldi. yazılıma merakım var çok bir bilgim yok ama öğrenmek istiyorum, ticaretle uğraşmak ve yurtdışı imkanımın da olması güzel olur benim için sizce doğru bir seçim olur mu burası, yüksekokul olmasının bir dezavantajı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aidenholmes19

merhaba. normalde sayısalcıyım ama sayısal 15k ea 8k geldi. yazılıma merakım var çok bir bilgim yok ama öğrenmek istiyorum, ticaretle uğraşmak ve yurtdışı imkanımın da olması güzel olur benim için sizce doğru bir seçim olur mu burası, yüksekokul olmasının bir dezavantajı var mı?
    Merhaba merak etme ben de MF idim ben bilişim çok seviyordum ama bilgisayar mühendisi olup bütün kariyerimi bilgisayar başında geçirmek istemedim biraz sosyal yönü de olsun istedim. O yüzden senin için de iyi olacağını düşünüyorum eğer benim kafadaysan. Yüksekokul olmasının hiçbir yerde bir etkisi yok, yurtdışında yükseklisanstan herhangi bir mühendislikle yükseklisansa kadar yapabilirsin mesela yazılım mühendisliğiyle de. Bölümün sana uygun olduğunu düşünüyorsan derslerini araştırdıysan bir sorun yaşamazsın.

• İngilizcem hiç iyi değil hatta yok diyebilirim. Öğrenebilir miyim hazırlıkta. ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATASARAY7777

İngilizcem hiç iyi değil hatta yok diyebilirim. Öğrenebilir miyim hazırlıkta. ?
    Dürüst olursam çalışmayayım yatayım dersen geçemezsin. Ödevleri yapıp sınavlardan önce çalışırsan geçersin. 2. Kurdan girip kalanlar ve 1. Kurdan girip geçenler bunun gerçek örneği oluyor.

• bu sene esit agirlik siralamasindan alir mi acaba tyt de 42 yim esit agirlik 22

hedef endustri muhendisligi idi bu bolum bence bana gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Ox-LAD Chamberlain

bu sene esit agirlik siralamasindan alir mi acaba tyt de 42 yim esit agirlik 22

hedef endustri muhendisligi idi bu bolum bence bana gider
    TM de Endüstri Mühendisliğine en yakın bölüm evet. Ama 22k dan alacağını sanmıyorum

• iDenis kullanıcısına yanıt
    kanka gece. sene 21.800 yaziyor tabana bu sene daha net ama merak ettigim konu tyt den mi esit agirliktan mi alacak

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.