Şimdi Ara

Boğaziçiliden Özel Matematik Dersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar merhaba,
    Öncelikle YGS'yi atlatmış tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Durmak yok LYS çalışmaya devam!
    Ben Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi Onur Öznalbant. 2014 LYS'de 48.75 Mat-2 netiyle LYS-1 puan türünde 830. oldum. İki senedir de aktif olarak Mat-1 Mat-2 dersleri vermekteyim.
    Bu bilgileri paylaştım ancak hepimiz biliyoruz ki bilmek öğretmek için yeterli değil. Bu konuda size kendimi ispatlamak için de ilk verdiğim özel dersten beri aynı yöntemi kullanıyorum. İlk defa özel ders alacak arkadaşa öncelikle kendi belirlediği konuda yarım saatlik bir tanışma dersi yapıyor, akabinde sınavla sistemle ve dersle ilgili konularda kendisiyle bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Buradan sonra ders alıp almamak tamamen sizin insiyatifinizde. Bu tanışma dersi için de herhangi bir ücret talep etmiyorum.
    Dersleri yalnızca Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş ilçelerinde veriyorum. Tekrar edeyim ders verdiğim branşlar Mat-1 ve Mat-2. Bunun haricindeki branşlardan ders istememenizi rica ediyorum. Her ne kadar bazı diğer branşlarda da iyi olsam da matematik harici branşlara özel ders verecek kadar hakim değilim. Yine de matematik dersi alan arkadaşlara diğer derslerde elimden geldiğince yardımcı olacağım ve sınava yönelik eğitim koçluğu yapacağım. Sorularınız için bana özel mesajla ya da onur.oznalbant@boun.edu.tr adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.
    Herkese İyi Çalışmalar ve Başarılar Dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooznalbant -- 10 Ekim 2016; 21:03:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gugklusaat

Saati ne kadar

Sen vermek 100 öro

• quote:

Orijinalden alıntı: gugklusaat

Saati ne kadar

Ücret öğrencinin durumuna, konumuna, istediği derse ve ders istediği sıklığa göre değişmektedir. Detaylı bilgi için özel mesaj ya da mail yoluyla ulaşabilirsin.

• Arkadaşlar merhaba. Konu günceldir. Yeni eğitim öğretim yılında Mat-1 Mat-2 derslerine tam gaz devam ediyoru

• Hocam Boün iktisat hakkında ne düşünüyorsunuz .? Ve ücret ne kadar.
  • Detaylı PM atıyorum.

• erzurum teknik yada bayburt da okusaydın alırdım ozel dsers
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.