Şimdi Ara

BOĞAZİÇİNDEKİ ÖĞRENCİ PROFİLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    şimdi sen doğruyu söyledin ya linç gelecek

• Wow türkiye sınırlarında Alan Turingi bilen ve söylemekten çekinmeyen birisi tebrik ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birazcik kendini begenmisler
    farkli dusuncelere sahip insanlar cok fazla
    kendini begenmeden dolayi da bir ozguvenleri var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIT Yolcusu

Wow türkiye sınırlarında Alan Turingi bilen ve söylemekten çekinmeyen birisi tebrik ederim

oo hemserim MIT'ye gidiyormussunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 13 Ağustos 2018; 18:13:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabizade Nazım

Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Alıntıları Göster
    Ben hiçbir anormallikle karşılaşmadım herkes kendi hayatını yaşıyor, bir olumsuzluk söz konusu değil böyle şeylere kafa takmayın. Kimse kimseye karışmıyor okulda, kimse de başkalarına rahatsızlık vermiyor.
  • Lisede geziye gitmiştik. Uyuz bir yemekhanesi var. Soğuklar bölümünden ya salata ya ayran alma hakkımız varmış. Ben ikisini de almak istedim, ayranın parası neyse vereyim kuru kuru mu yiyeceğiz dedim kabul etmediler, salatayı bıraktım mecburen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 13 Ağustos 2018; 18:22:40 >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Hayır bu görüşümü etkileyecek bir şey değil. Bilhassa saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü boğaziçi budur; özgür ortam

• MIT Yolcusu M kullanıcısına yanıt
    Bilim kutsaldır unutulmazdır kendileri

• Aynen öyle genel söyledim ben de. İnsanlar birbirini rahatsız etmiyorsa herkese saygı duyulmalı
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    farkındaysan kazanacak puanı yapmışkazanamamış olmuyor.

• Boğaziçi öğrencisi yok mu yazacak.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hepsi diyemeyiz Ama %99 u böyle diyebilirim. Boğaziçine gidince arşa yükseliyor gibiler. hepsinin karakteri değişiyor. kibir tavan. Birde yine büyük bir kitlede Boğaziçi Vs Odtü kıyaslaması yapan Boğaziçi vs Bilkent kıyaslaması yapan grup olur. İlk 10binde derece yapan herkesin seviyesi benzerdir. Ama benden daha düşük derece yapanlar bana veya diğer benzer seviyedeki arkadaşlara Üniversite siyle hava atmaya çalışıyor.

Üniversite meslek hayatında bir imzadır. Öğrencinin başarısının bir kısmını temsil eder sen o imzayı korur veya düşürürsün veya okulunun birikimini sırtlanır daha da yüklenirsin. Bu yüzden İyi Üniversite veya İyi bölüm fakülte daima değerlidir. AMA okuduğunuz okul sizin insani değer ve yargılarınızı, belirlemez. İnsanlık merhamet vicdan ahlak insanın kendi benliğinde olan ve geliştirdiği Gerçek değer ve Manası gösteren yegane ilkelerdir.

İyi bir Üniversitede okumak bir Övünç ve başarıdır. Emek verilmiş kazanılmıştır.

ANCAK iyi bir üniversite de okumak sizi kaliteli saygıdeğer ahlaklı bir adam yapmaz. İçinizde ve dışınızda ki değer ve yargılarınız inançlarınız ve davranışlarınız sizi saygı değer ahlaklı bir insan yapar.

Günümüzde para veya makamla adam olduğunu sandığımız için bu noktadayız. insanlar meslekleriyle parasıyla okuduğu bölümle karşı tarafa gösteriş peşinde, yaptığı ise karaktersizlik

Son olarak demem gereken şu ki

Ne kadar makam mevki çalışmak ve ahlak hepsi farklı değerler olsada bir bütünün parçalarını oluşturur hepsi gerekli ve önemlidir.

Halk Doktora, Hakime, Savcıya, Mühendise, Devlet Başkanına saygı duyacak çünkü yalnızca bir şahsı değil, bir kurumu bir mesleği ve bir grubu temsil ediyor.

Doktor Hakim Savcı Devlet Başkanı da halka saygı duyacak gerektiği şekilde davranıp muamele edecek gereğini yapacak

ne halk doktordan daha çok bilmişlik yapıp o mesleğe ve doktora hakaret edecek

ne hakime savcıya hukuk konusunda bilmişlik taslayacak

ne de Bir devleti ve milleti temsil eden ülkenin başkanına saygısızlık edecek

aynı şekilde devlet başkanıda halkına anlayışla davranacak

bizde iki taraftada sorun var. doktor dayak yiyince kesinlikle doktor suçlu oluyor. ilaç yazılmayacak hastalığa ilaç yazmayınca Bir antibiyotik bile yazmadı oluyor. acil hastası varken başı ağrıyana bakmadı diye sorun oluyor. Doktor gerekeni yapsa bile hasta ölürse doktor öldürdü oluyor.

• Sorun varsa alabilirim, boğaziçi kimya mühendisliği okuyorum. Başlık ne kadar bilgili insanlarla dolu, herkes ne güzel de tek kelimeyle özetlemiş, helal olsun, tebrik ederim herkesi.
  • Ber59 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Kimya müh. okuyormuşsunuz ama belki duyduğunuz bir şeyler vardır. Boğaziçi Sosyoloji hakkınız da hiç bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

quote:

Orijinalden alıntı: MIT Yolcusu

Wow türkiye sınırlarında Alan Turingi bilen ve söylemekten çekinmeyen birisi tebrik ederim

oo hemserim MIT'ye gidiyormussunuz?

Alıntıları Göster
    Hayaller paris hayatlar van olmasa bari

• Oetkeer43 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarım vardı ama bölümün içeriğini çok bilemiyorum, genelde entellektüel insanlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.