Şimdi Ara

BOĞAZİÇİNDEKİ ÖĞRENCİ PROFİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan var mı fazla bilgim yok pek gozlemleyemedim de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivri uç -- 13 Ağustos 2018; 12:50:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplumumuz neden bu kadar homofobik anlam veremiyorum, kendim de bazen bu konularda homofobiklik yapabiliyorum maalesef, arkadaşlarla yapılan muhabbetlerde ama keşke bu sorunumuzu düzeltebilsek, yurtdışında polislerle kol kola lgbti yürüyüşü yapıyorlar bizzat canlı 2 şehirde rastladım bu görüntülere, sonuçta bize de hiçbir zararları yok bu insanların neden haklarına saygı göstermede bu kadar kötüyüz hiçbir fikrim yok, bu konuya bile bir sürü homofobik yorum atılmış.
    LGBT olan bireyler de ortalıkta biz lgbti'yiz diye dolaşmıyor arkadaş. Heteroseksüel arkadaşlar da rahat olsun. Onlara da sulanılmıyor. .sınavda başarı göstermiş olarak geliyorlar. Kendilerinin de heteroseksüel bireylerden farklı olmadıklarını anlatma derdinde oldukları için öğrenci kulübü var. Medyada gösterilenle alakası olmadığını siz de göreceksiniz. Üniversite öğrencisi olacaksınız lütfen bakış açınızı biraz daha genişletmeye çalışın.
    Öğrenci profili hakkında bir bilgim yok reis zaten okuyan 2 3 kişi falan tanıyorum onlar da uzaktan yani

Ama dün Boğaziçi Fiziğe 3k sıralamayla giren bir arkadaşımla konuştum kendisi biraz idealisttir fizik konusunda

Söylediklerine göre okul öğrenci dostuymuş öğrenciler arasında özellikle kluplerde samimiyet varmış güzel eğleniyorlarmış

Klüpler çok aktifmiş birçok farklı düşünceden insanı da barındırıyormuş

PKK haricinde iyi anlaşırsın varsa da adam etmesini biliriz

not:ülkücü değilim
    Ben cahil aşağılıklar mı dedim? Çok daha iyi sıralama yapmama rağmen benim okuluma bile laf etmeye çalışıyorlar masaya okul kartlarını koyuyorlar. Ben de sıralama muhabbetini yaparım öyleyse. Zaten en son bi arkadaşım sinirlendi itü ceng okuyan, matematik okuyana kızdı altı üstü matematik öğretmeni olup atama bekleyeceksin neyin havası bu dedi, o zamandan beridir yapmıyor bir şey
  • Boğaziçindeki arkadaşlarım çok egoist. Gitmeden önce böyle değillerdi. Ben sayısalda 5 bin dilde 200 sıralama yaptım, sayısalda 30 bin olup boğaziçi kimya yazan arkadaşımın havasından geçilmiyor, dilde 500. olup bir bölümüne giden arkadaşımın havasından geçilmiyor. Buluşuyoruz okul kartlarını masaya koyuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 13 Ağustos 2018; 13:50:17 >

• sivri uç kullanıcısına yanıt
    Hocam duyduğum kadarıyla her tipten insan bulabilirsiniz solcusu da var milliyetçi muhafazakarı da var pkklısı da var ama sol kafa biraz ağır basıyor genelde hepsi boğaziçili olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüp biraz egoist oluyorlarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamkendini beğenmiş tipler oldugunu soyleniyor. Biz gittiğimizde ilgiliydi konuştugumuz öğrenci. Ama bu isler malum. Seni çekene kadar ilgi sonrası devlet dairesi misali..

ben basarıdan bahsetme geregi duymuyorum. Samimiyetten bahsetmek isterim.

Lisede okul okul gezmiş biri olarak yorumum:yüksek sıralama yapanlarda boş bir ego oluyor. Ve yapmacık bir samimiyet...

Boğaziçi Bilkent Odtü ve TOBB u gezdim. En samimisi açık ara ODTÜ idi. TOBB biraz lise havasındaydı. Boğaziçi garipti. IIBF okuyan insanın diğer insanla ilişkileri iyi olmak zorundadir ve bu zorunluluğun farkında olarak hareket ediyorlar gibiydi. Kuzey Kampüs ise cehennem gibiydi Güneydeki tanitim ofisindeki ilgi hoşunuza giderse kuzeye gidin. Güneyin nasil bir yanılsama olduğunu kuzeyden anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecebir -- 13 Ağustos 2018; 13:1:37 >

• Türkiyenin en muhteşem öğrenci kitlesidir.

Farklılıklar toplumu güçlendirir..

Hatta boğaziçinde bir profesör, boğaziçinin bu kadar çok yönetici çıkarmasının sebebi bizim farklı bakmayı farklı olmayı öğretmemizdir, farklı olursanız yöneten de siz olursunuz demişti.
    ( Ekonomi konferansında )
  • Boğaziçi muhteşem dengeyi kurmuş ne özel okullar gibi aşırı samimiyetsiz ne de devlet okulları gibi gereksiz, faydasız bir samimiyet.
    dediğim gibi farklılıklar toplumu güçlendirir, herkes aynı olursa ortada toplum kalmaz.

İşletme konferansında bir hoca LGBT Kulübü, İslami Düşünceler Kulübü ve Atatürkçü Düşünce kulübü yanyana diye belirtmişti...
    Bu söz salonda en az 10 tutucu ailenin fikrini değiştirmiş boğaziçinden soğutmuştur.

Ama farklı olmayan farkını ortaya koymayan da boğaziçine gelmesin bi zahmet yani.

not : Adımız boğaziçi fanboyuna çıkmasın burda sadece öğrenci kitlesinden bahsediyorum eğitim hocalar vs vs. değil, FANBOY değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIT Yolcusu -- 13 Ağustos 2018; 13:8:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent öğrenci profili
    3 yıl önce açıldı
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MIT Yolcusu M kullanıcısına yanıt
    Boğaziçiliysen üstteki elestirilerin ispatı oldun

• Değilim dostum ama farklılıkları yok etmeye çalışan bir toplumda boğaziçinin kitlesi faydasız otların içinde aniden açan çiçek gibi güzel.
    Herkes herkese saygı göstermek zorunda...
    Boğaziçinin bu kadar çok yönetici çıkarmasının ana sebebi de farklı olmayı öğretmesidir zaten boğaziçine gidin kime sorarsanız söyler :)

iyi forumlar dilerim. ( Allah rızası için bu yazdıklarımı ego olarak anlamayın. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Boğaziçindeki arkadaşlarım çok egoist. Gitmeden önce böyle değillerdi. Ben sayısalda 5 bin dilde 200 sıralama yaptım, sayısalda 30 bin olup boğaziçi kimya yazan arkadaşımın havasından geçilmiyor, dilde 500. olup bir bölümüne giden arkadaşımın havasından geçilmiyor. Buluşuyoruz okul kartlarını masaya koyuyorlar
    Birileri gene boğaziçi kazanamamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppppp

• Öğrenci profili hakkında bir bilgim yok reis zaten okuyan 2 3 kişi falan tanıyorum onlar da uzaktan yani

Ama dün Boğaziçi Fiziğe 3k sıralamayla giren bir arkadaşımla konuştum kendisi biraz idealisttir fizik konusunda

Söylediklerine göre okul öğrenci dostuymuş öğrenciler arasında özellikle kluplerde samimiyet varmış güzel eğleniyorlarmış

Klüpler çok aktifmiş birçok farklı düşünceden insanı da barındırıyormuş

PKK haricinde iyi anlaşırsın varsa da adam etmesini biliriz

not:ülkücü değilim

• Pkk konusuna bir şey diyemem ama yıl olmuş 2018 homofobiksen bi zahmet girme Boğaziçine. Sadece 2-3 insanı tanıyıp tüm okulu yargılayabiliyorsanız sorun okulun öğrenci profilinde değil sizdedir. İsteyen gitsin Konya Selçuk üniversitesinde okusun

• quote:

Orijinalden alıntı: MordecaiJay

Bu mesaj silindi.
    Kaç kere üniversiteye gittin çok merak ediyorum. Boğaziçili değilim pkklıyı bilmem de lgbt hiç görmedim. En azından şu abartı tiplerden yoktu.
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hocam 30k ile boğaziçi matematik nasıl oluyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hombolo H kullanıcısına yanıt
    Kimyaydı hocam pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekase2084

Kaç kere üniversiteye gittin çok merak ediyorum. Boğaziçili değilim pkklıyı bilmem de lgbt hiç görmedim. En azından şu abartı tiplerden yoktu.

Alıntıları Göster
    LGBTİ klubü ne iş o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.