< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivri uç -- 13 Ağustos 2018; 12:50:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivri uç -- 13 Ağustos 2018; 12:50:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pkk konusuna bir şey diyemem ama yıl olmuş 2018 homofobiksen bi zahmet girme Boğaziçine. Sadece 2-3 insanı tanıyıp tüm okulu yargılayabiliyorsanız sorun okulun öğrenci profilinde değil sizdedir. İsteyen gitsin Konya Selçuk üniversitesinde okusun
|
Toplumumuz neden bu kadar homofobik anlam veremiyorum, kendim de bazen bu konularda homofobiklik yapabiliyorum maalesef, arkadaşlarla yapılan muhabbetlerde ama keşke bu sorunumuzu düzeltebilsek, yurtdışında polislerle kol kola lgbti yürüyüşü yapıyorlar bizzat canlı 2 şehirde rastladım bu görüntülere, sonuçta bize de hiçbir zararları yok bu insanların neden haklarına saygı göstermede bu kadar kötüyüz hiçbir fikrim yok, bu konuya bile bir sürü homofobik yorum atılmış.
|
LGBT olunca seni mi dövüyorlar kardeşim. Ben de şu aşırı tipleri yanımda istemem ama normal hayatta bizler gibi olan birinin cinsel tercihi seni neden etkiliyor anlamıyorum.
|
LGBT olan bireyler de ortalıkta biz lgbti'yiz diye dolaşmıyor arkadaş. Heteroseksüel arkadaşlar da rahat olsun. Onlara da sulanılmıyor. .sınavda başarı göstermiş olarak geliyorlar. Kendilerinin de heteroseksüel bireylerden farklı olmadıklarını anlatma derdinde oldukları için öğrenci kulübü var. Medyada gösterilenle alakası olmadığını siz de göreceksiniz. Üniversite öğrencisi olacaksınız lütfen bakış açınızı biraz daha genişletmeye çalışın.
|
Hocam duyduğum kadarıyla her tipten insan bulabilirsiniz solcusu da var milliyetçi muhafazakarı da var pkklısı da var ama sol kafa biraz ağır basıyor genelde hepsi boğaziçili olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüp biraz egoist oluyorlarmış
|
Öğrenci profili hakkında bir bilgim yok reis zaten okuyan 2 3 kişi falan tanıyorum onlar da uzaktan yani
Ama dün Boğaziçi Fiziğe 3k sıralamayla giren bir arkadaşımla konuştum kendisi biraz idealisttir fizik konusunda Söylediklerine göre okul öğrenci dostuymuş öğrenciler arasında özellikle kluplerde samimiyet varmış güzel eğleniyorlarmış Klüpler çok aktifmiş birçok farklı düşünceden insanı da barındırıyormuş PKK haricinde iyi anlaşırsın varsa da adam etmesini biliriz not:ülkücü değilim |
farkındaysan kazanacak puanı yapmışkazanamamış olmuyor.
|
Ortak küme:zeki olmaları
|
Ben cahil aşağılıklar mı dedim? Çok daha iyi sıralama yapmama rağmen benim okuluma bile laf etmeye çalışıyorlar masaya okul kartlarını koyuyorlar. Ben de sıralama muhabbetini yaparım öyleyse. Zaten en son bi arkadaşım sinirlendi itü ceng okuyan, matematik okuyana kızdı altı üstü matematik öğretmeni olup atama bekleyeceksin neyin havası bu dedi, o zamandan beridir yapmıyor bir şey
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 13 Ağustos 2018; 13:50:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadecebir -- 13 Ağustos 2018; 13:1:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIT Yolcusu -- 13 Ağustos 2018; 13:8:3 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |