Şimdi Ara

BOĞAZİÇİNDEKİ ÖĞRENCİ PROFİLİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cardiogod

Bu konudaki saçma sapan yorumlar içimi acıttı. Böyle bir nesil mi yetişiyor diye. Okulu PKK ve LGBTI+ nezdinde damgalamak... Bu okulda binlerce öğrenci var. Bu okulda HER kesimden öğrenci var. Okulda LGBTI+ öğrenci olması senin için hiçbir şey değiştirmiyor? Normal insanlardan bahsediyoruz. PKK konusuna gelince sesleri yüksek çıkan ve okulun hükümet karşılı profili sebebiyle okulun imajını kötülemek amaçlı yapılan haberlere halkı kışkırtmak amacıyla konu olan bir öğrenci kitlesi. Bu okulda insanlar buna göre ayrılmaz. Güneyde İslami Araştırmalar Topluluğu iftar verirken arkalarında LGBTI+ frizbi oynuyor, başka insanlar bira içiyor, kimse kimsenin özel alanına ve hayat tarzına müdahale etmiyor. Bu okulun hiçbir öğrencisi egoist değil, Türkiye 6.sı olduğunu 3 yıl sonra öğrendiğim arkadaşım var benim. Boğaziçililere egoist diyenler genelde bu okulu kazanamayanlar oluyor. Gerek eğitimi gerek öğrenci kitlesiyle ODTÜ ile beraber ülkenin en iyi okulu. Ayrıca kampüs konusuna gelince örneğin EF kuzeydeymiş kuzey nasıl gibi sorular mantıklı ama yersiz, bizim okulda her öğrencinin her bölümün her kampüste dersi olur. Benim fakülte binam güneyde olmasına rağmen zamanımın çoğu kuzeyde geçti. Kütüphane, büyük yemekhane ve çatı kuzeyde olduğu için zaten kuzeyde hiç dersi olmayanın bile kuzeye yolu düşer, ulaşımı da güneyle aynı zaten yan yanalar abi. Vizyonlu olun biraz. Saygılar
    Hocam ben eğitim fakültesinde bir öğretmenliğe yerleşmek istiyorum. Birçok arkadaştan ef ile dalga geçiyorlar cümlesini duydum. Doğruluğu nedir, bu açıklamalardan sonra bi de senden duymak istedim. Hani rahatsız edici boyutta değilse takmam yani dalga geçebilirler tabi ki puanları yüksek :) Ama çok fazla aşağılayıcı boyutta mı bunu öğrenebilir miyim? Bir de kampüsteki ortam nasıldır? Kendimize göre erkek arkadaş, kız arkadaş, sevgili vs. bulabilir miyiz? Sadece ortamı merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın karı kızla uğraşmaya gelmiyorum. Biraz anlatırsan sevinirim hocam özellikle kuzey kampüsü.

• semachann kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardHit -- 14 Ağustos 2018; 18:17:36 >
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Okulda bir sürü kulüpler mevcut, arkadaş edinebileceğin çok yer var. İnsanlar genellikle rahat olduğu için herkesle arkadaş olabilirsin. EF'li bi sürü arkadaşım var bence dalga geçilmesi problem olmuyordur, okuldaki ortam Türkiye profilinden çok farklı, kampüste olmak beni çok rahatlatıyor mesela.
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    EF ile dalga geçiliyor ama biri görünce "ıy EFli seninle arkadaş olmam ne kadar eziksin" dalgası değil, "EF Kapatılsın" dalgasının geçilmesinin sebebi EF öğrencilerinin okulun genel havasına en az uyan grup olması. Ama asla bizim puanımız yüksek siz eziksiniz olayı yok, Hisar ile de çok dalga geçiliyor (turizm, ticaret, ybs bölümlerinin dersleri çoğunlukla hisarda olur.) kafana göre arkadaş sevgili kanka bro bulacaksın tabii ki hem de bir sürü. yeni bir ailen olacak :)
  • Açıkçası geçen sene boğaziçi ni kazanmama rağmen seçmememin en büyük sebebi öğrenci profili; daha doğrusu öğrencilerin 'Ben bounluyum ' diyip pek bir sey uretmeden ovunmeleri oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.