Şimdi Ara

BOĞAZİÇİNDEKİ ÖĞRENCİ PROFİLİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu konunun tamamını okuyunca keşke imkanım olsa da direkt başka ülkeye gitsem diye abi okumaya gidiyorsunuz her tip insan olucak işinize gelenle konuşursunuz işinize gelenle konuşmazsınız egolu insanları bilemem bizim insanın mayasında var kibir ego ama ülke geneline bakarsan çöpüz
  • Ber59 B kullanıcısına yanıt
    Eğitim fakültesinde bir bölüm yazdım muhtemelen gelecek. Nasıldır kuzey kampüsünün ortamı? Birax anlatır mısın hocam? Müh ya da iibf'ye göre puanımız illa ki düşük, statü farkı oluşuyor mu bu yüzden üniversite içinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Boğaziçi'nde istediğim herhangi bir bölümü kazansam peygamberliğimi ilan ederdim, ne egoizminden bahsediyorsunuz?
  • alternatifi nedir iibf
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    ibf
  • her anlamda türkiyenin en iyisidir

• Boğaziçinde her kesimden öğrenci var. yıllar önce bi arkadaşı görmeye gittiğimde edindiğim izlenim; komplekssizler aynı zamanda mütevaziler.
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    Okul içinde küçük çaplı esprilere konu olan fakültedir, kuzey kampüs iyidir her yere gidişi gelişi kolay merkezi. Güney gibi güzel tarihini bi havası yok ama maalesef.

• Ber59 B kullanıcısına yanıt
    nasıl espriler hocam? :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir arkadaşım” ODTÜ’den mezun olmuş eğer Boğaziçi’nden mezun olsaydım daha entellektüel olurdum”dedi.(Alıntıdır Boğaziçi Üniversitesi’nin sunumunu izlerken söylenmişti galiba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raaitben10 -- 14 Ağustos 2018; 10:35:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Boğaziçindeki arkadaşlarım çok egoist. Gitmeden önce böyle değillerdi. Ben sayısalda 5 bin dilde 200 sıralama yaptım, sayısalda 30 bin olup boğaziçi kimya yazan arkadaşımın havasından geçilmiyor, dilde 500. olup bir bölümüne giden arkadaşımın havasından geçilmiyor. Buluşuyoruz okul kartlarını masaya koyuyorlar
    Yok 500le girdi yok 5 binle girdi diye ayırmak yanlış bence..

Önemli olan o okula girmek kaçıncı sırayla girdiğine bakıp öylemi davranacak öğretim hayatı boyunca adam zaten kendini geliştirmek için giriyor.

Sıralaması düşük diye cahil bilgisiz aşşağılık biri olduğunu mu gösterir?

Önemli olan o okula girmek yani giren her insanda övünebilir sıralamayla alakası olduğunu düşünmüyorum..

Önemli olan girdikten sonra ne yaptığındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrbyn11 -- 14 Ağustos 2018; 10:46:29 >

• Emrbyn11 E kullanıcısına yanıt
    Ben cahil aşağılıklar mı dedim? Çok daha iyi sıralama yapmama rağmen benim okuluma bile laf etmeye çalışıyorlar masaya okul kartlarını koyuyorlar. Ben de sıralama muhabbetini yaparım öyleyse. Zaten en son bi arkadaşım sinirlendi itü ceng okuyan, matematik okuyana kızdı altı üstü matematik öğretmeni olup atama bekleyeceksin neyin havası bu dedi, o zamandan beridir yapmıyor bir şey

• L. Kilmister kullanıcısına yanıt
    “EF kapatılsın”
    Ben bunu duydum ef ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 14 Ağustos 2018; 11:29:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihim boğaziçi olacak,homofobiğim kavga da çıkartırım tahammül edemem.

• IAbuzerI kullanıcısına yanıt
    Üzülme hocam zaten o ortam seni herkese saygı duymaya itecektir. Sonuçta okula giren herkes entelektüel, hoşgörülü değil. Boğaziçi ortamı seni de değiştirir. Tabi sosyal, konuşkan, girişken bir insansan.
  • Bu konudaki saçma sapan yorumlar içimi acıttı. Böyle bir nesil mi yetişiyor diye. Okulu PKK ve LGBTI+ nezdinde damgalamak... Bu okulda binlerce öğrenci var. Bu okulda HER kesimden öğrenci var. Okulda LGBTI+ öğrenci olması senin için hiçbir şey değiştirmiyor? Normal insanlardan bahsediyoruz. PKK konusuna gelince sesleri yüksek çıkan ve okulun hükümet karşılı profili sebebiyle okulun imajını kötülemek amaçlı yapılan haberlere halkı kışkırtmak amacıyla konu olan bir öğrenci kitlesi. Bu okulda insanlar buna göre ayrılmaz. Güneyde İslami Araştırmalar Topluluğu iftar verirken arkalarında LGBTI+ frizbi oynuyor, başka insanlar bira içiyor, kimse kimsenin özel alanına ve hayat tarzına müdahale etmiyor. Bu okulun hiçbir öğrencisi egoist değil, Türkiye 6.sı olduğunu 3 yıl sonra öğrendiğim arkadaşım var benim. Boğaziçililere egoist diyenler genelde bu okulu kazanamayanlar oluyor. Gerek eğitimi gerek öğrenci kitlesiyle ODTÜ ile beraber ülkenin en iyi okulu. Ayrıca kampüs konusuna gelince örneğin EF kuzeydeymiş kuzey nasıl gibi sorular mantıklı ama yersiz, bizim okulda her öğrencinin her bölümün her kampüste dersi olur. Benim fakülte binam güneyde olmasına rağmen zamanımın çoğu kuzeyde geçti. Kütüphane, büyük yemekhane ve çatı kuzeyde olduğu için zaten kuzeyde hiç dersi olmayanın bile kuzeye yolu düşer, ulaşımı da güneyle aynı zaten yan yanalar abi. Vizyonlu olun biraz. Saygılar

• Ortak küme:zeki olmaları
  • semachann kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardHit -- 14 Ağustos 2018; 18:17:55 >
  • HardHit kullanıcısına yanıt
    Nande monayyy?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

farkındaysan kazanacak puanı yapmışkazanamamış olmuyor.
    Birileri gene Boğaziçi mühendislik kazanamamış o zaman diyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.