Bildirim
Boks vs MMA Sparring - [Eski UFC Şampiyonu Luke Rockhold, namağlup Boksör Andrew Tabiti'ye karşı]
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hmm fena değil gibi bilemedim şimdi aslında %95 floyd alır diyoruz zaten bu olaylar show olayı sırf zaten 3-5 yerde çıkıp birbirlerine diss attılar amaç para ve show.Herkes conor a aptal diyor aslında akıllı adam ulen kaybetse bile 100 milyon dolar alacak diye biliyorum
en son ufcdeki kazandığı bide kazandığı maçtan 3 milyon dolar alabilmişti.Temiz para easy money
Ha bana göre 2 side 5 para etmez parayı çarçur eden artis insanlar.Pek takip etmiyorum yada dışarıdan öyle gözüküyorlar bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 29 Temmuz 2017; 8:7:7 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X