Şimdi Ara

Boks Yapmak İstiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boksa başlamak istiyorum fakat diş teli takıyorum. Diş teli engel olur mu? napmalıyım?

• Olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende lens takıyorum bir problem olurmu ?
  • Bende gözlük var
    Lensim de var ama hergun tak cikar zor iş diye takmiyorum
    Gözlükle olur mu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaylule123

Olmaz.

Bir arkadaşım suratına yumruk alırsan tel felan kırılabilir sorun olur dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muscle Man

quote:

Olmaz.

Orada kimse kimsenin suratına vurmuyor ki. Bazen hoca maç yaptırıyo o zamanda ekipman falan giydiriyo zaten. Sorun olmaz yapabilirsin.
  • Önce eve kum torbası alın çalışın biraz. Kondisyon yapın kardiyo ile felan. Kilo verin az vücut yapın, mekik ve şınav çekebilir hale gelin. Öğreneceğiniz hareketleri uygulayabilecek bilinç ve kondisyonunuz olsun. Lens, diş teli felan bunları söyleyince gülerler bahane derler. Gerçi lens sıkıntı olabilir ama sanmam kafana koruyucu giyersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İp merdiven yapmak istiyorum.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Olmaz.

Eldivenle yediğin darbede yanağın hasar görür tele bişi olmaz. Ağızlık takarsan yine sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Tabi diş telini ne zaman takmaya başladığında önemli. Dişler hali hazırda oynayabilir ve hareket ediyorsa sıkıntı olabilir. Ama bir süredir takıyor ve şuanki yerine alıştırıyorsa dişleri, ağızlıkda takıyorsan sağ sol sağ gard felan giriş. Bir sıkıntısı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix *

Önce eve kum torbası alın çalışın biraz. Kondisyon yapın kardiyo ile felan. Kilo verin az vücut yapın, mekik ve şınav çekebilir hale gelin. Öğreneceğiniz hareketleri uygulayabilecek bilinç ve kondisyonunuz olsun. Lens, diş teli felan bunları söyleyince gülerler bahane derler. Gerçi lens sıkıntı olabilir ama sanmam kafana koruyucu giyersin.

Kilom 60 Boyum 1.80

kilo almam gerektiğini söylüyorlar sen ver diyosun napıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix *

Önce eve kum torbası alın çalışın biraz. Kondisyon yapın kardiyo ile felan. Kilo verin az vücut yapın, mekik ve şınav çekebilir hale gelin. Öğreneceğiniz hareketleri uygulayabilecek bilinç ve kondisyonunuz olsun. Lens, diş teli felan bunları söyleyince gülerler bahane derler. Gerçi lens sıkıntı olabilir ama sanmam kafana koruyucu giyersin.

Kilom 60 Boyum 1.80

kilo almam gerektiğini söylüyorlar sen ver diyosun napıyım?

Sabah pastırmalı yumurta, öğlen ızgara et(tavuk ucuzdur). Akşam yine protein bakımından zengin bir menüyle spor. Protein tozuyla takviye yapabilirsin ama fazlası kilo aldırır ölçülü al. Açlık tokluk hatırlamıyorum ama kilo başına olduğunu hatırlıyorum.

• telin bi zararı olmaz zaten dişlik takıosun boksta.
  • teşekkür ederim arkadaşlar sonucu bildiricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.