Şimdi Ara

Bol Maaşlı Meslek Önerisi (Aile Kurmayı Düşünmüyorum, Sosyal Hayatım Geri Planda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam tersi. Hayattan istediklerim var ve almak istiyorum. Hayata toz pembe baksaydım bu zor mesleği aklımdan bile geçirmezdim. İşte bu kadar rahat görünüyor olmam bu zamana kadar hayatın daha doğrusu benim bana yaptığım haksızlıklar.
    2 kere girdim sınava ve puanım bi yerlere tuttuğu halde tercih yapmadım. Çünkü hedefim yoktu ve boş bir insandım. Şimdi en azından bir hedef arıyorum ki ona ulaşabileyim.
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Mesleğin zor olduğu hakkındaki düşüncen 3 harften öte değil. Benim bahsettiğim nokta bu. Keza elinde henüz puanın bile yok. Ayrıca hedefi olmayan bir insan sınava niye 3 sefer girer ona kafam ermiyor. Aslında umrumda da değil. Sadece her şeyin tereyağından kıl çeker gibi birşey olduğunu sanan birini görünce sinir kat sayım artıyor. Neyse hayat senin hayatın. Umarım bahsettiğin aydınlanmayı gerçek anlamda yaşamışsındır. Hedefin doğrultusunda vereceğin emeğin boşa gitmemesi dileğiyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim kuzen kaptan olmak istiyordu çok ama onun zamanında kaldırmışlardı kaptanlık sınavını,oda gemi mühendisliğini okudu güzel bir ortalama ve üst düzey ingilizcesi ile mezun oldu ancak umduğu gibi olmadı,neredeyse hiç iş bulamadı aynı zamanda avrupa pasaportu filanda var.Çaycı gibi iş yaptırmışlar oda çıktı şuan iş güvenlik uzmanı olarak çalışıyor mühendislik okuyanların girdiği kurs ile girdi seviyesini filan arttırdı A dan C ye varmış galiba,şirket araba filan verdi altına iyi bir maaş ile çalışıyor.İş güvenlik uzmanlığınıda düşüne bilirsin.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalsızSoda -- 11 Nisan 2017; 1:22:26 >
  • LeCluse kullanıcısına yanıt
    Beni öyle biri olarak görmemeni isterdim çünkü hiç sevmediğim bir insan tiplemesine benzetiyorsun şuan beni. Kendimi ifade etmekte kötü olduğum için bunu benim hatam olarak görüyorum.
  • PortakalsızSoda kullanıcısına yanıt
    konunun sadece gemicilik ile sınırlandırılmasını istemiyorum zaten farklı meslekler aramak için açmıstım bu konuyu. tesekkürler arastırıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Başta sorguladım ve ağır şartlarda çalışıldığı için verilen paranın doğru olduğunu düşündüm.

Ailemde bu işin içinde dostum ve emin ol alınan paraları vs senden çok daha iyi biliyorum sen internetten okurken ben bizzat görüyorum piyasayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgns12 -- 11 Nisan 2017; 8:14:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşa gitsin ya sen çokmtakmış gibisin bunlara kafanı bence gerek yok 1 kere yaşıyoruz zaten onda da istediğin gibi yaşa

• Ne olursan ol okumamış okumuş, iyi veya kötü işçilerin başında onlarla uğraşacağın bir meslek seçme. Bknz:İnşaat mühendisi.

• Reis senden bir şey olmaz be çok sığ bir düşünce yapın var yol yakinken kpss kasıp devlete kapağı at bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emlakçılık kolay bol para
    endüstiryel dağcılık zor bol para
  • 8 yıllık deniz tecrübesi, baş mühendislik falan.

Şimdi karada sakin bir iş. Bakma sakin dediğime. Buradakiler herşeyi abartıyor.

Her şey insanların elinin altında, malzemeye ulaşılabiliyor, personel var, ama çalışma isteği yok. Sen harekete geçirince hepsi seni rakip görüyor, düşman oluyor.

Denizden kazandığın para ile esnaf ol, kendi işinin başında. Ama insanlarla da yüz göz olma. İnternet ten, uzaktan.

• Sgns12 kullanıcısına yanıt
    O zaman baska bölümleri dusunmeye baslıyım

• Sirius Grey kullanıcısına yanıt
    Yüzümde hafif bir gülümsemeyle yasayabilmem icin biraz para lazım

• Adama ne önerseler o olmaz bu olmaz kardes ac kaldın haberin olsun, biraz sıkıntı cekiceksin tabi ki yok sıkıcı yok puanı yuksek bilmem ne

• Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    Neresi sığ hocam. Bende her insan gibi mutlu olmak istiyorum

• Neredeyse hiç tavsiye gelmedi hep denizcilik konuştuk. Yokmu tavsiye

• jigolo ol.
  • Anı yaşa.
  • yasinnzz kullanıcısına yanıt
    ne zaman ileri dönük düşünsem sıkıntı basar huzursuz olurum galiba haklısın
  • Acilen akp gençlik kolları, il-ilçe başkanlıklarına üye olup ordan yürümeye çalışmalısın. İkbal buralarda.

Boşa okul okumayın. He ilahiyat okuyabilirsiniz bak, yükselirken işinize yarar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.