Şimdi Ara

Bol Maaşlı Meslek Önerisi (Aile Kurmayı Düşünmüyorum, Sosyal Hayatım Geri Planda) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben akp genclik kollarina girsem vatandaşın aydinlanasi gelir akp diye bişey kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyim ben. Günde cebime giren para 5-10 arası. Çoğu zaman 10 lira. Starbucksa da gittim, istediğim romanıda aldım, kız arkadaşımla yemeğede çıktım.

Önemli olan bir kahveye 10 lira vermek değil hocam. Önemli olan kazandığın parayı harcamak. Para ne için kazanılır; harcamak için. Harcayamayacağım parayı niye kazanayım ki..

4000 kazanıp geçinemeyen de var; 1300 lira alıp geçinende var. iPhone 6s kullanmazsın, S4 kullanırsın. Bmwye binmezsin şahine binersin. 140 ekran tv alacağına 102 ekran tv alırsın. Yinede sosyal hayatını yaşar geçinirsin.

Eğer tüm param cebime kalsın diyorsan hiç evlenme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

O zaman baska bölümleri dusunmeye baslıyım

Gemi brokerligi düşünebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    sosyal olmamamın neden para harcamak değil. yanlış anlaşılmasın cimri biri değilim. sosyal olmadığımı söyledim çünkü ona göre bir meslek arıyorum. sosyal olmamak kötü birşey bari bunu paraya dönüştüreyim bir faydası olsun.
  • Sgns12 kullanıcısına yanıt
    hiç duymamıştım. bi bakayım
  • quote:

hiç duymamıştım. bi bakayım

Gemilere yük ayarliyorlar deniz emlakcisi gibi düşün hocam hem denize çıkmamış olursun evinde bile çalışma ihtimalin var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Metaryelist bakış açısıyla ömür boyu mutlu olamayacaksın, bakış açını değiştir derim

O zaman arkadaş materyelist bakış açışıyla bakarsa daha anlamlı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Gemi Makineleri Isletme Mühendisliği demek icin geldim

Katılıyorum.

Mesleği uzun süredir tanıdığım arkadaşım yapıyor.YGS ile kazanmıştı şimdi nasıl giriliyor bilmiyor.4 senelik okul.

Başlangıç olarak 3.000$ maaş ile başladı ileride artıyormuş.Bir gidiyor 6 ay sonra geliyor.

Gemidesin para harcayacak durumunda yok.Geliyor meslekten dolayı arkadaş çevresi de kalmadı zaten 1-2 ay dinleniyor sonra bir daha gidiyor.İleride karada çalışma ihtimali de oluyormuş.Limanda görev alıp daha düşük ücretle çalışıyormuş.Yaşın ilerler,ailemin yanında olayım dersen alternatifi de var.

Puanın tutmazsa güverte bölümünü yazarsın DGS ile geçişi var,olmadı yine ekmek kapın hazır.

çok kötü be yazık adama

6 ay çalış en az 50bin tl ile dön onu çatır çutur yiyicek arkadaşın olmasın

Az çocuga ilgi göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan.A

quote:

quote:

Katılıyorum.

Mesleği uzun süredir tanıdığım arkadaşım yapıyor.YGS ile kazanmıştı şimdi nasıl giriliyor bilmiyor.4 senelik okul.

Başlangıç olarak 3.000$ maaş ile başladı ileride artıyormuş.Bir gidiyor 6 ay sonra geliyor.

Gemidesin para harcayacak durumunda yok.Geliyor meslekten dolayı arkadaş çevresi de kalmadı zaten 1-2 ay dinleniyor sonra bir daha gidiyor.İleride karada çalışma ihtimali de oluyormuş.Limanda görev alıp daha düşük ücretle çalışıyormuş.Yaşın ilerler,ailemin yanında olayım dersen alternatifi de var.

Puanın tutmazsa güverte bölümünü yazarsın DGS ile geçişi var,olmadı yine ekmek kapın hazır.

çok kötü be yazık adama

Az çocuga ilgi göster

Yakın arkadaşım zaten,parası pulu için de takılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 11 Nisan 2017; 17:5:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan.A

quote:

quote:

Katılıyorum.

çok kötü be yazık adama

Az çocuga ilgi göster

Yakın arkadaşım zaten,parası pulu için de takılmıyorum.

yok hacı yanlış anladın parası için değil yalnızlık çekmesin diye takıl dedim

• evet bu konuda senle aynı fikirdeyim. özellikle yanlış anlaşılıp haksız duruma düşebilen birisi olarak sana katılıyorum
  • Jeoloji Mühendisliği ya da Petrol Mühendisliği senin isteklerin için biçilmiş kaftan. Arapça öğren. Arap emirliklerinde petrol kuyularında dolarla maaş al.
  • MechanicsSolid kullanıcısına yanıt
    aklımda olan birşey ama aklımdaki herşeye bir olumsuzluk yüklendiği için doğru şeyimi yapıyorum diye ikilemde kaldım.
  • Kaptanlık.
  • Bilgisayar programcılığı diyorum ya da bilgisayar ile herhangi bir şey. Öğren, proje hazırla, sonra işe girersin. Ne üni puanı lazım ne de başka bir şey (Subjective içerir).
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Abim bilgisayar müh mezunu ve yıllardır işsiz. Bu konuda benimde şevkim kırılıyor bu yuzden

• quote:

Abim bilgisayar müh mezunu ve yıllardır işsiz. Bu konuda benimde şevkim kırılıyor bu yuzden

Teknoloji ve Bilimde, TR'ye bağlıyım dersen tabi işsiz kalırsın. Ben kendim yabancı şirkete çalışıyorum yoksa işsiz kalırdım. İnternet gibi milyarların kullandığı bir yerde iyi bir fikrin ve onu uygulayacak çözümün varsa işsiz veya parasız kalma gibi bir durum yok.
  • Allah sana akil fikir versin

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bende yurtdışından medet umuyorum tercihlerim aradına yazarım puanım yeterse belki

• quote:

Bende yurtdışından medet umuyorum tercihlerim aradına yazarım puanım yeterse belki

Benim demek istediğim gitmek değildi, internet var orada düzgün bir şey yaparsın ama ingilizce yaparsın. Sonra belli bir kitleye ulaşırsın. Ya da program yaparsın, İngilizce yaparsın. Hani illa yerinden oynamaya gerek yok sadece Türkiye'den medet ummamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.