Sanırım oldu :) |
BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI ! (10.000TL Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) (41. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleRdh nick ekleyin hocam desc yada name e
Alıntıları GösterEkledim hocam.
-
Skordaki uyarı işareti katılıma engel mi? Ya da uyarı olunca test geçersiz mi sayılıyor? Ya da bu uyarının oluşmasının nedeni ne olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellendi. Teşekkürler hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleRkatılım dışı, link yok log yok gpu z sensors yok
Alıntıları GösterKatılım mesajım farklıydı hocam. Ezkaza katılım dışı kalmayalım da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim buradaki adım ve 3dmark'a kayıtlı adım farklı sıkıntı olur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: imfataltyBenim buradaki adım ve 3dmark'a kayıtlı adım farklı sıkıntı olur mu?
3dmark skor sayfasında description kısmını değiştirip buradaki kullanıcı adını yazabilirsin direkt
-
Şu şekil doğru sanırım; Steam'den sürüm alınca nick direk steam nick'i olmuş...
-
Kullanıcı Adı : The Guardian14
Skor : 5 166
İşlemci : 9300H
Ekran Kartı : GTX 1660TI
3D Mark Sonuç Linki : https://www.3dmark.com/3dm/56285064
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 6 Ocak 2021; 19:2:22 >
-
Yarışmaya katılım finito
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14Kullanıcı Adı : The Guardian14
Skor : 5 166
İşlemci : 9300H
Ekran Kartı : GTX 1660TI
3D Mark Sonuç Linki : https://www.3dmark.com/3dm/56285064
-
Yarışma bittikten sonra tüm kayıtları birleştirdik zaten , şuan kayıt ekleme yok , hatalı sonuçları ve kural dışı katılımları, üyelikleri ayikliyoruz. Malum herkesin kendi işi ve ailesi var arkadaşlar, bu sebeple kurallarda belirttiğim 10 Ocak tarihinde bir terslik olmazsa açıklayacağız sonuçları.
Herkese iyi forumlar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X