Ödülüm geldi, çekilişte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Seneye tekrar görüşmek üzere |
BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI ! (10.000TL Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) (49. sayfa)
-
-
benim de ssd'im geldi. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :) Sürücünün harfini incehesap sponsorluğunda i koydum adını da donanımhaber koydum.
-
-
Kazandığım kulaklık bana teslim edildi. Açıkçası bilgisayarımın puanını merak ettiğim için katılmıştım üzerine hediye kazanmam beni çok şaşırttı :)
-
Merhaba bende yollamıştım siz yazdığınızda son gün ancak bekliyorum hala hediyeyi
-
Bardakları dh ofisinden göndericez, biraz gecikmeli olacak malesef , üretime verilmiş geldiği anda gönderilecek.
-
-
-
Aslında gonderdikten 2 gün sonra gitti çoğu kişiye ama demek sizin lokasyondaki ptt personeli üşengeç :)
-
Malesef burada biraz sıkıntı var o konuda 6 gündür şubede duruyordu hocam her zaman aynı durumu yaşatıyorlar ellerinize sağlık tekrardan 😊 -
Cougar ve Frisby adına iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
-
-
teşekkürler
-
Sıvı soğutucu teslim edildi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
-
Hocam kupalardan bir haber var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bob The SpongeHocam kupalardan bir haber var mı
@Jeolog. Bekliyoruz 4 bardak hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yok, bardakları ben gönderirim haftaya yaptırıp, ama DH bardağı olmaz artık kendim secicem :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaYok, bardakları ben gönderirim haftaya yaptırıp, ama DH bardağı olmaz artık kendim secicem :)
Yapacak başka bir şey kalmamış zaten...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X