hocam şu ilk 10nu güncellesek, biraz gaza gelme açısından.. |
BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI ! (10.000TL Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) (7. sayfa)
-
-
En kısa surede ayarliyalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 20 Aralık 2020; 20:33:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şu anda DRAGUT ve TheBatuhan 10000 katlarını tam tutturmuş durumda, 1 kişi daha tam tuttursa 10000 ve katı için çekiliş olmayacak kazananlar doğrudan belli mi olacak demek ?
Edit: cevaplar için teşekkürler, dikkatlice tekrar okuyunca anladım. eh haliyle testlere devam edip 10001'i 10000 yaptım :D yarışmacı arkadaşlara başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 21 Aralık 2020; 1:14:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: waltranhocam şu anda DRAGUT ve TheBatuhan 10000 katlarını tam tutturmuş durumda, 1 kişi daha tam tuttursa 10000 ve katı için çekiliş olmayacak kazananlar doğrudan belli mi olacak demek ?
Edit: cevaplar için teşekkürler, dikkatlice tekrar okuyunca anladım. eh haliyle testlere devam edip 10001'i 10000 yaptım :D yarışmacı arkadaşlara başarılar
böyle birşey yok. konuda net olarak yazıyor forumdaşım
herkes Tier 1 ödülleri için kasmaya devam edebilir.
-
İmkansız ama şansımızı deneyelim 1080Ti ile ;
Kullanıcı adı: nothingtodeclare
Skor: 25 022
İşlemci: 9900K (@4,7Ghz)
Ekran Kartı: 1080Ti (@2063/1451)
3d mark sonuç link : https://www.3dmark.com/fs/24403177
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingtodeclare -- 21 Aralık 2020; 13:13:19 >
-
Biraz daha aşağı inebilirseniz oldu bu iş. 25000 almanız kafi.
Öncelikle konu için teşekkürler. Donanım Haber'e yakışır bir yılbaşı yarışması olmuş, ödüllerde mükemmel. Bende katılmak için heyecanla yaptım testleri. 5 ve 10bin katlarına yaklaşan arkadaşlara başarılar, ben biraz uzak kaldım 991 puancık kadar.
4790 - RX570 - 10991 Puan
-
2.Mesaja güncel duyurular kısmı eklendi arkadaşlar. Tutturmaya çalısmaya devam
-
Hocam eğer yarışma için hediye kabul ederseniz bende katkıda bulunmak isterim elimde 1 kere kullanılmış kutusunda duran ; DOMINATOR® Airflow PLATINUM LED Fan
mevcut isterseniz hediyelerin arasına ekleyebilirsiniz , kolay gelsin
Saygılar,
Edit : Link Düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingtodeclare -- 21 Aralık 2020; 13:26:16 >
-
İyi niyetli düşüncen için teşekkür ederim hocam , yarışma sonuna doğru haberleşelim şuan konuşmak için çok erken
-
Rica ederim kolay gelsin
-
Testin daha hızlı bitmesi için ne yapabilirim? demoyu oynatmasa sayılıyor mu?
-
3Dark için 6.7 gb indirme istiyor. 360P videoları bile zor izleyen benim için baya zor
-
bedava versiyonda demoyu kapatma yok sanırım :( bende kapatma tuşu aktif değildi, demonun puana bir etkisi yok.
onun dışında testi hızlandırmassınız
Zamanında Steam den almıştım. Orada demoyu kapatma özelliği var. Demo açık olunca uzun sürüyor
Edit: fabrika ayarlarında 22k yı gördü. Bir kaç deneme ile 20k ya 200 puan kadar yaklaştım. Eve gidince denemelere devam edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Dilenci -- 21 Aralık 2020; 15:15:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: nothingtodeclareHocam eğer yarışma için hediye kabul ederseniz bende katkıda bulunmak isterim elimde 1 kere kullanılmış kutusunda duran ; DOMINATOR® Airflow PLATINUM LED Fan
mevcut isterseniz hediyelerin arasına ekleyebilirsiniz , kolay gelsin
Saygılar,
Edit : Link Düzeltme
Çok teşekkür ederiz. Gerçekten faydalı bir ödül olur bu overclock seven birisi için. Malum 4200 CL17 üzeri aktif fan soğutma çok faydalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X