Şimdi Ara

Bold 9780 ve Xperia Arc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cep telefonu almayı düşünüyorum. blackberry bold 9780 ve sony xperia arc arasında kaldım. uzun süre kullanabileceğim bir telefon istiyorum. telefon elimden hiç düşmez, sık sık mesajlaşırım, sosyal ağlara bağlanırım, internete girerim, fotoğraf çekerim, oyun pek oynamam fakat uygulama kullanımım fazladır, bol bol müzik dinlerim, şarj süresi 1 gün rahat gitmeli. her işimi görebilecek bir cihaz istiyorum. xperia arc burda biraz öne çıkıyor gibi fakat 1.0 tek çekirdek işlemcisi performans düşüklüğünden beni korkutuyor, bold'da aşırı hızlı bir cihaz değil fakat arc android olduğu için böyle bir şüphe var içimde. lütfen yardım edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeilStewie -- 14 Ekim 2011; 8:58:22 >

• 10 çekirdekli işlemci çıkarsa eğer çift çekirdekli işlemcinin performansından şüphe duyar mısın sen? Pazarlama saçmalıkları sizi yanıltmasın. Telefon alırken öncelikle ihtiyaçlarınızı tam olarak belirleyin ondan sonra bakın hangi telefon ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyor ona göre alın.

Sizin yaptığınız şey; "Tek çekirdek telefon bu kasar, ölür, biter." İş öyle değil işte. Cebinizden çıkacak paraya bakın siz önce ondan sonra karar verin.

Benim tercihim Xperia Arc oldu. Gerek internette gezinme keyfi, gerek oyunları, gerek telefon özellikleri ile istediklerimi fazlasıyla yapmama olanak sağlıyor. Ama ben bir çok özelliğini kullanıyorum. Sizin kullanacağınız şeyler daha basit şeyler olacaksa daha ucuz telefonları tercih edin derim.
  • Arc'ın rami 512 mb olması küçük bir dezavantaj.Ama iş görür.
  • xperia arc dediklerinin hepsini yapar üzmez.BB alırsan sıkılırsın 1 ay sonra.Demedi deme ibrahim
  • Arc'ın malzeme kalitesinin kötü olduğuna dair yorumlar yazılıyor. Arc'ın malzeme kalitesi nasıl?
  • BB genelde mesajlaşma cihazı bence arc alman daha mantıklı olucaktır..
  • Arc Al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşralı

Arc'ın malzeme kalitesinin kötü olduğuna dair yorumlar yazılıyor. Arc'ın malzeme kalitesi nasıl?

Malzeme kalitesi gayet iyi. Tek bir sorun var o da telefonun üstündeki sensörün hemen üzerinde zamanla ufak bir çatlak oluşuyor, kılcal bir çatlak olduğu için hiç belli olmuyor. Garanti kapsam içinde olduğu için öyle bir durumda hemen garantiye verip kapağını değiştirtme şansınız var. Kalite ile ilgisi yok kronik bir sorun.
  • İnternete gireceksen mutlaka büyük ekran almalısın.arc olur,neo da olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.