Şimdi Ara

Bold ve E71 yerine hangi telefon almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bold ve E71 im var takasa girersem hangi telefonu almalıyım, wi-fi olacak, navigasyon/gps önemli değil, tabiki 3G olucak, Symbian/kolay menüsü olsun şarjı da 4-5 günden az gitmesin.Nokia ve S.E. harici telefonlara bakmıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliflex -- 9 Mayıs 2009; 22:06:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aliflex

Bold ve E71 im var takasa girersem hangi telefonu almalıyım, wi-fi olacak, navigasyon/gps önemli değil, tabiki 3G olucak, Symbian/kolay menüsü olsun şarjı da 4-5 günden az gitmesin.Nokia ve S.E. harici telefonlara bakmıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

e71 in varsa başka bir nokia modeline bakman gereksiz olur diye düşünüyorum. ama tasarımı sana büyük geldiği için istemiyorsan o ayrı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamanweb06

quote:

Orjinalden alıntı: aliflex

Bold ve E71 im var takasa girersem hangi telefonu almalıyım, wi-fi olacak, navigasyon/gps önemli değil, tabiki 3G olucak, Symbian/kolay menüsü olsun şarjı da 4-5 günden az gitmesin.Nokia ve S.E. harici telefonlara bakmıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

e71 in varsa başka bir nokia modeline bakman gereksiz olur diye düşünüyorum. ama tasarımı sana büyük geldiği için istemiyorsan o ayrı..

Hayır tabiki tasarımı çok güzel fakat ben biraz ileri teknolojiden elimi ayağımı çekmek istiyorum wi-fi si olsa da olur olmasa da ama bu iki telefon ile takas yapacağım için kaliteli bir şey olsun, symbianı olsun yeter bana başka bir şey istemiyorum her dakika internet ile haşır neşir olan biri de değilim artık onun için küçük bi telefon yeter de artar bile, BB yi kendim kullanıyorum diğerini de biri hediye etmişti, anlıyacağın bu telefonları kullanmaktan yoruldum artık.

• e71 bırakılırmı ya hayalımdekı telefon(ne kadar ıstıyosorsun satmak ıcın)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.