Şimdi Ara

Bold2 9700 Alınır mı Yoksa 9780 için bekliyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Donanımhaber, Şu an telefonsuz kaldım ve yeni bir telefon almak için araştırma yapıyorum blackberry bold2 9700 çok hoşuma gidiyor alsam 2. el alıcam sizce 9700 mü alıyım yoksa 9780 için bekliyeyim mi, yada iphone gibi başka önerisi olan var mı aldığım zaman içime sinsin uzunca kullanabiliyim istiyorum

• ben 9700 u 2 gun once aldım gayet memnunum( ıphone 4 u satıp bold 9700 alan 2 arkadasım var) merak etme bs 6 ıcın 9780 alacaksan gerek yok 9700 e de gelecek ;)

belırtmısken sakın ola ıphone 4 falan alayım deme gereksız ve sorunlu bır telefon. eger ılla ıphone alacaksan 3gs al ;) ama favorım 9700. dusun muzık cok dınlıyorum hem ıphone dan daha uzun bır pıl suresı var hemde acayıp kalıtelı bır muzık cıkısı var. bu benım ıpodu bırakmama sebep oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john86 -- 8 Kasım 2010; 12:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john86

ben 9700 u 2 gun once aldım gayet memnunum( ıphone 4 u satıp bold 9700 alan 2 arkadasım var) merak etme bs 6 ıcın 9780 alacaksan gerek yok 9700 e de gelecek ;)

belırtmısken sakın ola ıphone 4 falan alayım deme gereksız ve sorunlu bır telefon. eger ılla ıphone alacaksan 3gs al ;) ama favorım 9700. dusun muzık cok dınlıyorum hem ıphone dan daha uzun bır pıl suresı var hemde acayıp kalıtelı bır muzık cıkısı var. bu benım ıpodu bırakmama sebep oldu :)

Sırf blackberry 6 os degil artısı. Telefon hafızası 256 mbdan 512 mb'a yükselsiltilmis. + olarak bataryası daha iyi ve 5 mp kamerayla geliyor. Elinde 9700 varken satıp alınır mı o tartısılır fakat yeni telefon alma arifesindeysen bence beklemen senin avantajına olacaktır.
  • Evet yeni telefon alma arifesindeyim ve biraz da sabırsızım ekim 2010 tarihinde çıkıcak diye haberim var ama etrafta yok. sizce ikinci eli ne kadardan alınır bu telefonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: john86

ben 9700 u 2 gun once aldım gayet memnunum( ıphone 4 u satıp bold 9700 alan 2 arkadasım var) merak etme bs 6 ıcın 9780 alacaksan gerek yok 9700 e de gelecek ;)

Tam da iphone4 mü yoksa blackberry mi diye bir başlık açmayı düşünüyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.