Bildirim
böle 1 oyun wharmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ole oyun var ama knight gibi oyun yok -
last chaos derim...
http://lastchaos.aeriagames.com/
ss için forumda var araştır biraz -
saol last chaos a bi bakıcam...peki bu oyunda dediim gibi dier insssanlarlada kapışabilio muyus??1vs 1 gibi şimdiden tşk.. -
İşte bunun gibi arkadaşlar MMO oyuncusu RP yapmazlar bilmezler onu geçtim FRP den haberileri yok
Bütün FRP yapımlarda PvP sistemi mevcuttur yani PvP yi biraz açarsak Player VS Player
Last Chaos için bi yorum yapmak gerekirse oyunda LvL kasmaktan sıkıldığınız zaman gidip ıvır zıvır toplayabileceğiniz
Pazardan item kitaplarından alip bunlari yapmak için blacksmith skilli kasip item yapip satabilir veya giyebilirsiniz çeşitli alternatiflerde sunar
Ama ne yalan söylim PvP ve Skilleri beni tatmin etmedi hiç ama hiç -
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
İşte bunun gibi arkadaşlar MMO oyuncusu RP yapmazlar bilmezler onu geçtim FRP den haberileri yok
Bütün FRP yapımlarda PvP sistemi mevcuttur yani PvP yi biraz açarsak Player VS Player
Last Chaos için bi yorum yapmak gerekirse oyunda LvL kasmaktan sıkıldığınız zaman gidip ıvır zıvır toplayabileceğiniz
Pazardan item kitaplarından alip bunlari yapmak için blacksmith skilli kasip item yapip satabilir veya giyebilirsiniz çeşitli alternatiflerde sunar
Ama ne yalan söylim PvP ve Skilleri beni tatmin etmedi hiç ama hiç
senin dünyadan haberin yok fantasy role playing sadece masaüstü oyunlarda olur.(yani masaüstü oyunlara verilen ad d&d,vampire bloodlines ya da mage gibi oyunlar) grafikli oyunlar sadece role playing game adını alır o yüzdendir ki mmorpgdir mmofrp diye bir tür yok.amacım sidik yarıştırmak değil sadece bilginize..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 8 Haziran 2007; 16:16:24 >
-
PUHAHAHAHAHA hiç güleceğim Yoktu valla o zaman yarışmalarda niçin Masaüstü FRP oyunlarimiz vardır diyolar
Vede Türü FRP olan oyunlar ne adamlar yanlarina Boşuna mı Fantastik diye yazıyolar Alla Alla kavga cikarmaya yer arayin
-
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
PUHAHAHAHAHA hiç güleceğim Yoktu valla o zaman yarışmalarda niçin Masaüstü FRP oyunlarimiz vardır diyolar
Vede Türü FRP olan oyunlar ne adamlar yanlarina Boşuna mı Fantastik diye yazıyolar Alla Alla kavga cikarmaya yer arayin
kavga çıkarmıyorum bilgine mmofrp bul bi tane bana sana istediğini verecem.rp den bahsetmişsin acaba hayatında hiç rp yaptın mı
-
quote:
sen ananın karnındamı biliyodun frp yi rp yi
öğret adama oda bilsin -
quote:
Orjinalden alıntı: C£K$!N
saol last chaos a bi bakıcam...peki bu oyunda dediim gibi dier insssanlarlada kapışabilio muyus??1vs 1 gibi şimdiden tşk..
ya last chaos ta level 15+ olduğun zaman pk modunda herkesle 1 vs 1 kapışabilirsin. -
MMOFRP mi yani Massive Multiplayer Online Fantastic Role Play enteresan varmıymış....
MMORPG kendi içinde ayrılır; Fantasy, Real life,Sci-Fi,Historical,Horror,Süper Hero olarak....
Fantasy'e örnek :SilkRoad, Rapelz, ROSE,KnightOnline,2Moons,Cabal Online...
Real Life'a örnek: OZ WORLD,The Sims Online....
Sci-Fi'ye örnek: Huxley,Star Trek Online,Eve Online...
Historical'e örnek :Voyage Century,9Dragons,Prates of the Burning Sea,Roma Victor....
Horror'a örnek : The Lost City of Vampires, DarkEden Online...
Super Hero'ya örnek: City of Villains, City of Heroes...
Sanırım ben anlatabildim bir şeyi.... Umarım mesaj alınmıştır -
quote:
Orjinalden alıntı: seljukj
MMOFRP mi yani Massive Multiplayer Online Fantastic Role Play enteresan varmıymış....
MMORPG kendi içinde ayrılır; Fantasy, Real life,Sci-Fi,Historical,Horror,Süper Hero olarak....
Fantasy'e örnek :SilkRoad, Rapelz, ROSE,KnightOnline,2Moons,Cabal Online...
Real Life'a örnek: OZ WORLD,The Sims Online....
Sci-Fi'ye örnek: Huxley,Star Trek Online,Eve Online...
Historical'e örnek :Voyage Century,9Dragons,Prates of the Burning Sea,Roma Victor....
Horror'a örnek : The Lost City of Vampires, DarkEden Online...
Super Hero'ya örnek: City of Villains, City of Heroes...
Sanırım ben anlatabildim bir şeyi.... Umarım mesaj alınmıştır
FRP ayrımından kastım buydu aslında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X