Şimdi Ara

Bolu'da son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atanlara, tükürenlere 5 Milyon TL Ceza Kesildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorularına cevap verdiğimin farkındasın dimi.

Okuduğunu anlama sıfır anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 24 Ağustos 2024; 19:34:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Sokak kirlensin çünkü temizleyen var kafasında olan sensin. Anlaşılan hayvan düşmanlığı uğruna bu kadar saçma mantık kuruyorsun gene.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun adama. Cahil insanlar laftan anlamaz. Böyle kafasına vura vura eğiteceksin.

Oy verirken de vatandaşların ay sonunu getirememesi aklına geldi mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sen cidden sıkıntılısın, önüne yasadan bir parça koydum.
    Halen daha ısrarla anlamak istemiyorsun. Cidden hadi eğitim sıfır onu anlıyoruz da, öğretimin de eksik kalmış senin. Okumayı da öğretmemişler sana. Bak ne yazıyor, hapis dimi. Çok istiyorsan onu da para cezasına çevirmeyi kendin hesaplarsın, matematiğin yeterse.

Bugünlük sana ayrılan vaktin sonuna geldin. Takıl kendince artık. Yere attığın izmaritlerle sana başarılar diliyoruz.

• Partizanlık uğruna yere çöp atılmasını savunanı ilk defa görüyorum ama kim olduğuna şaşırmıyorum.

Evet şimdi arkada yatan düşünceler ortaya çıktı.

Gerçekten acıyorum size, niye biliyor musun ?

Birilerinin sana empoze ettiği düşünce yapısı içinde sıkışmışsın. Birileri sana ters bir şey söylediğinde, sıkışıp kalıyorsun. Sonra hemen düşmanlıkla saldırıyorsun. Benim kim olduğumu ne olduğumu nerden biliyorsun ? Saldırarak üste çıkmaya çalışıyorsun.

Ne oldu üste çıkabildin mi ? Sorduğun tüm sorulara cevap verdim halen daha inatla cevap vermedin diyorsun.

Beni CHP’li ilan edince ne oldu veya CHP’li olmak ne demek ? Alnımızda yazıyor mu veya belki de fişliyorsunuzdur, bınlar CHP’lidir diye. CHP zihniyeti ne ? Birilerinin zihnini, düşüncesini okuyabiliyor musun ? Yasada yere çöp atmanın bir cezası var ve sigara izmariti bir çöptür. Tanju Özcan birilerinin uzun zamandır yapamadığını yapmış iyi de yapmış. Yasa var olan bir şeyin uygulanmaması, onun orada bulunduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sokak köpekleri konusunda da katılmıyorum Tanju Özcan’a, eleştirdiğim mesajlarım mevcut. Senin gibi profilim kapalı değil.

Asıl Allah sizden korusun, doğru şeyi yapınca bile sırf sizden olmadığı için birilerini kenara atacak, silecek veya kötüleyip iftira atacak kadar alçalıyorsunuz.

Bu da son mesajım. Bloklu olarak kalmaya devam et.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum daha ne kadar alçalabilirler diye, her seferinde şaşırtıyorlar. Şimdi de sokakta başıboş köpek olması gerektiğini savunmuşum. Güzel hayal dünyası, yazık okuması da yok. Yazmayı öğretmişler foruma mesaj atabilsin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 24 Ağustos 2024; 20:25:35 >
  • Sokakta ki köpeği toplayıp; kısırlaştırıp barınakta bakmak maliyet demek. Maliyette vatandaşa ekstra fatura demek; bu da sorumluluktan kaçmayı doğuruyor.

İnsanların çevreyi kirletmesi suç; kirletirken kullandığı yöntemde suç olmaktan çıkarmaz.

Yalnız insanlara uygulanan yasaklar; sahipsiz ve sahipli hayvanlara neden uygulanmıyor. Hadi sahipsizin tahsilat yapılacak sahibi yok; peki sahipli olanların sahiplerinden neden sokağa ifrazat yaptırdıkları için cezai tahsilat yapılmıyor? Her taraf köpek ve kedi dışkısı.

Misal izmaritin sokağa atılmasını engellemenin bir yöntemide belirli noktalara; ayaklı küllük koymak. Peki konuldu mu?Bolu'da son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atanlara, tükürenlere 5 Milyon TL Ceza Kesildi 

Önleyici tedbir babında.

Bolu'da son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atanlara, tükürenlere 5 Milyon TL Ceza Kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Ağustos 2024; 21:14:0 >

• https://www.copunesahipcik.org/bilgi-merkezi/yasal-duzenlemeler#:~:text=Ayrıca%20Türk%20Ceza%20Kanunu'nda,kadar%20hapis%20cezası”%20ile%20cezalandırılır.
    https://ermumcu.av.tr/belediyelerin-kabahatler-kanunu-uyarinca-verdigi-cezalar/#:~:text=Anılan%20kanunlar%20uyarınca%20belediyelerin%20ceza,üst%20amiri%20bu%20konuda%20yetkilidir”.

Kararın be kadar yasal olduğunu sorgulamak isteyenler için. Sadece iki google tıklamasıyla belirli şeylere ulaşabiliyorsunuz buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 24 Ağustos 2024; 20:55:50 >

• Bloklamıştın noldu?
    Bloğu aç bari de cevap yazalım olm korkma kolay soruları sormayacağım.
    Yazdığın cezaları bu ülkede bir kişi bilsin ben bu forumu bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 24 Ağustos 2024; 20:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım tüm memlekete yayılan bir uygulama olur.Şehirlerin her yeri çöplerle dolu..Bu durum sadece belediye işçilerinin çalışmasıyla çözülecek bir sorun değil.İnsan olarak sokaklara çöp atılmaması,izmarit atılmaması gerektiğini bilmek gerekir.2024 yılındayız.Bazı konuları aşmak gerekir diye düşünüyorum.

Mesela geçenlerde sokakta yürüyorum.Karşımda bir kadın fırından kek benzeri birşey almış.Yürürken bunu ambalajından çıkardı ve yanında yürüdüğümüz parkın içine atıverdi.Peki niye?Yani bunu yapmaktaki amaç ne?Parkın içide çöp kutusu dolu ve aksi gibi parkın tüm çimlerinin üstünde 'çöp' var.Yani bir iki adım fazla yürüyüp elindeki çöpü bir insan neden çöp kutusuna atmaz?

Sigara konusunda da aynı..Adam sigarayı içiyor daha sonra pat diye sokağa fırlatıp atıyor.Araba ile seyahat ederken elini sildiği ıslak mendili,yediği abur cuburun ambalajını arabanın camından yola atıyor.Boş su şişesi atanı bile gördüm.Yahu arabada çöpünü tutsan daha sonra gittiğin yerde çöp kutusuna atsan olmaz mı?Yani eline mi yapışır?Araban mı batar?

Bu bilinçsizlik böyle giderse kirlilik bakımından Hindistan ile aynı seviyeye geliriz...İlk defa bu yaz sokakların bu kadar çöp dolu olduğunu gördüm.İnanılmaz bir umursamazlık var.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Ben hiç şaşırmıyorum çünkü çölde çadırda develeriyle yaşamaya alışmış bedevileri şehir hayatına adapte edemezsin. Türkiye’de İslamcılar ve diğerleri arasında adı koyulmamış bir savaş var. Bunlar ne kültürel, ne mental ne de davranışsal olarak homojen bir toplumda yaşamaya uygun insanlar değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Ağustos 2024; 21:0:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.