Şimdi Ara

Bolu'da son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atanlara, tükürenlere 5 Milyon TL Ceza Kesildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belediyeler çöpü atmak için konteyner koyuyorsa; izmarit için de küllük koysun heryere.

Vatandaş da sen küllük koydunda biz mi atmadık derse ne olacak?

Konteynere izmarit atmak biraz riskli; tutuşabilir.

Belediyelerin çöp kamyonları çöpleri presleyip kamyondan sokağa atık suyu akıtıyor. Hem çevrenin kirlenmesine hem de kötü kokuya sebep oluyor. Buna kim ceza kesecek ya da nasıl önlem alınacak.

O kadar çevreye duyarlıysanız; siz de şu sokaklarda ki ,parklarda ki kedi-köpek dışkılarını temizleyin. Neden temizlemiyorsunuz? Evinizde hela var; onu kullanmayıp sokağa ifrazat yaptırıyorsunuz bir de.

• Navi kullanıcısına yanıt
    22 mayıstan beri konuşuluyor ve haberlere çıkmaya başlamış. İllaki Bolu’da vs duyurulmuştur. Herkese tek tek tebliğ edilecek hali yok. Nasılki birisi tüm yasaları bilmiyorsa veya tüm yasaları ve cezaları, illaki birinin ona sigara izmaritinin yere atılmasının cezası olduğunu söylemesine ihtiyaç yok. Yere çöp atmanın cezası vardır ve sigara izmariti bir çöptür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haberlere çıkmaya başlamışmış..Hani haber göster?
    Sözde bloklamıştın kendini kandır sen daha kendine bile dürüst değilsin burada nasıl dürüst olacaksın.

Bu ülkede her gün herkes yere izmarit atıyor, ben de atıyorum, hani kim yere izmarit attı diye ceza yemiş bu güne kadar da Tanju Özcan artistlik yapıp vatandaşa şimdiye kadar 100 yıldır kesilmeyen cezayı kesiyor?

Sokak köpeklerinin dışkılarını adamlarına temizletiyor ama vatandaşın izmaritine ceza yazıyor.

Burada bir tek ben bu showu görüyorum, hepiniz koyunsunuz, gerçekleri göremiyorsunuz..İzmarit atana ceza bravo başgaann..çok beklersiniz.

Yukarıda eşşeğe anlatır gibi anlattım, adam hala kanunda cezası var yazıyor, ne okuduğunu anlıyor ne birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Ağustos 2024; 19:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem öyle her 100m ye küllük koysun. Vatandaş sigarasını nereye söndürecek de nereye atacak elinde izmarit çöp kutusu mu arayacake..Yere atacak sen de temizleyeceksin Tanju Özcan.

Köpeğin bokunu nasıl temizliyorsan vatandaşın da izmaritini temizleyeceksin, sokak köpeği vergi ödemiyor ama vatandaş sana seksen tane vergi ödüyor sen o izmariti seve seve temizleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Ağustos 2024; 19:45:14 >
  • thebclog.com
    Evsel Atık Nedir? | theBClog
    https://thebclog.com/tr/evsel-atik-nedir

https://webdosya.csb.gov.tr/db/yerelyonetimler/icerikler/2024-idar--para-cezalari-ve-parasal-sinirlar-20240105125150.pdf

https://www.tdb.org.tr/tdb/reklam/sigara_yasagi.pdf

https://www.copunesahipcik.org/bilgi-merkezi/blog/sigara-izmaritini-yere-atana-50-tl-ceza

www.bolugundem.com
    AK Parti ve CHP İl Başkanlarına Bolu Belediyesi ‘izmarit atma’ cezası kesti - Bolu Gündem
    https://www.bolugundem.com/amp/haber/20264598/ak-parti-ve-chp-il-baskanlarina-bolu-belediyesi-izmarit-atma-cezasi-kesti

milliyet
    Bolu'da 781 kişiye sigara cezası: CHP Bolu il başkanı, belediye başkan yardımcısı, özel kalem müdürü...
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/boluda-781-kisiye-sigara-cezasi-chp-bolu-il-baskani-belediye-baskan-yardimcisi-ozel-kalem-muduru-7141628

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 25 Ağustos 2024; 19:51:30 >

• Kardeşim bana bundan böyle yere izmarit atana para cezası uygulanacak ile alakalı haber göstereceksin.

Gitmiş izmarit atana ceza habeini koyuyor
    Allah'ım ya çıldıracağım bunlar hiçbir şey anlamıyor olm siz ne mezunusunuz??? Biz sabahtan beri ne yazıyoruz?

• Kahvedeki dayılardan ileri gitmeyen, işin içinden çıkamayınca bir yanlışı diğer yanlış işe savunmaya çalışan, sürekli karşısındakini bir gruba veya topluluğa dahil etmeye çalışan birisi halen daha laf yapıyor.

Daha sana sigara izmaritini yere atmamayı öğretmemişler birilerine eşşekten aşağı diyecek kadar ileri gidiyorsun. Sakin olmanı tavsiye ediyorum.

• Beni bloklamıştın noldu u mu çektin? Hala bloklu, bloğu açıp okuyup tekrar blokluyor..
    Ben kimseye eşek demedim, eşeğe anlatır gibi anlattım dedim.
    Okuma yok, anlama zaten yok, dürüstlük desen o da yok blok deyip bloğu açıp okuyup tekrar kapatır.
    Bak sana blok koyuyorum blok nasıl olur öğreteyim onu da sana.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Sırf muhalif biri olması ve senin hayvan düşmanlığı uğruna ciddi olarak yere çöp atmayı savunuyorsun ısrarla.

• Forumda daha okuduğunu anlamayan üyeler var. Düzgün tartışmaktan aciz, tek yapabildiği saldırmak olan üyeler. Yasalardaki tüm cezaları bu arkadaşa tebliğ etmemiz, 37373737 gün önce bildirmemiz, yetmezse evine memur gönderip haber vermemiz gerekiyormuş.

Yere sigara izmariti atılmayacağını öğrenemeyen, utanmadan ben içtiğim sigaranın çöpünü atarım diyen birisiyle neyi tartışabilirsinki ?

Hayatında bir kere yasaklara karşı çıkmamış, bir tane bu yasağın olmaması gerektiğini söylemeyen üye bir anda muhalif bir belediye yasak koyunca canhıraş çemkirmeye başlıyor. Bu da ayrı bir komedi zaten.

Çığırtkanlık bile mantıklı olduğunda işe yarıyor.

İslam ve İhsan
    Çevreyi Kirletmek Günah mıdır?
    https://www.islamveihsan.com/cevreyi-kirletmek-gunah-midir.html

Bu arada bloklayan kişinin ne yapacağına karar vermek de sana mı düştü ? Kaldı ki cevaplarına bile cevap vermediğim halde ısrarla bana saldırıyorsun. Git az ötede oyna, oyun alanının bayağı dışındasın.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Sayenizde hayvan düşmanı oldum evet.

Köpek sever olan ben, sen ve senin gibiler sayesinde hayvan sevmeyen biri oldum.

Evet hayvan sevmiyorum sevmek zorunda mıyım?

Böyle bir şart mı var?

Hayvan sevip sevmemeyi de mi sana soracağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Ağustos 2024; 20:13:30 >

Yere çöp atmayı da bizim yüzümüzden savunuyorsundur herhalde, yoksa en süper çevreci sensin.

Sorularıma yine cevap yok.

Hayvanların dışkılarını neden topluyor da vatandaş izmaritlerini toplamıyor?

• sen baslık sahibi olarak üzerine alınma, orada bu cezayı uygulayan belediye baskanı ve belediye de alınmasın ancak medeni olmak isteyenlerin medeni olmak icin 40 değil 400 fırın ekmek yemeleri gerekiyor.. önce popülizmi bırakacaklar, sonra köle ahlakını bırakacaklar, sonra sokak köpegi severligi, sosyal medya lincini, sinirlenmeyi, öfkelenmeyi ve kendi kendileriyle dövüsmeyi bırakacaklar.. kıskanclıgı, kıskanmayı, haseti, dedikoduyu yalan söylemeyi paraya tapmayı ve görgüsüzlüğü de bırakacaklar.. benim ilk aklıma gelenler bunlar dahası mutlaka vardır yani yola izmarit atma mevzusu kolay o halledilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ağustos 2024; 20:26:44 >

Yere çöp atmakla, izmarit atmakla ilgili eğitim 3-4 yaşında falan verilir. Bunu da sana verecek biz değiliz. Ama bu niye yıllardır forumda bu kadar saçmaladığına dair bir kanıt oldu.

Soruma yine cevap yok.

Tekrar soruyorum;

NEDEN hayvan dışkılarını topluyor da vatandaşın izmaritlerini toplamıyor?

İzmarit inanmadığın yer çekimiyle alakalı bir şey. Onlar da diğer bir inanmadığın homo sapiens yani insanla alakalı bir şey.  

• Yerçekimi olduğu için mi Tanju Özcan hayvan dışkılarını toplayıp vatandaşın izmaritlerini toplamıyor?

• Evlere su faturası gönderilmiyor mu? Vatandaş suyu kullanıyor; ne kadar fatura ödeyeceğini kendi mi araştırıp öğrenecek. Yoksa bedeli karşılığı hizmet sunan bunu çeşitli yollarla tebliğ etmek zorunda mı?

Faturaya uyarı olarak yazılabilir; yeni alınan karar. Yöntem çok.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

mhp liler eroin işleri ile uğraşır meslekleri o

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.