Bildirim
BOLU DÜZCE ÖZEL OPEL SERVİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Buralar ölü noktalar, 2 gündür cevap gelmediğine göre..
Anlaşılmış oldu -
Ekip oto var ama öyle çok güvenilir bir yerde yok açıkçası, sakarya taraflarına bakın bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahmet usta wv servisi var boluda opele de bakıyorlar fiyatları biraz pahalı gelebilir fakat işlerini düzgün yaparlar. Siz neredesiniz boluda mı? Düzcedeyseniz arayıp bilgi alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bolu Düzce sıkıntıdır bu konularda.Eğer Düzcedeyseniz size tavsiyem Adapazarı ve İzmiti deneyin.
ben boluda oturuyorum düzcede çalışıyorum ikisi de olur açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: bozak07
Ahmet usta wv servisi var boluda opele de bakıyorlar fiyatları biraz pahalı gelebilir fakat işlerini düzgün yaparlar. Siz neredesiniz boluda mı? Düzcedeyseniz arayıp bilgi alabilirsiniz -
Düzce yeni sanayide ozan opel var. Memnun olam da var olmayanda deneyin bence.
Bolu'da dedikleri gibi Ekip Oto var. Atom karınca lakaplı usta vardı, hala çalışıyor mu bilmiyorum ama işinin ehlidir. Fiyat olarak tuzludur. Düzce'yi bilmiyorum, orada sadece yetkili servise gittim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X