Şimdi Ara

BOLU DÜZCE ÖZEL OPEL SERVİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bolu veya düzce illerinde opel aracımı götürebileceğim özel servis arıyorum tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

• up
  • Buralar ölü noktalar, 2 gündür cevap gelmediğine göre..

Anlaşılmış oldu
  • Ekip oto var ama öyle çok güvenilir bir yerde yok açıkçası, sakarya taraflarına bakın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet usta wv servisi var boluda opele de bakıyorlar fiyatları biraz pahalı gelebilir fakat işlerini düzgün yaparlar. Siz neredesiniz boluda mı? Düzcedeyseniz arayıp bilgi alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu Düzce sıkıntıdır bu konularda.Eğer Düzcedeyseniz size tavsiyem Adapazarı ve İzmiti deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Ahmet usta wv servisi var boluda opele de bakıyorlar fiyatları biraz pahalı gelebilir fakat işlerini düzgün yaparlar. Siz neredesiniz boluda mı? Düzcedeyseniz arayıp bilgi alabilirsiniz
    ben boluda oturuyorum düzcede çalışıyorum ikisi de olur açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Citroen Servis Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzce yeni sanayide ozan opel var. Memnun olam da var olmayanda deneyin bence.

• Bolu'da dedikleri gibi Ekip Oto var. Atom karınca lakaplı usta vardı, hala çalışıyor mu bilmiyorum ama işinin ehlidir. Fiyat olarak tuzludur. Düzce'yi bilmiyorum, orada sadece yetkili servise gittim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.