öğlen 12 arabaso buyuk ihtimalle boluyu az çok bilirim yardımcı oluruz birbirimize
Alıntıları Göster
msn : engnkya eklerseniz konusuruz
SLM KADERS BEN BOLU İL JANDRAMA GÖVER YAPTIM 6.2YAPTIM TAMA
selamm 85/2 otobüsçü(kantinci) OSMAN
quote:
Orijinalden alıntı: engonga
bolu il jandarma komutanlığı tertibim buradayım
Alıntıları Göster
ben 85*2 otobüscü osman
slm kardes 85/2 otobüscü osman
quote:
Orijinalden alıntı: otobüscü osman
slm kardes 85/2 otobüscü osman
vay be osmanım :D bende 85-1 sofor onbası deniz : )
quote:
Orijinalden alıntı: deniz206
vay be osmanım :D bende 85-1 sofor onbası deniz : )
Alıntıları Göster
vay vay kimleri görüyorum. osmanı da denizi de çok iyi hatırlıyorum. Ben de muhabere merkez amirliğinin kral yazıcısı Mustafa. hey gidi günler hey. kobra başçavuşa burdan selam ve sevgilerimi ! gönderiyorum.
Selam Millet bende bolu il jandarmadan cihan osman deniz ve mustafayı cok iyi tanırdım mustafa devremdi.!
quote:
Orijinalden alıntı: WooFi
Selam Millet bende bolu il jandarmadan cihan osman deniz ve mustafayı cok iyi tanırdım mustafa devremdi.!
Alıntıları Göster
vay be kımler kımler duygulandım valla : ) nasıl gıdıyor beyler vay be bızden nıce sonra gıdenler bıle bıtırmıs : ) gecen boluya gıttım gezmye benım arabayı gordum osmanın otobus carsıyı topluyordu : )
76295 Adı Soyadı CİHAN SEFEROĞLU Baba Adı MEHMET Doğum Yeri DOĞUBEYAZIT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branşı Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BOLU İL J. K.LIĞI BOLU
hadi hayırlısı bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: cihansfr
76295 Adı Soyadı CİHAN SEFEROĞLU Baba Adı MEHMET Doğum Yeri DOĞUBEYAZIT Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branşı Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BOLU İL J. K.LIĞI BOLU
hadi hayırlısı bakalım
Aday Nu. 34221 Adı Soyadı AHMET GÖKTAŞ Baba Adı ALİ Doğum Yeri EFLÂNİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branşı Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BOLU İL J. K.LIĞI BOLU
Hayırlı uğurlu olsunn arkadaşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet7834
Aday Nu. 34221 Adı Soyadı AHMET GÖKTAŞ Baba Adı ALİ Doğum Yeri EFLÂNİ Kuvveti Jandarma Sınıfı Jandarma Statüsü Er Branşı Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BOLU İL J. K.LIĞI BOLU
Hayırlı uğurlu olsunn arkadaşlar..
Alıntıları Göster
bende geliyorum arkadaşlar boluya Bursadan Er Fatih SAATÇI