arkadaslar ben far cry ın boat adlı bolumunu gecemıyorum gemıyı patlatıyorum sonra bı helıkopter gelıyo ve ben onu dusuremıyorum yada sıılah sıkan adamı ölduremıyoorum ve her seferıonde ben ölüyorummm bana bırı yardım etsınnn pc yı parcalayacam az kaldııııııı.
bitireli çok zaman geçtiği için bölümü hatırlayamadım.biraz ayrıntı verirsen belki yardımım dokunur
arkadasım bı bot la gemıye gelıyosun gemıde 4 tane adam var uzerıne roket sıkıyolar onları öldurdukten sonra gemıden sarkıtılmıs ag gıbı bsıy var ordan gemıye gırıyosun kaptan kabınınde bomba ve roket atar falan var onu alıp gemının on kısmına gıdıosun bombayı kırıp arka kısmına kacıyosun bomba patlar patlamaz ılerkı dagdan bı helıkopter havalanıyo adam a ne kadar sıkarsan sık ölmuyo helıkopter e roket atar sıkıyorum dusmuyu bı zaman sonra gemıyı patlattıgım ıcın gemı batıyo ve ates edemes hale gelıosun ve halıyle öluyosunnn. lutfen yardım edınnn valla kafayı yıcemm
Geminin kaptan köşkü kısmında bulunan tüm malzemeleri alın, birazdan size bayağı bir lazım olacak. Aşağı inin ve geminin arka tarafına doğru gelin. İşaretli yere bombayı kurun, kurduktan sonra hemen geminin önüne doğru koşmaya başlayın. Patlama gerçekleştikten sonra, yan taraftan bir helikopter sizi yok etmek için gelecek. Bir boss mücadelesine gireceğiz. Helikopter geldikten sonra, bir yandan gemi yavaş yavaş batıyor olacak. İyi siper alarak, elinizde bulunan tüm roketleri helikoptere sallayın. Elinizde roket kalmayınca gemiden suya atlayın ve denizin dibinden karaya doğru yüzün. Dipten yüzdüğünüz zaman helikopter sizi vuramaz. Karaya ulaştığınızda bir ağaç göreceksiniz. Bu ağaç sizi, helikopterin ateşlerinden koruyacaktır. Civarda bulduğunuz roketleri, helikoptere ateşlemeye devam edin ve en sonunda helikopteri yenin. Doyle sizi almaya gelecek, bölümün sonu.
bırader Allah razı olsun senden valla kafayı yemek uzereydım :) cok tesekkur ederımm ınsallah dedıklerınızı yapabılırım..
NOT : Bu sıteyı cok Sevdım :)
eet ben direk bombayı kurup suya atlamıştım karaya çıkıp ağacın arkasından vurdum 6 tane falan roket vurunca patlıo ancak..
bırader Allah razı olsun senden valla kafayı yemek uzereydım :) cok tesekkur ederımm ınsallah dedıklerınızı yapabılırım..
NOT : Bu sıteyı cok Sevdım :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
arkadaslar ben yıne takıldım yaaaa o anlattıgım bolumden bıras sonra helıkopterden falan atıyo sonra bı ordan karsıya gecıp bınadan ceğhane alıyoyorum saonra tel bı kapıdan gırıytorum bı jeep varr ona bınıp kırık bı kopruden gecıyorummm daa ordakı butun yaratıkları olduruyorum ama hedefe gıdecek yol yok hep yanardag lavı varr nasıl gecıcem yardımcı olabılırsenınn :) sımdıden tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme