Şimdi Ara

Bölüm Resmen Ölmüş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzuuuun zamandır girmiyordum. En son rdr2 olayından sonra biraz bakınmış sonra da bir daha bakma isteği hissetmemiştim. Bugün dedim Bakalım neler var. Açıkçası görduklerim beni hiç şaşırtmadı.

Konular neredeyse ölü. 2 3 konu hariç diğer konulara son yorum haftalar önce yapılmış. Aktif yama konusu neredeyse yok olanlara da yazan yok.

Bunun böyle olacağı belliydi. Zaten adam gibi çeviri yapan yokken son numuneleri de forum sakinleri bıktırdı. Şimdi ise gomeni olmayan sahipsiz bir cenaze gibi ibretlik karşımızda.

Ha o günler deli gibi yorum kasıp ortalığı birbirine katan fitne çıkaran zevat şu bölüme girmiyordur bile emin olun. Çünkü pislik atacak iş yok. Kime saracaklar ? Son kurşunlarını sıkıp bölümü cenazeye çevirip defolup gittiler.

Yazık. Kendine has bölüm açılmışken oyun kısmında en çok aktivitenin döndüğü bölüm olmuşken ne hale geldi.

Ibretlik resmen ibretlik. Gari bu konuyu adminler silmezse 3 5 yorum daha yazarım sonra heralde seneye bir bakarım bölüme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölüm ölmedi öldürüldü olan oldu uzatmanın alemi yok. Hala rdr2 konusu hariç aktif bir konu yok o iş artık bitti gitti hala aynı şahıslar girip mesaj kasmakla uğraşıyor. Dh adminleri yama sahiplerinin isteklerini bir tarafı atıp konularını üstlerine zorla geçirdikçe, ota boka yasak deyip kendi adminlerinin psn oyun kiralayıp para kazanması işine yasak diyemeyecek kadar iki yüzlü oldukça bu olaylar uzar gider.

Bu forumda hak, hukuk, yasak kardeşim katı kuralları üstünden gidecekler ise tüm bölümler, tüm üyeler hatta adminleri de kapsamalı. Küfür yasak deyip ana bacı giden adminler görüyoruz bu forumda geçin bu işleri. Oyun firmaları orijinal oyun alsak bile kur ve para birimimiz yüzünden hala çoğu AAA oyunu türkçe getirmeyecek beklemeyin... Konsol oyunları artık 80 euro oluyor (bu elbet pc kısmına da yansıyacak) kur bazlı 720 tl bu düz sürümleri için birde.. Artık konsol oyunları 700-900 tl olacak çıkıp türkçe oyun gelsin diye firmalara baskı diyorsunuz çok beklersiniz... geçin bu işleri pc tarafında birkaç kaliteli firma hariç veya topluluk çevirisi geldi geldi yoksa resmi türkçe oyun AAA oyunların çoğuna gelmez gelemez. Bu ortamda kimse RDR2 gibi yüksek çeviri yükü olan oyuna asla bir gelir getirisi olmadan bulaşmaz, bulaşmayacak. Çevirmenler sizlerin kölesi değil zorla bir satış veya para isteme işi de yok. Ama bu bazılarına yetmez çünkü yasak kardeşim kafası ile daha çok beklersiniz türkçe yamaları.

Yama işi gönül işidir diyenlerden bir rdr2 bekleriz o zaman ama açık net kimsenin malum yeri yemez. Bu zamana kadar asla bunu demedim, desteklemedim ama bu kur ve berbat forum ortamı yüzünden gidin cidden dil öğrenin...
    Ya Serkan sen hangi taraftasın neyi savunuyorsun duruşun ne ben artık seni çözemiyorum. Bir öyle diyorsun bir böyle yapıyorsun. En yakınındakilere bile acayip şeyler yapıyorsun (kırma durumları haksız olaylar vs) duydum yani sonra kalkıp burayı savunuyorsun.

Bir MGS konusu açıyorsun sonra DAİ sonra o gruplara destek oluyorsun bir ay sonra başka bir şey diyorsun. Bence sen bırak bunları, buraları. Hayatta daha önemli şeyler var bence.

İyi forumlar dilerim.
  • Nerede bolluk orada b**luk diye boşuna demiyorlar işte, belliydi böyle bir şeylerin olacağı, rdr 2 olsun yada başka oyun olsun elbet bir yerden bir patlak vereceği belliydi, Türkçe yama bölümüne gelip de İngilizce öğrenin muhabbeti dönüyordu saçma bir şekilde, kişi dil öğrenir yada öğrenmez veya öğrenemez, gelip de bunu eleştiriyorlardı, sonucunda ne oldu istedikleri oldu, bize de yama çıkar mı acaba diye beklemek kaldı. :D
  • Son ekip çıtayı fazla yükseltti olması gerekenden çok söz ettirdi kendinden ancak sonunda onlarda suyunu çıkardı, onları bir hayli destekleyen herkese darbe gibi oldu. Hal böyle olunca forum ahalisi de sövdükçe sövdü 2 tarafta çok fazla suçlu ama iki kısımda kendini hala çok haklı görüyordu bedelini de forum ödedi.
  • Bölüm ölmedi öldürüldü olan oldu uzatmanın alemi yok. Hala rdr2 konusu hariç aktif bir konu yok o iş artık bitti gitti hala aynı şahıslar girip mesaj kasmakla uğraşıyor. Dh adminleri yama sahiplerinin isteklerini bir tarafı atıp konularını üstlerine zorla geçirdikçe, ota boka yasak deyip kendi adminlerinin psn oyun kiralayıp para kazanması işine yasak diyemeyecek kadar iki yüzlü oldukça bu olaylar uzar gider.

Bu forumda hak, hukuk, yasak kardeşim katı kuralları üstünden gidecekler ise tüm bölümler, tüm üyeler hatta adminleri de kapsamalı. Küfür yasak deyip ana bacı giden adminler görüyoruz bu forumda geçin bu işleri. Oyun firmaları orijinal oyun alsak bile kur ve para birimimiz yüzünden hala çoğu AAA oyunu türkçe getirmeyecek beklemeyin... Konsol oyunları artık 80 euro oluyor (bu elbet pc kısmına da yansıyacak) kur bazlı 720 tl bu düz sürümleri için birde.. Artık konsol oyunları 700-900 tl olacak çıkıp türkçe oyun gelsin diye firmalara baskı diyorsunuz çok beklersiniz... geçin bu işleri pc tarafında birkaç kaliteli firma hariç veya topluluk çevirisi geldi geldi yoksa resmi türkçe oyun AAA oyunların çoğuna gelmez gelemez. Bu ortamda kimse RDR2 gibi yüksek çeviri yükü olan oyuna asla bir gelir getirisi olmadan bulaşmaz, bulaşmayacak. Çevirmenler sizlerin kölesi değil zorla bir satış veya para isteme işi de yok. Ama bu bazılarına yetmez çünkü yasak kardeşim kafası ile daha çok beklersiniz türkçe yamaları.

Yama işi gönül işidir diyenlerden bir rdr2 bekleriz o zaman ama açık net kimsenin malum yeri yemez. Bu zamana kadar asla bunu demedim, desteklemedim ama bu kur ve berbat forum ortamı yüzünden gidin cidden dil öğrenin...

• Ölücüler kendi elleriyle öldürdüler çeviri gruplarını artık kendi sitelerinden ve discord kanalından takip ediyorum
    Dh ölücülerine yama mama yok gitsin ingilizce öğrensinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümün öldüğü falan yok. Forumun teknik bir hatası. Son atılan mesajlar listelenmiyordu. Artık o da düzeldi.

Bu foruma hiçbir şey olmaz

• DH deki ölücülere gerçekten yamanın Y sini dahi vermeyeceksin ben hayatımda hiç bir yerde bu kadar ölücüyü bir arada görmedim. iyiki bu forumu terk etmişim kafam rahatladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSGSERKAN -- 17 Eylül 2020; 18:38:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dh ölücüleriyle yama yapıp milleti kazıklamaya çalışan çevirmenler karşılaşınca ortalık toz duman oldu zaten çevirilen oyun yoksa bölümde yok. çeviri yapan gruplarda haklı olarak kendi site ve discordlarına çekildi.
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Ya Serkan sen hangi taraftasın neyi savunuyorsun duruşun ne ben artık seni çözemiyorum. Bir öyle diyorsun bir böyle yapıyorsun. En yakınındakilere bile acayip şeyler yapıyorsun (kırma durumları haksız olaylar vs) duydum yani sonra kalkıp burayı savunuyorsun.

Bir MGS konusu açıyorsun sonra DAİ sonra o gruplara destek oluyorsun bir ay sonra başka bir şey diyorsun. Bence sen bırak bunları, buraları. Hayatta daha önemli şeyler var bence.

İyi forumlar dilerim.
  • Forumdaki sessizlik yarın saat 21.00 de bozulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

İyi forumlar dilerim.
    Yazdığım mesaja bakıyorum bir de sizin yazdığınız mesaja bakıyorum. Garip.

Cevap vereyim ozmn.

Olayı açıklamaktan bıktım. Artık kimseye açıklama yapmıyorum. Evet yayınladım yamayı internette. Haksız olaylar ise, hangileri ? Kime göre neye göre haksız ?

Amacım herkesin Türkçe olarak oyun oynaması. Birilerine ders vermek icin, diğerlerini bir şeylerden mağdur etmek bana göre yanlış ARTIK.

MGS de DAI de çevirisi yapılması gereken oyunlar olduğunu düşündüğüm için konularını açmıştım. 5 6 yıldır yama bekliyor millet. Neden hala beklesinler ?

Şu 2 yıllık süreçte gördüğüm tek şey, "Parayı ver, sadece öv." Başka bir şey yapmana gerek yok. Senden kralı yok o zaman. Tüm herbşey önüne geliyor.

Bazı kişilerin gözünde "Kötü Serkan" olmamın sebebi Tabiri caizse kendimi kullandırtmam. Bundan sonra kendi bildiklerimle hareket ediyorum hepsi bu.

Tabi ki daha önemli şeyler var hayatta. Ben bunu keyif için yapıyorum. İnsanları mutlu etmek beni de mutlu ediyor her zaman.

Size de iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 17 Eylül 2020; 23:57:6 >

• Bu millete mustahak.

2 gun once yorum gordum, 12 liraya rdr2 aldim 20 lira yamayami vericem emek hirsizlari diyor.

Kafaya bak 😁

Plati den calinti hesapla oyuna yama bekleyip karsisindakini emek hirsizligiyla itham ediyor.

Calinti hesap almayi biliyor ama rdr2 gibi bir oyunu 18 lira 1 paket sigara parasina turkce oynamayi kendine yediremiyor, kafasi basmiyor.

Muhtemelen dunya ustunde tekiz, kendi dilinde oyun oynamak istemeyen bir baska millet yoktur.

Emek hirsizi , yapimcinin hakki gasp ediliyo diyen kafasiz 10 IQ lara sesleniyorum. Ucretini , vergisini catir catir odedigim, bir oyunun 300 lira oldugu ulkede istedigim oyunu turkce oynarim, ne take2 tanirim ne rockstar tanirim ne hak emek tanirim. Alayinida gasp ederim

Turkiyeden satin alip ucretini , vergisini oduyorsam turkce oynarim aga. Turkceye cevirtsin ucretinide ustune eklesin oyle alalim? Neticede belli bir satis rakami her oyun icin tahmin ediliyordur bol kacsa sat. Bir oyun 300 500 lira olmus kimse 100 lira fazla vermekten gocunmaz turkce icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ayrica birdaha kesinlikle t2 oyunu satin almayi dusunmuyorum. Bu kadar oyuncu dusmani olan baska bir firma gormedim, oyun zaten cracklenmemis birak cevirsinler oyun sat. Kafalarida calismiyor.

Dahada almam b.k yesinler. Alsakta kimsenin turkce dil destegi getirecegi yok zaten. Oyuncu dostu olan firmalar belli, gerisi fasa fiso çok yasa CD Project Red ilk gunden kirilicagini bildigim halde cp2077i satin aldim son kurusuna kadar helal olsun catir catir ezsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenneth- -- 18 Eylül 2020; 4:0:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elin adamı oyun yapıyor bizimkiler o oyunun altındaki yazınin ekmeğini yemek için birbirini yiyor. O öldü dediğin konu resmen memleketin özeti. Başindaki adam bi arabadan üreticiden çok kazanmanın derdindeyken altındaki halkı neyin peşinde olacaktı?

• Valla ölen kalan bir şey yok hepsinin discord grubu aktif, oradan takip ediyor yamalara ulaşıyoruz gayet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.