< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bölüm ölmedi öldürüldü olan oldu uzatmanın alemi yok. Hala rdr2 konusu hariç aktif bir konu yok o iş artık bitti gitti hala aynı şahıslar girip mesaj kasmakla uğraşıyor. Dh adminleri yama sahiplerinin isteklerini bir tarafı atıp konularını üstlerine zorla geçirdikçe, ota boka yasak deyip kendi adminlerinin psn oyun kiralayıp para kazanması işine yasak diyemeyecek kadar iki yüzlü oldukça bu olaylar uzar gider.
Bu forumda hak, hukuk, yasak kardeşim katı kuralları üstünden gidecekler ise tüm bölümler, tüm üyeler hatta adminleri de kapsamalı. Küfür yasak deyip ana bacı giden adminler görüyoruz bu forumda geçin bu işleri. Oyun firmaları orijinal oyun alsak bile kur ve para birimimiz yüzünden hala çoğu AAA oyunu türkçe getirmeyecek beklemeyin... Konsol oyunları artık 80 euro oluyor (bu elbet pc kısmına da yansıyacak) kur bazlı 720 tl bu düz sürümleri için birde.. Artık konsol oyunları 700-900 tl olacak çıkıp türkçe oyun gelsin diye firmalara baskı diyorsunuz çok beklersiniz... geçin bu işleri pc tarafında birkaç kaliteli firma hariç veya topluluk çevirisi geldi geldi yoksa resmi türkçe oyun AAA oyunların çoğuna gelmez gelemez. Bu ortamda kimse RDR2 gibi yüksek çeviri yükü olan oyuna asla bir gelir getirisi olmadan bulaşmaz, bulaşmayacak. Çevirmenler sizlerin kölesi değil zorla bir satış veya para isteme işi de yok. Ama bu bazılarına yetmez çünkü yasak kardeşim kafası ile daha çok beklersiniz türkçe yamaları. Yama işi gönül işidir diyenlerden bir rdr2 bekleriz o zaman ama açık net kimsenin malum yeri yemez. Bu zamana kadar asla bunu demedim, desteklemedim ama bu kur ve berbat forum ortamı yüzünden gidin cidden dil öğrenin... |
Ya Serkan sen hangi taraftasın neyi savunuyorsun duruşun ne ben artık seni çözemiyorum. Bir öyle diyorsun bir böyle yapıyorsun. En yakınındakilere bile acayip şeyler yapıyorsun (kırma durumları haksız olaylar vs) duydum yani sonra kalkıp burayı savunuyorsun.
Bir MGS konusu açıyorsun sonra DAİ sonra o gruplara destek oluyorsun bir ay sonra başka bir şey diyorsun. Bence sen bırak bunları, buraları. Hayatta daha önemli şeyler var bence. İyi forumlar dilerim. ![]() |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSGSERKAN -- 17 Eylül 2020; 18:38:37 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 17 Eylül 2020; 23:57:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenneth- -- 18 Eylül 2020; 4:0:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|