evet beyler tercih günü yaklastı herkeste aynı dusunce acabı ilk hangi mesleği yazsam benim aklım 5-6 meslek var ve size danısmak istedim. 1-mekatronik mühendisliği 2-pc mühendisliği 3-matematik bölümü 4-inşaat mühendisliği 5-veterinerlik 6-otomotiv ve elektrik-elektronik mühendisliği.
şimdi tercih sıramı ben dizdim siz bu mesleklere göre iyisinden kötüye dogru yazıp neden en basa o mesleği koydugunuz yazarmısınız. şehir önemli değil istanbuldada tutan var dışındada tutan ama şanlıurfa filan değil ankaraizmir deki üniversitelerde kazanbiliyorum ve bu sene gidicem. bu 7 meslekten sizce hangisi okunmalı hangisinde iş var hangisinde tecrübeden sonra maaş sıkıntısı çekmem. tavsiyelerinizi bekliyorum
listeyi çok iyi yapmışsın ben sadece otomativi daha üstlere koyardım. Ama gayet güzel bence. Hayırlısı olsun.
dostum şunu anlamıyorum bir insan hem veteriner hemde nasıl mühendislik ister :) kesinlikle kendi isteğini yaz. (aile,çevre vs istiyor diye hiçbir şey yapma) Yani birazda hayatını ösym ye bırakmış oluyorsun böylece.