Şimdi Ara

Bölüm ve sonrası iş imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üni de İTÜ ekonomi istiyorum okul sonrasında iş imkanları ve yüksek lisans imkanları nasıl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam netler nasıl bende hemen hemen aynı sıralamalrı istiyorum

• goater kullanıcısına yanıt
    Ben bu yıl mezuna bırakıyorum biraz sıkıntılı bir seneydi gelecek sene için kendime hedef koymak istiyorum ve hem okulun kendi kültürü hem de bölüm beni biraz cezbetti

• kanka itü iyidir gayet güzel imkanları vs de var. hedef koy ama işler çok değişiyor ya tm de bide bölüm az olduğundan sıralamlar bazen çok ilerliyor/geriliyor. şansa 2-3 edb bilmediğin çıksa 2k geri atıyor falan. bende tüm sene ilk 1k için çalıştım ama meçhul şuan. sınavdan sonra düşünmek en iyisi

• goater kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum tmde bölümün az olması daha iyi bence sayısalda bölüm fazla olduğu için derece acayip zorlaşıyor

• hocam ben de büyük ihtimal bu yıl 2000-6000 arası yapacağımı düşünüyorum(sosyal1 iyi gelirse her şey değişir ) fakat sıkıntı şurada, 4000-6000 sıralama yaparsan ekonomi alanında üniversite olmadığı için direkt 10000-12000 den alan üniversitelere gidiyorsun. 3000-10000 arası adam akıllı(direkt üniversite yok hatta) üniversite yok.

• Deniz 1077 D kullanıcısına yanıt
    O yüzden sağlam çalışıp ilk 1000e girmemiz şart 😆

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam dediğim gibi her şey sözele bağlı bir de tyt fennnn. ayt mat da bilgi sarmalı denemelerinde 32 falan yapmaya başladım ve sınavda da 32 falan geleceğini düşünüyorum fakat sözel kısmım çok kötüydü(20 net falan geliyordu). şu son 2-3 hafta son 60 yılın edebiyat sorularını çözdüm ve geçen günkü ayt denemesinde 20 net edebiyat geldi. bakalım yarınki 3d ayt de ne olacak  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz 1077 -- 4 Haziran 2023; 0:15:25 >
    Benimde sayısal kısım sıkıntılı matematiğin mantığını bir türlü çözemiyorum tyt fende rahatım yapabildiğim bir alan ayt edebiyatta 60 yıllık soruları nasıl çıkardın ya 😆

• ahahha hocam discord ismini ver göndereyim, direkt bilgisayardan çözersin. gayet etkili oluyor

ittihatçı1908#1567

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.