Şimdi Ara

Bölümden Kaldırılması Gereken Markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Motorola
    -Lg
    -Nexus
    -Sony
    -Nokia
    -Asus
    -Lenovo
    -Meizu
    -Vestel
    -Casper
    -Zte

Bu markaların artık piyasada yer almadığı veya üretim yapmadıkları veya ülkemizde satış yapmayı bıraktıkları için bölümden kaldırılması gerekiyor. Bölümde kalabalık yapıp forum kullanımını zorlaştırıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Forumu yönetenlerin çokta umrunda sanki. Bu zamana kadar kaldırmamışlar, şimdi kaldırsalar ne olur?

Bu site çok uzun zamandır teknoloji forumu değil. Site sahipleri para nereden geliyorsa oraya odaklanıyorlar sadece. Şu forumu bir tane lise öğrencisi bile idare edebilir fakat buna bile tenezzül etmiyorlar.
  • Aynen forumu yönetenler dikkate alır umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu yönetenlerin çokta umrunda sanki. Bu zamana kadar kaldırmamışlar, şimdi kaldırsalar ne olur?

Bu site çok uzun zamandır teknoloji forumu değil. Site sahipleri para nereden geliyorsa oraya odaklanıyorlar sadece. Şu forumu bir tane lise öğrencisi bile idare edebilir fakat buna bile tenezzül etmiyorlar.

• Bence bu site donanımhaber olmaktan çıktı bayraktar habere döndü zaten katılıyorum tamamen

• Böyle bir sürü konu var silinmesi gereken.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Durduk yere size zararı olmayan bölümlerin neden kaldırılmasını arzu ediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Şu resimde Zte markasından sonra Oppo Realme Vivo başlıkları var ama uygulamada gözükmüyor. Sadece web sitesinde gözüküyor. Bahsettiğim markalar silinseydi var olan tüm güncel markalar gözükürdü. Ve hızlı bir forum kullanımı olurdu.

Bölümden Kaldırılması Gereken Markalar

• Hocam kaldırmak yerine üst sıraya
    -Samsung
    -Apple
    -Xiaomi
    -Oppo
    -Huawei
    -Realme
    -Vivo

Şeklinde bir sıralama yapsınlar, sorun çözülsün :)
    -

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteğinizi çok saçma buldum, bir sürü konu var bir sürü mesaj var ayda yüzbinlerce ziyaretçi o konulara gelip reklamlarla karşılaşıyor ve bu reklamlardan adamlar para kazanıyor. Bu markalardan hala kullanan insanlar var ve bazen soru sorabiliyorlar ve cevaplayan da oluyor.

• bypangea B kullanıcısına yanıt
    Bundan 5-7 yıl önce çok popüler teknoloji forum sitesi vardı. Android telefonlar iyice artıyordu. Ama bu forumda halen tuşlu telefonlarla ilgili muhabbetler dönüyordu. Android başlıkları konuları pek yoktu. Forum kendini adapte edememişti. Şimdi o foruma noldu diye kimse girmiyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 6 Şubat 2022; 14:32:45 >
  • SSAÜH; yani sağım solum altım üstüm (reklam) haber sitesinde gereksiz bir istek olmuş seninkisi...

• -Meizu

-Vestel

-Casper

-Zte

niye satmıyor üretmiyor... sallanır ama bu kadar sallAnmaz...

• Ben 8 yıllık Asus Zenfone 5 (2014 model) kullanıyorum mesela.

• Bu dediğin evet mantıklı, o forum silinmiş çünkü kendisini yeniye adapte edememiştir. Fakat burada DH kendini yeniye adapte ederken aynı zamanda eskiyede sırtını dönmüyor.

• Bu başlıkların altındaki konular diğer android telefonlara aktarılmalı artık evet. En son 6ay önce mesaj atılmış başlık var ki dahası da vardır hepsine bakmadım. Gereksiz doluluk katıyor bir de arayüze tüm ekranı kaplıyor altbaşlıklar

• Sony dışı hepsi gereksiz.

• Gülüm bu marka telefonlari hala kullananlar var.
    Onlar dertlerini kimle paylaşcaklar?

• Silinme olayına girilirse işin içinden çıkılması zor olur gibi..

• kaldıramazlar. insanlar hala arama motoru üzerinden ziyaret ediyor bir trafik söz konusu site için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 7 Şubat 2022; 18:55:1 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.