Şimdi Ara

Bölümü biraz canlandırmalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba arkadaşlar!

Çoğu kişininde bildiği gibi Kronos adında yeni bir server gelicek fakat bu konuyu açmadan önce biraz düşündüm çünkü eskiden forumda yeni server geliyor denince kavgalar edilirdi clan kurulucak diye duyurular yapılırdı şimdi hiç biri.Bu yüzden yeni serverda forumdan oynuyacak olan var mı? Bilmiyorum.

Ama eğer oynuyacaksanız hangi jobu ve hangi ırkı seçerdiniz ve hayal ettikleri clan(misal mage clan gibi,andream clan gibi...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiMe LiFe -- 16 Ekim 2009; 2:12:15 >

• Yine aynı şeyler olucak.Eski playerlık veya saglam clanlar topluca yeni servera geçicekler.Koxpla kasıp 80 veya 83 e kasıcaklar.Ama sonra sarmıcak ve charlarını satıp geri dönmek isteyecekler

Aynı zamanda gb/bus duperleride bu serverda olmuş olucak tabi ki.Server açıldıktan 1-2 gün sonra gb ler 40tl gibi bir mebladan satılmaya başlanıcak.

Bunlar olurken aynı zamanda gm'ler yine item satışını devam ettirecekler(tabi ki bu onlar için bir ekmek kapısı) .Sınırlı sayıda kişilerde +9 itemler +2 +3 uniqler olucak

Ve 6 ay ile 1 sene ve dikkat en önemli zaman dilimi.Bir hevesle geçilen yeni server hüsranla sonuçlanmış olucak.Eski serverlara dönüş yaşanıcak.Ve yine oyundan tat alınmayacak.Ve son perde=Selling xxxx serverında xxx karakteri

Sürekli aynı filmi görür gibiyim
  • heheheh doğru dıyorsun..!

ama artık bende akıllandım bende koxp kullanıcam olmuyoo yoksa alın terıyle kasalım dıyoruz mıllet ızın vermıyoo ee nabalım bızde onların dılınden kousuruz dımı ama bu sefer roque kasıcam hıc oynamadım bakalım ne olucak ama kafaya koydum banlanana kadar koxp kullancam artık nereye kadar gıderse :d

• duyduğuma göre yeni serverde 6 aylık accuont istiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupstar

duyduğuma göre yeni serverde 6 aylık accuont istiyolar

18 aylık accountum war:D
  • Koxp pek akıl işi değil ilk açılan serverda çok denetleme oluyor ki bunu yaşadım o yüzden söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

Yine aynı şeyler olucak.Eski playerlık veya saglam clanlar topluca yeni servera geçicekler.Koxpla kasıp 80 veya 83 e kasıcaklar.Ama sonra sarmıcak ve charlarını satıp geri dönmek isteyecekler

Aynı zamanda gb/bus duperleride bu serverda olmuş olucak tabi ki.Server açıldıktan 1-2 gün sonra gb ler 40tl gibi bir mebladan satılmaya başlanıcak.

Bunlar olurken aynı zamanda gm'ler yine item satışını devam ettirecekler(tabi ki bu onlar için bir ekmek kapısı) .Sınırlı sayıda kişilerde +9 itemler +2 +3 uniqler olucak

Ve 6 ay ile 1 sene ve dikkat en önemli zaman dilimi.Bir hevesle geçilen yeni server hüsranla sonuçlanmış olucak.Eski serverlara dönüş yaşanıcak.Ve yine oyundan tat alınmayacak.Ve son perde=Selling xxxx serverında xxx karakteri

Sürekli aynı filmi görür gibiyim

+1905
    aynen herşey dedigin gibi olucak hiç bir fark yok hep aynı senaryo
    demedi demeyin 2-3 güne kadar ya exp yada para bug u çıkacak her yeni serverle beraber gelen bişey burda..!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.