Şimdi Ara

Bölümün Kendisiyle Çelişmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda size bölümümüz hakkındaki düşüncelerimden bahsetmek istiyorum.İlk başta bölümün adı Pokémon Oyuncuları, Monster MMORPG değil.Pokémonla ilgisi olmayan birşeyi bölümde üst konu olarak görüyoruz.Ayrıca bölüm kuralları vardı bir ara üst konu olarak o da kaldırılmış, bu da düzensizliğin kanıtı.İstesem bu konuyu açmayabilirdim, ama bölümde ters giden birşeyler var.Bölümle ilgilenilmesi için yönetimle birçok kez iletişim kurmaya çalıştım bazen cevap vermediler bazen size geri döneriz dediler.Açıkça soruyorum, bölüm umrunuzda değil mi?Yakında emulatör ve rom paylaşılan konular da üst konu olursa şaşırmam.Biz DH Pokémon Oyuncuları bölümü için birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama destek olmanız gereken yerde köstek oluyorsunuz.Bence ya bölümü tamamen kaldırın, ya da düzenli ilgilenecek ve bölümle alakalı bir yetkili başa getirin.Jungle Boogie'ydi sanırım yetkilinin adı, o varken daha iyiydi.Hiç değilse neyin pokémonla ilgili neyin ilgili olmadığını bilen birileri de gelebilir.Benim gibi düşünen veya düşünmeyen arkadaşlar görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Bölüme ne kadar bağlanmaya çalışırsam , o kadar soğuyorum bu nedenlerden ötürü.

İyi forumlar.

• Cidden bölüm kuralları nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 19 Ağustos 2012; 3:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Merhaba Arkadaşlar;

Bu konuda size bölümümüz hakkındaki düşüncelerimden bahsetmek istiyorum.İlk başta bölümün adı Pokémon Oyuncuları, Monster MMORPG değil.Pokémonla ilgisi olmayan birşeyi bölümde üst konu olarak görüyoruz.Ayrıca bölüm kuralları vardı bir ara üst konu olarak o da kaldırılmış, bu da düzensizliğin kanıtı.İstesem bu konuyu açmayabilirdim, ama bölümde ters giden birşeyler var.Bölümle ilgilenilmesi için yönetimle birçok kez iletişim kurmaya çalıştım bazen cevap vermediler bazen size geri döneriz dediler.Açıkça soruyorum, bölüm umrunuzda değil mi?Yakında emulatör ve rom paylaşılan konular da üst konu olursa şaşırmam.Biz DH Pokémon Oyuncuları bölümü için birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama destek olmanız gereken yerde köstek oluyorsunuz.Bence ya bölümü tamamen kaldırın, ya da düzenli ilgilenecek ve bölümle alakalı bir yetkili başa getirin.Jungle Boogie'ydi sanırım yetkilinin adı, o varken daha iyiydi.Hiç değilse neyin pokémonla ilgili neyin ilgili olmadığını bilen birileri de gelebilir.Benim gibi düşünen veya düşünmeyen arkadaşlar görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Bölüme ne kadar bağlanmaya çalışırsam , o kadar soğuyorum bu nedenlerden ötürü.

İyi forumlar.

Abi ne desen haklısın.
    Bu arada Jungle Boogie adlı şahıs Yugioh bölümünün de Yöneticisi ama ilgilenen yok bölümle.
    Bu arada yeri değil ama internet üzerinde pokemon oynayan kalmadı mı hiç ?

• Monster MMORPG'nin kaldırılması için konu açıldığında ilk 1 hafta boyunca sürekli şikayet edip,şikayetin altında sürekli adminlerle tartıştım.CeFurkan foruma para verdiğinden dolayı burada kalabiliyormuş konu.Diyorum Diğer Web Bazlı Oyunlar'a taşıyın,Pokémonla alakalı değil ancak o zaman da para kazanamayacaklar ya yan çiziyorlar.Yok özel üye,reklam statüsünde üye diye kıvırıyorlar.Yazık gerçekten.

Edit :
     Bölümün Kendisiyle Çelişmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 19 Ağustos 2012; 13:43:48 >

• Geliştirdiğim oyun aynen Pokemon tarzında olduğu için ve reklamlarda en alakalı bölümlerde verildiği için gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

Geliştirdiğim oyun aynen Pokemon tarzında olduğu için ve reklamlarda en alakalı bölümlerde verildiği için gayet normal

Pokémon diyoruz, gayet açık ve net değil mi?Buraya gelip Digimon veya Yugioh tarzında bir konu açmak ne kadar saçmaysa bahaneniz de o kadar saçma.Ayrıca para için bölümün kuralları ile oynanıyorsa yazık diyorum ben.En yakın zamanda bölümü bırakıyorum...Ne kadar savaç versem o kadar anlamsız, bölüm adminlerin umrunda değil.
  • quote:

Geliştirdiğim oyun aynen Pokemon tarzında olduğu için ve reklamlarda en alakalı bölümlerde verildiği için gayet normal

Yahu arkadaşım.Pokemon tarzı olabilir ona lafım yok.Ama sonuçta Pokemon değil dimi ? O zaman Pokemon Bölümü'nde durmasının anlamı nedir ? Benziyor diye Pokemon Bölümüne Üst Konu mu yapılır.Sen para vermeseydin emin ol konunu silerlerdi.Tıpkı önceden sildikleri gibi.Şimdi para verince 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez' mantığıyla işlerine geldiği gibi forumun kurallarıyla oynuyorlar.Ezilen,hakkı yenen biz oluyoruz.Yazık gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuna kadar destekliyorum. Bölümü para ile satın almışlar daha ne olsun. Donanımhaber böyle bir forum olmamalıydı eğer eylem filan yapılacaksa ben de katılırım.
    Ekleme: Bölümü ayakta tutanlar sizsiniz zaten, siz de bırakırsanız bölüm bitebilir ben bunu da desteklerim yeter ki bölümümüzden monster zımbırtısına para kazandırmayalım.

Son ekleme: Bölümü bıraktım ben artıkm esajımı göremeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 22 Ağustos 2012; 12:17:10 >
  • Dünyada adalet olsa bu bölümde de olurdu. Birde şimdi bölüm kuralları olmadığına göre biz burda linkte versek, sövsekte kimse bir şey yapamaz değil mi? Bahanemiz var bölüm kuralları yok diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Dünyada adalet olsa bu bölümde de olurdu. Birde şimdi bölüm kuralları olmadığına göre biz burda linkte versek, sövsekte kimse bir şey yapamaz değil mi? Bahanemiz var bölüm kuralları yok diye.

Fakat bunu yapmak bizi haklıyken haksız duruma düşürebilir yada o umursamaz yöneticilerin eline koz verebiliriz.
  • Sonuna kadar hak veriyorum. Biz PokemonCrater kapandıktan sonra 3 ay pm attımş şikayet ettim ondan sonra bölümün adı değişti. Forumda yönetim çok ağır işliyor. Umarım konuyu taşırlar.
  • İmkanınız varsa pl'yi tekrar açın komple taşınalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Shade_

İmkanınız varsa pl'yi tekrar açın komple taşınalım.

Bölümün gidişatına göre belirli bir projemiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Shade_

İmkanınız varsa pl'yi tekrar açın komple taşınalım.

Bölümün gidişatına göre belirli bir projemiz var.

Hayırlısı diyelim, bence mevcut yönetimle bu iş olmaz.
  • EDIT: Ups.. :D Yanlış mesaj, yoksayın (Başka konuya mesaj yazıyordum, bu konuda açıktı aynı zamanda, buna yazmışım :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 22 Ağustos 2012; 10:22:00 >
  • Parayı veren düdüğü her zaman çalıyor.İster düdük çalmayı bilsin ister bilmesin bu böyle.Sadece bizim bölüm için veya forum için konuşmuyorum.Hayat böyle yukarıda da yazılmış zaten kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye.Burada CeFurkan kazanıyor,DH kazanıyor her zaman ki gibi normal üyeler kaybediyor.Düzen yok demişsin ya CrasHh düzen bu işte.
  • Gidişata dur denmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon severler için yapıldıysa oyun, Pokemon'la alakalı bir oyun olsun.

quote:

Şu imzadaki oyuna baktım da Pokemon'la gram alakası yok. Sistem olarak benzemiş olabilir ama Pokemon'la hiçbir alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 1 Eylül 2012; 12:16:32 >
  • Beyler ben taşıttım konuyu ya.Sorun kalmadı.Savaştım ve başardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Beyler ben taşıttım konuyu ya.Sorun kalmadı.Savaştım ve başardım.

tebrikler müthiş bir başarı elde ettin insanlık ve kendin adına

ben ise mesaj bile atmadım konu neden taşındı diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.