Şimdi Ara

BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ, BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yunus Emre'ye ait bu sözü dün duydum ve çok anlamlı ve mantıklı buldum sizinde duymanızı istedim bence bu ülkemizi ilgilendiren ve her zaman aklımızda olması gereken bir söz; sizcede haklı değilmiyim ?

• tayyip bol bol söyler bu sözü nasıl denk gelmedin acep? tabi sadece sözde kalır kesinlikle uygulamaz.
  • Ben Tek Adam'ın söylediğini hiç duymadım bilakis dün bu sözü 1 Mayıs münasebitiyle yeni İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bana gönderdiği mesajda gördüm ve çok sevdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın her an aklımızda olması gereken bir söz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Ben Tek Adam'ın söylediğini hiç duymadım bilakis dün bu sözü 1 Mayıs münasebitiyle yeni İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bana gönderdiği mesajda gördüm ve çok sevdim
    söz çok güzel de.. alakasız insanlar bu sözden rant sağlama peşine düşünce keşke söylemeseymiş diyesi geliyor insanın.
  • Yunusun bölünürsek yok oluruzdan kastı bölücülere bir şeyleri peşkeş çekip gönüllerini hoş edelim ki sıkıntı çıkmasın aman tadımız kaçmasın değildir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

söz çok güzel de.. alakasız insanlar bu sözden rant sağlama peşine düşünce keşke söylemeseymiş diyesi geliyor insanın.

Alıntıları Göster
    Ekrem İmamoğlu'na bu sözü yakıştıramadımmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şikesi En Az Olan Ülke Söyleyin
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kotuler bolunun...

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bölüşürsek yok oluruz bölünürsek tok oluruz
  • Bu aynı zamanda abd uşağı diktatör din yapılanması akapenin izlediği yeni siyaset, işlediği onca suçtan sonra, gezide ve daha başka onca katlettiği insandan sonra bunları unutturup, birleşelim ayaklarıyla kendini güzel gösterip yaptıklarını unutturacak, he tabi birleşirler seninle, saray köpeği çok :) 2 senedir aktroller ve yandaşlar dikkat ediyorum birleşelim, bölünme iyi değil ayakları geçiyor medyada, oldu tabi tabi, Yanlış hatırlamıyorsam Yüzüklerin efendisinde bir sahne vardı, Saruman onca yaptıklarından sonra af diliyor, barış istiyordu, unutalım canım havalarında, böyle birleşelim unutalım ayaklarına yatıyordu, işte benim cevabım bu....
    Return to Middle Earthyoutube
    Yüzüklerin Efendisi Kesilmiş Sahneler Saruman'ın Ölümü 1/2 (TR Altyazılı)(720P)
    https://www.youtube.com/watch?v=KuhDPZFoGNY&t=29s

akape, feto gibi abd kuklası dinci örgütleri ve yandaşlarını temizleyin, yaptıklarının bedelini ödetin, çocuklara özgürlük, seçim hakları, adalet getirin, kaliteli eğitim verin, gerçekleri öğretin belki o zaman bu memeleketin kaliteli insanları sizi pisliğin içinden çekip çıkarır, o zamana kadar sizi pisliğin içinde izleyeceğiz, tadını çıkarın pisliğin, nasıl gelen memleket haberleri tatlımı? :) ekonomi nasıl? Bu arada, yunan neyse akape, feto, menzil, dini kullanan herhangi bir örgüt, ağzından allah muhammed eksik olmayan, yaygara yapan, allah bizi seçti palavralarını sıkan her grup benim için o dur, yani benim düşmanım yalanı ve kullandığı ideolojileri çocuk yaşta beynime zorla sokup, benim enerjim üzerinden, param üzerinden saltanat ve sefa süren abd uşaklarıdır, din gibi ideolojileri kullananlardır.

İsteyen istediği dini seçsin ama sen bunu dayatılmasına, aklı ermeyen çocuklara empoze edildiğinde bir şeylerin yanlış olduğunu anlamıyorsan sende gömüleceksin bu ahmak güruh ile. Osmanlı güruhu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 25 Ağustos 2019; 22:54:8 >

• Sadece ülkemizi değil dünyayı ilgilendiren bir söz
    Beş para etmez siyasetçiler için birbirimizi kırmak yine bize kaybettirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Communist -- 25 Ağustos 2019; 22:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Communist kullanıcısına yanıt
    Tepedekiler paraları,haklarımı yerken alttakiler hangisi daha rahat yesin yarışı yapıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onca katledilen masumdan sonra, onca adaletsizlik ve pislikden sonra barış elbette gelecek pisliklerle, yalancılarla ve diktatörlerle ama önce bedel ödenmeli, size açık söylüyorum bedel ödenmediği sürece hiç bir şey soğumaz, hiç kimsede adalete filan inanmaz bu ülkede, şu an hakimi hukuk sistemini takan yok, takanda saftır zaten, fark etmiyormusunuz herkes kendi adaletini kendisi sağlıyor. İntiharlar çoğaldı, sevgisizlik ve pislik her yerde, abd uşağı din örgütleri pislikler, pislik yayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 25 Ağustos 2019; 23:5:25 >

• Ne bedeli ?

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 25 Ağustos 2019; 22:45:21 >
  • Bolusursek nasil tok oluyoruz yahu.
    2 kişilik yemeği 4 kişi yerse 4 kişi de aç kalır.
    Buda Yunus Emre'ye kapak olsun ;)

• Bolusursek nasil tok oluyoruz yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Bolusursek nasil tok oluyoruz yahu.
    Paylaşmakta bereket vardır,hiç duymadımmı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.