evet arkadaşlar yazın sonuna geldigimiz şu gunlerde kışa hazırlık olarak super anket... PORTAKAL MI MANDALİNA MI???
quote:Orijinalden alıntı: Don Juanher ikiside.Her İkisinide Sevmem Yazmışsın Ama Her İkisinide Severim Yazılmamış
quote:Orijinalden alıntı: Don Juanher ikiside.kışın mandalina yazın şeftali. kışları günde 1 kilo mandalina yerim
quote:Orijinalden alıntı: QamiQazekuru portakala bayılırımAlıntıları Göster arkadaşlar ikisinde severim yazarsak işin bi esprisi kalmaz!!!önemli olan bi karar vermek!!biliyorum çok zor ama seçin işte birini
quote:Orijinalden alıntı: sbaktepearkadaşlar ikisinde severim yazarsak işin bi esprisi kalmaz!!!önemli olan bi karar vermek!!biliyorum çok zor ama seçin işte birini Alıntıları Göster İkisinide sevmem
quote:Orijinalden alıntı: sbaktepearkadaşlar ikisinde severim yazarsak işin bi esprisi kalmaz!!!önemli olan bi karar vermek!!biliyorum çok zor ama seçin işte birini Alıntıları Göster bumu yılın anketi ya bi git işine ya... ayrıca sadece mandalina
quote:Orijinalden alıntı: aKaSaİkisinide sevmem Alıntıları Göster ikisinide severim. yeterki hormon kullanmasınlar.doğal olsun
quote:Orijinalden alıntı: kartalarazikisinide severim. yeterki hormon kullanmasınlar.doğal olsunAlıntıları Göster İkisinide severim ama portakallı kesmeye üşeniyom biraz onun için mandalina
quote:Orijinalden alıntı: ComradeMakarovİkisinide severim ama portakallı kesmeye üşeniyom biraz onun için mandalina Alıntıları Göster yılın anketinde oy kullandım
quote:Orijinalden alıntı: genccimbomluyılın anketinde oy kullandımAlıntıları Göster ikiside kışın yenicek başka meyva varmı?
quote:Orijinalden alıntı: serious_captainikiside kışın yenicek başka meyva varmı?Alıntıları Göster greyfurt geldi aklıma ama başka gelmiyo şuan için
quote:Orijinalden alıntı: sbaktepegreyfurt geldi aklıma ama başka gelmiyo şuan içinAlıntıları Göster fanta için daha iyi :P
quote:Orijinalden alıntı: serious_captainikiside kışın yenicek başka meyva varmı?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: serious_captain ikiside kışın yenicek başka meyva varmı? İmzan kural dışı
quote:Orijinalden alıntı: Darkchildfanta için daha iyi :PAlıntıları Göster portakal çok daha güzel daha ekşi daha tatlı insan bir hoş oluyor
quote:Orijinalden alıntı: Lownageportakal çok daha güzel daha ekşi daha tatlı insan bir hoş oluyor Alıntıları Göster mandalina
quote:Orijinalden alıntı: jeanneaugreyfurt Alıntıları Göster Portakal ve greyfurt suyunu sıkıp karıştırcan biraz da limon. Süper bişi oluyo.
quote:Orijinalden alıntı: kahve uzmanıPortakal ve greyfurt suyunu sıkıp karıştırcan biraz da limon. Süper bişi oluyo. Alıntıları Göster Bu sene kış gelmez..