Şimdi Ara

Bombayı Becalli açıkladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ara transferde Steaua Bükreş'ten iki oyuncu transfer eden Galatasaray, aynı takımdan bir oyuncuyla daha ilgileniyor.

Steaua'nın sahibi Gigi Becali, orta saha oyuncuları Erik Bicfalvi'yi Galatasaray teknik direktörü Gheorhe Hagi'nin istediğini açıkladı.

Rumen basınına konuşan Becali, "istediğimiz şartlar oluşursa Bicfalvi'yi sezon sonunda Galatasaray'a verebiliriz" dedi.

2005-2006 sezonunda Romanya üçüncü lig takımı Fink Fenster Petreşti'de yıldızı parlayan 22 yaşındaki Bicfalvi, ertesi sezon birinci lig ekibi Jiul Petroşani'ye transfer oldu.

1.87 cm. boyundaki İsveç asıllı Rumen orta saha oyuncusu, 2007 yılında geldiği Steaua'da 32 maça çıktı ve bir gol kaydetti. Bicfalvi, Romanya'nın alt yaş seviyesindeki milli takımlarında birçok kez forma giydi.

Galatasaray ara transferde Cluj'dan Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio,Steaua Bükreş'ten Rumen forvet Bogdan Stancu ve Steaua ile sözleşmesini fesheden Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata'yı renklerine bağlamıştı.
    (Cnntürk)

• 2 hafta sonra Galatasaray Steau Bükreş'i satın aldı. diye haberler çıkarsa hiç şaşırmam.
  • Fransa, hollanda liglerinde Galatasaray'ın alabileceği ne oyuncular var ama Romanya ligine sıkışıp kaldılar.
  • eskiden konfeksiyonlarda kaçak rumen çalıştırıyolardı yasal yollusunu da Galatasaray yapacak sanırım
  • Bızım ulkemıze ve futbolumuza uyum sorunu yasamayan oyuncular olduktan sonra bı sakınca gormuyorum steau olmus dıgerı olmus nerden alırlarsa alsınlar. Rumen oyuncular genel olarak adaptasyon sorunu yasamadan takıma adapte oluyor.Kaldı kı adamların taptıkları ınsan suan bızım hocamız bu da ayrı bır avantaj oluyor.

Suana kadar Hagı nın transferlerını cok ama cok begendım ben
    Gozumuz yıllardır yıldız bozması tenekelerle boyanmıstı sımdı yenı yenı gozlerımız acılmaya basladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Pardon yanlış konuya yazdım Gelebilir valla problem değil.Şimdiye kadar Romanya'dan aldığımız oyuncular gördüğüm kadarıyla tırt değil.
  • Romanyadan aldıgımız oyuncular iyi iş yapıcak gibi görünüyo ama görücegiz işte.
  • bunlar kim ya hagi sülalesini topluyor herhalde
  • hagi sözünü dinleyecek vasatın biraz üstü futbolcuları topluyor...artık maç satan futbolcu dönemi bitmek üzeredir
  • bombaya bak bicafasjdasdasli gs de alemin gözü yaşlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

bombaya bak bicafasjdasdasli gs de alemin gözü yaşlı

Vizyon farkı, Gs istediği için geliyor.
  • Orta sahaya iyi bi oyun kurucu almamız lazım. Adının önemi yok. Adı olanları da gördük...
  • Karaktersiz yıldızları doldurduk takıma elimize ne geçti?
    Karakterlilere para yetmiyor veya Türkiye'ye gelmiyorlar..
    O açıdan yapılacak iş ya genç alacaksın sabredeceksin ya da göz önünde olmayan başarıya aç oyuncuları alacaksın, şu anki transfer politikamız bu yönde.. Eğer Hagi de bu adamı istiyorsa bir bildiği vardır, güvenim sonsuz ona..

Benim tek derdim Aydın, Sarp, Barış kalibresinde futbolcuların 11de değil rotasyonda görev almaları lazım o da sakatlar düzelince olacak ancak..

Bana kalırsa sene sonu Kewell ve Baros yollanacak, Misimovic zaten gidici, Insua da sevmeme rağmen sol bekte yabancı oynatma Türkiye şartlarında lüks geldiğinden yollanacak.. Ondan sonra elde Neill, Stancu, Cana, Pino, Zapata,Culio kalıyor bu noktada bence Insua kalmalı bir de artık söylemekten dilimizde tüy bitiren geri ve ileri bölgeler arası top taşıyan ve dağıtan bir adam onbinlerce futbolcudan yıllardır şu tarz bir adam bulamadık bulsak da faydalanamadık ama hayırlısı..

• buna da versinler kamyon dolusu parayı yarın hagı gidip yeni teknik direktör gelince kime satabilecekler bakalım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.