Şimdi Ara

Bonkör Paketler kaldırılmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/bonkor-4-7-9-gb-paketleri.aspx

Bonkör 9GB paketini kullanıyordum. 2-3 ay TL yüklemediğim için SMS geldi, TL yükleyip tekrar SMS gönderirseniz paketi tekrar kullanabilirsiniz vb..

Şimdi TL yükledim kayıt yapayım dedim paketler kaldırılmış...

Yeni paketlere bakıyorum fiyatlar tavan. Şimdilik bunu bulabildim.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/neti-bol-5-gb-paketi.aspx

Daha iyi önerisi olan var mı? Gözden kaçan ya da internet sayfasında olmayan paketler vb..

• tarife uzerine alinan paket oldugu icin kaldirilmis, tarife olsaydi kaldiramazlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paketiniz Tl olmadığından yenilenmeyip iptal olmasaydı kaldırılmış olsa bile kullanabilirdiniz .

Size iptal olduktan sonra tekrar kayıt olabilirsiniz mesajı gelmiş olabilir. Kayıt olsanız bile eski fiyattan değil yeni mevcut müşteri fiyatından alırdınız

Faturalı yada bimcell daha uygun olarak kulla bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Paketiniz Tl olmadığından yenilenmeyip iptal olmasaydı kaldırılmış olsa bile kullanabilirdiniz .

Size iptal olduktan sonra tekrar kayıt olabilirsiniz mesajı gelmiş olabilir. Kayıt olsanız bile eski fiyattan değil yeni mevcut müşteri fiyatından alırdınız

Faturalı yada bimcell daha uygun olarak kulla bilirsiniz

24.12.2020 tarihi itibarıyla Bonkör 4GB Paketi otomatik yenilemeye ve tekrar satın alıma kapatılacaktır. Kalan hakları olan müşteriler paket kullanım süresi sonuna kadar haklarını kullanabileceklerdir.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Zamanında hepsini fırsat 7gb geçirmiştim.

Diğer paketler gibi yapmamışlar demek ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros Özel Tarife Hk.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.