Şimdi Ara

Bonservissiz Oyuncu Pazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bonservissiz oyuncu pazarında bu dönem inanılmaz fırsatlar var.Balotelli,Shaktardan Bernard,Schalkeli Max Meyer,Jack Wilshere,Luke Shaw,Milan Badely fiorentina kaptanı.Daha kimler kimler var.Sadece imza parası vererek inanılmaz transferler yapılabilir.Umarım trezeguet gibi bi adama 5 mıl euro vermek yerıne gıder shaktardan bernarda ımza parası olarak 3 verırız daha ıyı.Adam yıllardır o sevıyede oynuyor.Scout ekıbımız elbette bu ısımlerı hocaya sunmustur.Balotelli nin özellikle türkiye liginde çok etkili olacağını düşünüyorum.

• Bu isimlerden

-Milan Badelj

-Bernard' ı isterim ben şahsen.

Ayrıca bunlara ek olarak Trezeguet alınmalı. Trezeguet'ye 5M€ bonservis versende 1M€-2M€ dolaylarında maaş ödersin. (Bence bunlarda çokta ülkemizdeki piyasa ve yöneticiler düşünülünce normal (umalım ki Mustafa Cengiz farklı olsun)) Diğerlerine 3M€ imza parası yıllık 3-4 M€ maaş aynı hesaba gelir. Birde Trezeguet bu sezon harika oynadı.Ben Garry Rogrigues'den daha etkili olacağına düşünüyorum ayrıca Mısır'la dünya kupasında da iyi performans sergilerse piyasası artacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastWave

Bu isimlerden

-Milan Badelj

-Bernard' ı isterim ben şahsen.

Ayrıca bunlara ek olarak Trezeguet alınmalı. Trezeguet'ye 5M€ bonservis versende 1M€-2M€ dolaylarında maaş ödersin. (Bence bunlarda çokta ülkemizdeki piyasa ve yöneticiler düşünülünce normal (umalım ki Mustafa Cengiz farklı olsun)) Diğerlerine 3M€ imza parası yıllık 3-4 M€ maaş aynı hesaba gelir. Birde Trezeguet bu sezon harika oynadı.Ben Garry Rogrigues'den daha etkili olacağına düşünüyorum ayrıca Mısır'la dünya kupasında da iyi performans sergilerse piyasası artacaktır.
    Rodrigues satılırsa tabiki alınmalı.Ama takımda rodrigues varken bernardı alsak yeter.Adam forvet arkası bıle oynayabılıyor.Rodrıgues-Bernard-Feghoulı üçlüsü yada rodrıgues yerıne trezeguet uçlusu bızı ıdare eder.

• Meyer Hoffenheim'da.

Kaynak: @TsubasaMessi kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Rodrigues satılırsa tabiki alınmalı.Ama takımda rodrigues varken bernardı alsak yeter.Adam forvet arkası bıle oynayabılıyor.Rodrıgues-Bernard-Feghoulı üçlüsü yada rodrıgues yerıne trezeguet uçlusu bızı ıdare eder.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum bende Trezeguet'yi Rogrigues yerine istiyorum.

• bonservissiz olmaları ucuz oldukları anlamına gelmiyor. Aşırı maaş yükü ve imza parası oluyor.. maaşı fazla aldıkları için takım içi dengeler bozuluyor
  • Balotelli ile Napoli,bernetdla Milan ilgileniyor.adamlara astronomik ücret ödemeden bizi pek tercih edeceklerini sanmıyorum.ingiltere İtalya İspanya gibi ülkelerden iyi teklif alan adamlar genelde bizim gibi ülkeler pek tercih etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tutturmuşlar bir pivot santrafor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse bu cuguliyi satalım demiyor adamda zerre futbolculuk yok elimizde patlıyacak. Özellikle belhanda ve cuguli satılmalı takım şl gidiyor bunlarla orda top diye oynarlar valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Kimse bu cuguliyi satalım demiyor adamda zerre futbolculuk yok elimizde patlıyacak. Özellikle belhanda ve cuguli satılmalı takım şl gidiyor bunlarla orda top diye oynarlar valla
    Daha iyisi alınabilcekse neden satılmasın? Bu takımda satılmayacak adam yok.Gomis hatta Muslera bile satılır.Yeter ki iyi fiyat gelsin.
  • Boşa çıkan oyuncular arasından gayet güzel adamlar alınabilir aslında. Tek sıkıntı bunu biz görebiliyorken yönetimler neden göremiyor?
  • Balotelli anlaşma yaptı. Zaten boşta da olsa Fatih hocanın çalışma tarzına uygun bir oyuncu değil.

Malhanda ve ciguliyi okutabilirsek, iyi transferler gelebilir.

Aksi halde bonservissiz oyunculara bakmak zorunda kalacağız dediğiniz gibi.
  • Ben uçuk kaçık isimler beklemiyorum zaten.Trezeguet-Rodrigues kanatları bizi idare eder.Orta sahada fernandonun yanına çok iyi bi orta saha bulmamız lazım.Milan Badelj bence iyi bi alternatif.Ndiayede gelirse o 3ü tüm sezonu taşır.Sakatlık ceza durumunda donk iş yapar.
  • Maicon belhanda ve feguli degısse yeter bu sezon. Aynı kalitede adamlar gelse süper olur

• Dünya kupasının sonuna yaklaşıyoruz ve hala inanılmaz isimler boşta.Bernard.Milan Badelj,Jonathan Bamba,Abel hernandez,sol ayaklı stoper badstuber.Şu 5 isimle sözleşme imzalayıp inanılmaz rahatlık sağlardık takıma.Sonra belhanda,maicon kimi satmak istiyosan sat.0 bonservisle takım kurup,transfer sezonunu karla kapatıp uefa ile sorun yaşamazdık.Bernard,Badelj ve Jonathan Bamba çok önemli.Şu 3 isimin maçlarını izledim.3 gelirse bu sene ligi rahat izleriz.Badely ndiayeden çok daha iyi ve pas oyununa yatkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastWave

Katılıyorum bende Trezeguet'yi Rogrigues yerine istiyorum.

Alıntıları Göster
    hocam bu sezon çok maç olacak bence ikisi de olmalı takımda . rodrigues olmasın yerine oynayabilecek adam yok. kalite artmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

hocam bu sezon çok maç olacak bence ikisi de olmalı takımda . rodrigues olmasın yerine oynayabilecek adam yok. kalite artmalı..

Alıntıları Göster
    hocam öyle ama yabancı sınırlaması halen mevcut :) ve ilerleyen dönemlerde azalacak. Rogrigues piyasa yapmışken 15'e okutsat harika olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Balotelli anlaşma yaptı. Zaten boşta da olsa Fatih hocanın çalışma tarzına uygun bir oyuncu değil.

Malhanda ve ciguliyi okutabilirsek, iyi transferler gelebilir.

Aksi halde bonservissiz oyunculara bakmak zorunda kalacağız dediğiniz gibi.
    ikisini okutabilsek..
  • Yabancı sınırı var deniyor ama mevcut durumda asıl Türk sınırı var. Hem Türkiye liginde hem de Şampiyonlar liginde oynayabilecek kalitede Türk oyuncu sayısı gerçekten sınırlı, olanlar da ateş pahası! Gençlere yatırım yapılmalı. Cengiz Ünder'i neden 700 bin euro'ya Başakşehir değil de biz almadık mesela??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.