Şimdi Ara

Bonus Hocadan Bir Tahmin Daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bonus Hocadan Bir Tahmin Daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamaklıyız GARDAŞŞ -- 26 Temmuz 2020; 13:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene bu tarz bir yere tyt ayt netimi yazıp acaba ne diyecekler diye nabız yokladım tüm ahali yalan söylüyorsun vs demeye başlamıştı.

Mantık şu, 90 tyt 60 ayt yapanın derece yapacağına inanıyorlar ve sınavın inanılmaz zor olduğunu düşünüyorlar. Bunun üstünde bir net yapılacağını katiyen reddediyorlar çünkü 90/60 yapan 1. oluyor bunların kafasına göre. Hangi mezhep bu bilmiyorum ama tehlikeli bir tarikat.
  • Bu netlerle dişçiye ancak hasta olarak gider saçmalamış hoca
  • Bu hoca bir şey bilmiyor bence. Yıllardir konumunu koruduğu için rekabet ettiği biri de televizyonlarda olmadıği için salmış artık.

• Şu adamları böyle böyle meşhur ediyorsunuz. Sınava giren biziz sonuç tahminini bu adamlardan bekliyorsunuz. Nerden bilsin adam geçen senelere göre sallıyor işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu netlere 60 bin gelir anca neyin tıpından bahsediyo bu hoca

• Bonus kafa değil, güzel kafa olmalıymış.

• Sıralamalar %99.9 ihtimal 2019 dan kötü gelecek. Bu adam öğrencilerin yüzüne nasıl bakacak acaba? Çocuk kendini 25 k ya hazırlayıp 40 k gördüğünde yaşadığı hayal kırıklığını da kimse telafi edemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yorumlar komedi ya 50k lık sıralamaya diş gelir mi yazmış biri başka bir elemanda önlüğü diktir bence yazıyor(ciddi söylüyor ben de dalga geçtiğini düşündüm önce ama konuşmanın başı da var ) birbirlerini o kadar güzel kandırıyorlarki nzjsjskalabdaika

• Bu ss duracak burda sonuçlardan sonra bakarız artık ne yapacak

• 60k'da gelmez abartmayın ama 40k gelme ihtimali var.
  • Bu bonus bizim okula dem nere gelmişti,salak salak topluca bizi bagirtarak hedeflerimizi söylemişti,kısacası boş adamın tekidir,umut baglamayın

• Bnus Hoca

• Konuda emojisi bekledim neyse ki yanılmışım
  • Bu hoca geçen yıl tercih dönemi televizyona çıkıyordu gri Koç bile bunun yanında gerçekçi kalır o derece bu hocaya sıralama soranlarda akıl yok adam oturmuş bol keseden sallıyor bir hafta sonrada tvye çıkıp su ürünlerini tanıtır artık

• Oha böylesine de pes yani geri atacağı çok belli 1 aydır ne kadar atar onu tartıştık hep geçen seneye göre 40k geliyor bu netler üstüne 25k gelir diyor dua ette benim dediğim gibi gelmesin be adam yoksa hesabı kapatmak zorunda kalırsın (40k 60-65 arası olacak bence )
  • Geçen sene bu tarz bir yere tyt ayt netimi yazıp acaba ne diyecekler diye nabız yokladım tüm ahali yalan söylüyorsun vs demeye başlamıştı.

Mantık şu, 90 tyt 60 ayt yapanın derece yapacağına inanıyorlar ve sınavın inanılmaz zor olduğunu düşünüyorlar. Bunun üstünde bir net yapılacağını katiyen reddediyorlar çünkü 90/60 yapan 1. oluyor bunların kafasına göre. Hangi mezhep bu bilmiyorum ama tehlikeli bir tarikat.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    hocam harbi geçen sene 42 k dan mezuna bırakmıştım millet demediği lafı bırakmadı vay efendim 42k dan mezuna mı kalınırmış yok onlar o sıralamayı yapsa düşünmeden giderlermiş bilmem ne bilmem ne....
  • Konuyu açan arkadaş hocaya sallamak için açmış bu sohbetin devamında hoca ayt yi 66 olarak gördüm pardon diyor sil bu konuyu

• vortigon58 kullanıcısına yanıt
    66 olsa da diş gelmez

• altta ayt yi 66 gördüm diyor yanlış hesap ama hocamız yine de çok iyimser
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.