< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamaklıyız GARDAŞŞ -- 26 Temmuz 2020; 13:32:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamaklıyız GARDAŞŞ -- 26 Temmuz 2020; 13:32:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu netlerle dişçiye ancak hasta olarak gider saçmalamış hoca
|
Konuyu açan arkadaş hocaya sallamak için açmış bu sohbetin devamında hoca ayt yi 66 olarak gördüm pardon diyor sil bu konuyu
|
Geçen sene bu tarz bir yere tyt ayt netimi yazıp acaba ne diyecekler diye nabız yokladım tüm ahali yalan söylüyorsun vs demeye başlamıştı.
Mantık şu, 90 tyt 60 ayt yapanın derece yapacağına inanıyorlar ve sınavın inanılmaz zor olduğunu düşünüyorlar. Bunun üstünde bir net yapılacağını katiyen reddediyorlar çünkü 90/60 yapan 1. oluyor bunların kafasına göre. Hangi mezhep bu bilmiyorum ama tehlikeli bir tarikat. |
Şu adamları böyle böyle meşhur ediyorsunuz. Sınava giren biziz sonuç tahminini bu adamlardan bekliyorsunuz. Nerden bilsin adam geçen senelere göre sallıyor işte.
|
Bu hoca bir şey bilmiyor bence. Yıllardir konumunu koruduğu için rekabet ettiği biri de televizyonlarda olmadıği için salmış artık.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |