Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinbestil

Dahilhttp://www.teb.com.tr/sizin-icin/50TL-bonus/

teb için kuyumcu demiyor acaba geçerli mi kuyumcuda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerini arayan arkadaşlar ilgili madde;

Ticari Kartlar, Cepteteb kartları ve Sade Kartlar kampanyaya dahil değildir.

şeklinde değişirse sebebi sizsiniz..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Müşteri Hizmetlerini arayan arkadaşlar ilgili madde;

Ticari Kartlar, Cepteteb kartları ve Sade Kartlar kampanyaya dahil değildir.

şeklinde değişirse sebebi sizsiniz..!

arayıp kartları sormaya gerek yok sadece kuyum alışverişi geçerli mi onu merak ettim ben

• thundere kullanıcısına yanıt
    kardeş biz aramasak bunlar sonradan değiştirirse ne yapalım hiç olmassa teyit edip işimizi garanti altına almış oluruz geçen sefer ne yaptıklarını gördük

arkadaşlar bide şu nakit avans olayı sadece garanti kredi kartlarında geçerli diğer bonus kredi kartlarında(teb,deniz...) mal veya hizmet olarak geçiyor değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat25617 -- 25 Nisan 2016; 18:40:54 >
  • Markafoni dahil mi arkadaşlar?

• vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    Diğer bankaları da bunun için ara sor ne diye geçiyormuş Garanti olsun
  • vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    Oyle olmuyor iste
    Allahtan 20 sinden baslayip tamamladim marketleri adamlar cepteteb i haric edince ben duyurudan once katilip siyrilacam, yapmayan varsa hemen yapin arkadaslar yoksa mahrum kalabilirsiniz kampanyadan durduk yere:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat25617

kardeş biz aramasak bunlar sonradan değiştirirse ne yapalım hiç olmassa teyit edip işimizi garanti altına almış oluruz geçen sefer ne yaptıklarını gördük

arkadaşlar bide şu nakit avans olayı sadece garanti kredi kartlarında geçerli diğer bonus kredi kartlarında(teb,deniz...) mal veya hizmet olarak geçiyor değil mi

İHTİMALLER
    1-Aradık, sorduk kontrol ettiler şartlar değişti; cepteteb dahil değildir.
    2-Aramadık, SMS yolladık, işlemleri yaptık puanı yüklemediler; elimde kapı gibi kampanya şartları var mecburen yükleyecekler.

1 mi 2 mi tercih sizlerin...
  • asakarya19 kullanıcısına yanıt
    tamam şaka bir yana iş bankasıda bu şekilde olmuş diye gördüm başka var mı nakit avans olarak geçen
  • Arkadaslar ben paracard ile migrostan farklı günlerde paypala 4 defa 100 tl yükledim. İlk 3 yuklemede bonus flashta 30 tl kazandığım yazdı ve ayrıca mesajda geldi. Bugün son yüklemeyi yaptım. Bonus flashda 4ncu işlemde yapılmış gözüküyor fakat toplamda 60 tl kazandın yazması gerekirken toplamda 30 tl bonus kazandin yazıyor. Böyle birşey ile karşılaşan oldumu?

• Arkadaşlar gramsdan havale sipariş verdim ancak 2. işlem gözükmedi altın hesaba geçince mi bonus gelir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 25 Nisan 2016; 21:38:13 >
  • Bendede Inial-migros yuklemesine 0 puan yaziyor ama 3. işlem oldu

Bu mesaja eklenen görseller:

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m45maco -- 25 Nisan 2016; 21:43:15 >
  • zerok Z kullanıcısına yanıt
    Evet aynısı bende de oldu ben uygulama hatası diye düşünüyorum. Mh'yi arayıp sormadım, ama yükleme yapılmazsa arayacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Fişte mal veya hizmet aldım yazıyor ilk gün 5 TL bonus gözüküyordu şimdi silinmiş işlem yapılmadı gözüküyor

Hocam slipte nakit avans yazıyordu, her iki kampanyada da kazandınız yazdı, hala da öyle yazıyor. buna rağmen kazanamadınız demezler herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m45maco

Bendede Inial-migros yuklemesine 0 puan yaziyor ama 3. işlem oldu

Bu mesaja eklenen görseller:

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016

hocam bendeki uygulamada toplam .... kazandınız yazıyor, niye farklı anlamadım.
    2. de mesela, toplam 15 tl kazandınız diyor yani, seninki gibi 10 tl kazandınız yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Şok marketten sigara stoklasak nasıl olur?

Hocam benim daha iyi fikrim var. sigarayı bırakıver 100 tl de sende kalsın...sağlığında....
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    En doğrusu bu da bırakamıyoruz şimdilik. :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamada çıkan yazılara itibar etmeyin. Siz şartları sağlayan alışverişleri yapın zamanı gelince puan yatar. Garanti hep böyle.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Güzel bir bilgilendirme, tşkler... 👍

• arkadaşlar bonus kart için yapılan işlem hemen yansırken flexi kartlar için ertesi gün yansıyor, flexiler için bonus flaşta önce sıfır tl yazıyor ertesi gün sistem düzeliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.