Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar money bonusla bonusflaş üzerinden kaydolup Migrostan 3 kez 100 TL üzeri alışveriş yaptım,bugünde hediye karta 100 tl bakiye yukledim. Toplam 30 tl bonus kazandınız diye mesaj geldi. Normal mi? 60 tl olmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa alış veriş yaptım gelen mesajda son gün 8 mayıs diyor bonusflashda son 3 gün diyor

ayrıca garantinin kendi posundan çektik puan gelmedi iptal edip teb in posundan çektik puan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 27 Nisan 2016; 15:26:19 >
  • Arkadaşlar Bonus Genç ile kampanyadan yararlandım, Bonus Genç karta bağlı sanal kart ile de kampanyadan yararlanabilir miyim? Kampanya sonlanmadan iki kart ile de faydalansak olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Arkadaşlar Bonus Genç ile kampanyadan yararlandım, Bonus Genç karta bağlı sanal kart ile de kampanyadan yararlanabilir miyim? Kampanya sonlanmadan iki kart ile de faydalansak olur mu?

asıl karta bağlı sanal kart farklı bir kart sayılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Arkadaşlar Bonus Genç ile kampanyadan yararlandım, Bonus Genç karta bağlı sanal kart ile de kampanyadan yararlanabilir miyim? Kampanya sonlanmadan iki kart ile de faydalansak olur mu?

Bende Bonus Flaş'a girince kampanya katılımı için önce ücret alınmadan direk sanal kartı bağladı kampanyaya sonra Bonus Genç ile 5 TL ücret ile katılmak isterseniz tıklayın falan diodu, Bonus Genç ücretli old.dan, bende tabii ona da katıldım ve bonus genç ile kampanyadan faydalandım. Şuan uygulamada bonus genç ile 4 alışverişim görünüyor ancak sanal kartta kampanya dahilinde yapılan işlemlere girdiğimde hiç işlem gözükmüyor. Ondan dolayı sormak istedim. Sanal kartla da alışveriş yaparsam sanki oradaki işlemler de görünecek ve Sanal kart ile de faydalanabileceğim gibi oldu. Çünkü başlangıçta da kampanya katılımında ücretsiz olarak sanal kartımı kampanyaya dahil etti sadece.

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Bonus flaş Bana Özel bildirimler Kampanya takipten kontrol et hocam.
    4 işlem tamamlandıysa 60 TL bonus fırsatı kampanyası tamam demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

Arkadaşlar money bonusla bonusflaş üzerinden kaydolup Migrostan 3 kez 100 TL üzeri alışveriş yaptım,bugünde hediye karta 100 tl bakiye yukledim. Toplam 30 tl bonus kazandınız diye mesaj geldi. Normal mi? 60 tl olmalıydı.

5 10 15 20

bonus flash ile ;

5 10 15 ve son alış veriş tek parça 30 TL

toplam = 60 TL bonus

• Bendede kazanılan 0 gözüküyor sıkıntı olur mu acaba arkadaşlar?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016

• Cevaplar için teşekkürler. 4 işlem tamamlandı görünüyor. Demek ki sorun yok

• g.gidiyor alışverişimi saymadı bu kamp.dan..

konuya çok bakamadım arkadaşlar

n11 geçerli mi?

edit: konuda ara bölümü var.. sol üstte.. ordan arttırılıyormuş..
    n11 geçmeyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 28 Nisan 2016; 9:14:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Bende Bonus Flaş'a girince kampanya katılımı için önce ücret alınmadan direk sanal kartı bağladı kampanyaya sonra Bonus Genç ile 5 TL ücret ile katılmak isterseniz tıklayın falan diodu, Bonus Genç ücretli old.dan, bende tabii ona da katıldım ve bonus genç ile kampanyadan faydalandım. Şuan uygulamada bonus genç ile 4 alışverişim görünüyor ancak sanal kartta kampanya dahilinde yapılan işlemlere girdiğimde hiç işlem gözükmüyor. Ondan dolayı sormak istedim. Sanal kartla da alışveriş yaparsam sanki oradaki işlemler de görünecek ve Sanal kart ile de faydalanabileceğim gibi oldu. Çünkü başlangıçta da kampanya katılımında ücretsiz olarak sanal kartımı kampanyaya dahil etti sadece.

bu sistemsel bir hata olabilir. Başka arkadaşlarda o puan kazanmış gibi görünmesi gibi. Hiçbir kampanya da sanal kart ayrı bir kart gibi kampanyalardan faydalanmaz ama ordan yaparsan oraya yüklenir

• Arkadaşlar carefoursa'nın mobil site veya uygulamasından yapacağımız alışveriş sayılıyor mu?

• Beyler ilk kez alışveriş yapıyorum garanti ile. bonus flaş üzerinden anında bilgi görülüyor mu yoksa 5 dakika falan bekleme süresi var mıdır ? işlem provizyonda gözüktü ama kampanyada ilk işlem yapılmadı diyor. bu arada grams.comu kullanmıştım ilk mesajdaki mağaza ismi vardı 3d secure sayfasında.

uygulamada gözüken kısım da bu şekildehttps://imgur.com/a/xYHNr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 28 Nisan 2016; 16:51:06 >
  • KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    Kampanya dahilinde sayılsaydı anında bildirim gelir ve görünürdü.

İlk mesajda mağaza isminin yazıldığı o cümlenin devamındaki parantez içindeki koyu yazılan kısmı da okusaydınız keşke. göze alabilirseniz bir de nadirden deneyin şansınızı. onun da bir garantisi yok ama.

Aslında alışveriş yapmak için geç kalmışsınız. millet ilk haftada bütün alışverişleri yaptı. tam emin değilim ama büyük ihtimal bu firmalar artık poslarını güncellediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 28 Nisan 2016; 17:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Kampanya dahilinde sayılsaydı anında bildirim gelir ve görünürdü.

İlk mesajda mağaza isminin yazıldığı o cümlenin devamındaki parantez içindeki koyu yazılan kısmı da okusaydınız keşke. göze alabilirseniz bir de nadirden deneyin şansınızı. onun da bir garantisi yok ama.

Aslında alışveriş yapmak için geç kalmışsınız. millet ilk haftada bütün alışverişleri yaptı. tam emin değilim ama büyük ihtimal bu firmalar artık poslarını güncellediler.

hocam denizbank ve cepteteb vardı elimde. Bu şekilde direkt olarak haber alamayınca riske etmek istemedim. bonus kart yeni teslim edildi daha.Şimdi nadirden deneyerek gördüm sonucu ama tabi ilk alımdan 5 liralık zararımız oldu artık diğer kartlarla telafi ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 28 Nisan 2016; 17:24:51 >
  • flexi ile gg 500 üstü alışverişe bonus flaşla katılmamıza rağmen 25 puan kazandınız diye SMS geldi, sistemde bu tip karışıklıklar oluyor diye okumuştum. benzerini gittigidiyor kampanyası için yaşayan oldu mu?
  • Cepteteb veya Denizbank paracard kampanyaya dahil mi?
  • qeep kullanıcısına yanıt
    carrefoursa internet mağazasından(gıda maketi) alışveriş yaptım ben ama olmadı. market olarak gözüküyor ama puan kazanımı veya geçerli işlem olmadı maalesef. Yer Antalya.

DÜZELTMEDİR, İLK İŞLEMİMDİ CARREFOURSA.COM ALIŞVERİŞİM BONUSFLASTA GÖZÜKÜYOR ŞİMDİ, KABUL EDİLMİŞ... PROVİZYONDAN ÇOK GEÇ DÜŞTÜĞÜ İÇİN OLMALI ALIŞVERİŞİ 24 NİSAN'DA YAPMIŞTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevzid -- 30 Nisan 2016; 22:57:17 >
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Cepteteb dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevzid -- 30 Nisan 2016; 1:27:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.