Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eserdar

Morhipodan alışveriş yaptım. Mesaj gelmedi bonus kazandınız diye. Neden acaba? İşlem yapılmadı görünüyor boonusflashta.

Kardeşim satış sozlesmene bir bak.Bonus puan kullanılmış mı?Geçen hafta iki kez alışveriş yaptım.İkisinde de ben onaylamama rağmen site kendiliğinden bonus puanlarımı kullanmış.Puan kutucuğunu isaretlemedigimden adım gibi eminim.Mesaj attı morhipoya, yine biz yalancı durumuna düştük.Ben de artık kampanya şartlarına uymadığından iki alışverişi de iptal ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    yaptım oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: slickman

Arkadaslar 8 mayis ta alisveris yapsak kampanyaya dahil olur mu? 8 mayisi dahil ediyor mu bonus?

tüm kampanya
    tüm kartlar
    tüm alış verişler

SON GÜN Dahildir , 23:55 ' e kadar yapabilirsiniz.

yakıt için 23:55
    interney 23:55
    market/giyim zaten 22:00 de avm ler kapanıyor.

• deniz yatırdı.

• metinbestil M kullanıcısına yanıt
    İng de eskiden 1 gün önce yatırırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Şimdi baktım ing 20 bonus yatırmış bugün.. umarım yarına düzeltir de uğraştırmaz.. 4 alışverişi de migrostan yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

quote:

Şimdi baktım ing 20 bonus yatırmış bugün.. umarım yarına düzeltir de uğraştırmaz.. 4 alışverişi de migrostan yapmıştım

Bende hareket yok maalesef, Yarın bu saatlerde belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

quote:

bana da ing 10 tl yatırmış , saçmalık, 4 tane migros alışverişim var farklı günler.
  • İng den 4 işlem yaptım. 20 TL yatırmış nedense.

• metinbestil M kullanıcısına yanıt
    düzeltilir diye bekliyorum çünkü tek başına 20 TL yatabilecek bir koşul yoktu.. 5, 15 veya 30 yatabilir alışverişlerden eksik olsa.. son 20 yi önden yatırdılar heralde:)
  • ben tüm alışverişleri tamamladım hatta bonusflaşta da görünüyor ama bonus yatmamış bana nedense
  • Puan yatmis arkadaslar fakat odul kisminda degil donem ici islemlerde gozukuyor, odul kismina saat 02 de gecer, gule gule harcayin.

• 2 farklı migrostan 2 farklı günde 4*100 harcadım ing bonusla 10 TL puan yatırmışlar. ing kampanya şartları için ayrıca düzenleme yapmış mıydı arkadaşlar ?
  • İng ile 4 adet morhipo işleme puan yatmadı henüz

• can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım ıng ve denızbank farklı mıgrostan aynı gunde yapılan ıslemlerı tek saymıs onun ıcın puanlar cogu arkadasa eksık yatmıs denızbank sayfasına bakarsanız cogu arkadas eksık yattıgını yazmıslardı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90917831&p=89&anchorToGo=116775469#116775469

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 11 Mayıs 2016; 9:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

2 farklı migrostan 2 farklı günde 4*100 harcadım ing bonusla 10 TL puan yatırmışlar. ing kampanya şartları için ayrıca düzenleme yapmış mıydı arkadaşlar ?

Ben ing sitesinde hiç görmedim kampanyayı. Bana gelen sms şu şekildeydi.

ING Bonus'la 8 Mayis'a kadar yapacaginiz 100TL uzeri cicek, giyim, market harcamasinin ilkine 5, ikincisine 10, ucuncusune 15, dorduncusune 20 toplam 50TL bonus! Katilmak icin BAHAR yaz, 2205'e gonder.

Ben ayrı günlerde yaptım 4 migrosu ama 20 görünüyor halen sadece

• 2 tane bonus 60 tl ok. teb yatırmadı tebi de bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

2 tane bonus 60 tl ok. teb yatırmadı tebi de bekliyorum.

money bonus ve flexi benimde tamam. ing 10 yatırdı kayıt açtıracağız. cebdetebi bekliyorum ben de
  • sorunsuz yattı, ama bakalım avans ücreti gelecek mi?
  • Türkiye Finans da 4 işleme 20 yatırmış. İşlemlerim ayrın günde olmasına rağmen bu da ING gibi 20 yatırmış nedense. Her işleme 5 TL yatırıyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.