Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

flexi ile katılımı sağladım .. teb altın hesabı tamam..
    grams ' a girdim 119 tl yazıyor.. tebe girdim 110 yazıyor 4 tane attım mı -elde kalan ne bonus ne flash ..

Bozdurma işlemi bankanın insiyatifinde mi?

O anki kura göre .. ne çıkarsa bahtına mı...

İşlem tam nasıl dönüyor ..Yardımcı olacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXERA

Bir ilk için yardım ..

flexi ile katılımı sağladım .. teb altın hesabı tamam..
    grams ' a girdim 119 tl yazıyor.. tebe girdim 110 yazıyor 4 tane attım mı -elde kalan ne bonus ne flash ..

Bozdurma işlemi bankanın insiyatifinde mi?

O anki kura göre .. ne çıkarsa bahtına mı...

İşlem tam nasıl dönüyor ..Yardımcı olacak var mı?

altın hesabınızda bankanın o altın miktarı alış fiyatına göre karşılığı yazar alış 110 demek ki. mesai saatleri dışında makas büyüyor. o yüzden şu anda o kadar görmüşsünüzdür. pazartesi muhtemelen altın alış kuru yükseleceği için biraz daha fazla görürsünüz. bu altın hesabınızın olduğu bankanın alış-satış fiyatıyla alakalı bir şey. Sonuçta siz 1 gram altın aldınız, hesabınızda 1 gram görünüyorsa bu konuda sorun yok.

bonus konusu ise harcama yaptığınız kredi kartınan takip edeceğiniz bir mesele

• Bir haftadır yazan olmamış
    Kuyum ne âlemde
    Bir de uygulamada şu anda kampanya görünmüyor
    Benzer durumu yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    hocam ilk haftalarda çoğunluk alışverişlerini tamamladı, şimdi pusuya yattı, puanların yüklenmesini bekliyor

ayrıca uygulamada gözüküyor bende kampanya, katıldığınız kampanyalar arasında
  • maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    bende de yok kampanya oysaki bonus kazanmıştım şuan kampanya görünmüyor
  • Millet kuyumu nasıl halletti

• ben gittim kuyumcudan altın aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 3 Mayıs 2016; 10:35:44 >
  • Arkadaslar boynerden 4 gun 100er tl lik hediye ceki alsam bonus kazanirmiyim bu sekilde? Sonrada o cekleri birlestirip rayban gozluk almayi dusunuyorum da

• trendyol gecerli mi deneyen oldu mu

• sistemsiz S kullanıcısına yanıt
    bu kampanyada değil ama daha önceki kampanyalarda siparişim olmuştu, giyim olarak geçmişti, bu kampanyada da sorun olmaması gerek
  • İstanbul'da kuyumcu lazım. Sorduğum kuyumcu 114'ten satıp 106'dan almayı teklif ediyor 22 ayarı
  • Altın alıp bozdurmayanlar yaşadı ben dahil, altın baya çıkdı

• kampanya kapsamında 4. işlemi bugün tamamladım, dün yaptığım 3. işlemden sonra telefona gelen mesajın aynısı 4. işlemde de 15 tl kazandınız şeklinde geldi, bonusflaş uygulamasından kontrol ettiğimde ise 3. ve 4. işlemde 15 tl kazandınız yazıyor, normalde 4. işlem için 30 tl kazandınız şeklinde sms gelmesi gerekmiyor mu? daha önce benzer bir sorun yaşayan var mı?

3. ve 4. işlemden sonra gelen mesaj:

quote:

Bu isleminizden 15TL bonus kazandiniz.Bonus uyesi market,giyim,cicekci ve kuyumcularda bundan sonraki 100TL'lik ilk isleminize 20TL,toplam 50TL bonus!Ustelik BonusFlas'tan katildiysaniz son isleme 20TL yerine 30TL,toplam 60TL bonus!Son gun:8 Mayis. Bonus.com.tr

• Kampanya bonusun kampanyası ve linkte verilen sektörlerde kuyum var, teb bonus dahil olduğu yazıyor. Ama teb kendi sitesinde kuyumu dahil etmemiş, kuyum alışverişi yapılsa akıbeti ne olur ?

birde nadirgold sektör olarak ne geçer denizbankta ? link bu kampanyadan yararlanabilir miyiz aynı anda. boşuna fazladan almayalım ?
  • kAMPANYANIN BAŞINDA ALTIN ALANLAR ÇOK KARLI ÇIKTI. Ama şu anki fiyatlardan altın almak mantıklı değil. Çok yükselmiş.....
    Nerden bilecektik Hocanın istifa edeceğini...
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnnm

İ garanti paracard ile alım yaparsak uygulamaya dahil oluyor mu?

olmuyor, uygulamada igaranti kartını seçince kampanyalar kayboluyor zaten...
  • flo.com dan alışveriş yaptım mesaj gelmedi bonusflaşta da görünmüyor. İşlem 2 gündür provizyonda görünüyor. Aynı durumla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

Markafoni dahil mi arkadaşlar?

+1 ???
  • Morhipodan alışveriş yaptım. Mesaj gelmedi bonus kazandınız diye. Neden acaba? İşlem yapılmadı görünüyor boonusflashta.
  • Arkadaslar 8 mayis ta alisveris yapsak kampanyaya dahil olur mu? 8 mayisi dahil ediyor mu bonus?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.