Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanya kapsamında deniz bonus kart ile denizbank posundan geçince işlem dahil oluyor mu?Garanti posu olmak zorunda mı?Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Denizbank posundan geçenler dahil olmuyor ,ben daha önce akaryakıt kampanyasında onun yüzünden yararlanamamıştım
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Denizbank posu olmuyor geçerli değil, daha önce akaryakıt kampanyasından onun yüzünden yararlanamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Tabi hocam

varmı sizde bir gelişme?
  • Hepsi market olsa farklı günlerde gene sayılıyor mu? Yoksa illa gidip lazım olmadığı halde kuyumcudan altın mı alıp satıcaz?
  • Mesajı atmadan önce yapılan alışverişler dahilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerok

Arkadaslar ben paracard ile migrostan farklı günlerde paypala 4 defa 100 tl yükledim. İlk 3 yuklemede bonus flashta 30 tl kazandığım yazdı ve ayrıca mesajda geldi. Bugün son yüklemeyi yaptım. Bonus flashda 4ncu işlemde yapılmış gözüküyor fakat toplamda 60 tl kazandın yazması gerekirken toplamda 30 tl bonus kazandin yazıyor. Böyle birşey ile karşılaşan oldumu?

+2 kart benzer durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithgebze -- 26 Nisan 2016; 12:27:11 >
  • Arkadaşlar garantide altın hesabı olan varmı?
    Ne alım yapabiliyorum ne satım günlük işlem limitinizi aştınız diyip duruyor.
    Nedir bunun çözümü? Alo garantiyede bağlanamıyorum şubeye gitmem lazımmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce grams tan alışveriş yaptım. kavi tekstil akaryakıt olmasına rağmen bonus gelmedi. O nedenle grams kaldırılsa daha mantıklı.

Düzletme: Nadirgold tan nmr hediyelik esya olarak aldım kabul oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 26 Nisan 2016; 13:52:26 >
  • uyarı vardı hocam zaten ilk mesajda, daha görünebilir hale getirdim
  • tugi7 kullanıcısına yanıt
    Onu bilerek aldım hocam. Teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Ayni hocam, siz naptiniz? Hakli müşteri hattinda bir şey cikti mi?

• hangi bankalarla çalışıyorsunuz acaba ?benim mesela garanti de hesabım yok ,altın hesabı açsam zararım çok olur mu ?çünkü bide vadesiz hesap açacaklar hesap işletim ücreti keserler diye korkuyorum..

düzeltme :şimdi bankanın güvenliğine sordum internet şubeden altın hesabı açabilirsin masrafı yok dedi fakat öncesindede vadesiz hesap açman gerekli dedi.hesap işletim ücretini belli dönemlerde alıyoruz şimdi kullanıp masraf alınmadan işini bitirince kapatabilirsin dedi fakat pek güvenemedim garanti olunca ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 26 Nisan 2016; 15:55:13 >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    arama fırsatım olmadı daha
  • Gibden vergi ödesem sayılır mı acep?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Gibden vergi ödesem sayılır mı acep?

market, giyim, kozmetik, çiçek ve kuyumcular diyor. Vergi dairesi bunlardan hangisi sizce?
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Hocam igaranti den hesap Açarsanız hesap işletim ücreti almazlar. Sonra ordan açabilirsiniz altın hesabını. Bi araştırın bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

quote:

Arkadaslar ben paracard ile migrostan farklı günlerde paypala 4 defa 100 tl yükledim. İlk 3 yuklemede bonus flashta 30 tl kazandığım yazdı ve ayrıca mesajda geldi. Bugün son yüklemeyi yaptım. Bonus flashda 4ncu işlemde yapılmış gözüküyor fakat toplamda 60 tl kazandın yazması gerekirken toplamda 30 tl bonus kazandin yazıyor. Böyle birşey ile karşılaşan oldumu?

+2 kart benzer durum

Bende de 3 kartla aynı durum mh ı aradım problem yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ersenozturk

quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

quote:

+2 kart benzer durum

Bende de 3 kartla aynı durum mh ı aradım problem yok dedi

O zaman bonus yatma dönemini bekleyeceğiz. Eğer 60 TL yatmazsa MH'yi ararız...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.