Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bonus lar yattı mı?garanti kartlarına gözükmüyor bende atm ye sokup çıkartsakmı bi?
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    hocam garanti yatırdı.
  • Cepteteb de yattı. Sms attılar şimdi.
  • Ceptetep iki günde iki farklı migros dan 4 işlem yapmıştım. İkisini sayıp 15tl yüklemişler Bu farklı migros şubelerini aynı gün bir kabul etmek yeni çıktı galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Fighter kullanıcısına yanıt
    Teb kampanya sayfasında şu cümle var

''TEB Bonus Card’dan bahar kampanyası!
    8 Mayıs 2016’ya kadar market, giyim ve çiçek sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde Bonus POS’larından yapacağınız ilk 100TL ve üzeri alışverişe 5TL, ikinci alışverişe 10TL, üçüncü alışverişe 15TL, dördüncü alışverişe 20TL, toplamda 50 TL bonus bizden!''

farklı günlerde ve tek seferde yazdığı için yüklenmemiş sizin puanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 11 Mayıs 2016; 12:35:34 >
  • Cepteteb 4 farklı gün morhipo işlemine 30 TL yatırmış. İng hiç yatırmadı. Uğraş dur şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Teb kampanya sayfasında şu cümle var

''TEB Bonus Card’dan bahar kampanyası!
    8 Mayıs 2016’ya kadar market, giyim ve çiçek sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde Bonus POS’larından yapacağınız ilk 100TL ve üzeri alışverişe 5TL, ikinci alışverişe 10TL, üçüncü alışverişe 15TL, dördüncü alışverişe 20TL, toplamda 50 TL bonus bizden!''

farklı günlerde ve tek seferde yazdığı için yüklenmemiş sizin puanlar.

Aynı kampanyayı hepsi yapmaya çalışınca şartlar aynı diye düşünerek hata ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEBin sitesinde aynı gün tek işlem geçerlidir diye ibare yok .

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016
  • garanti tam yatmış...ama ing 20 yatmış 4 işlemide farklı günde yaptım dı.

EDit: müş. hizm. ile görüştüm sistemsel sorun olduğunu ve gün içinde eksik yatanların düzeltileceği söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx0131 -- 11 Mayıs 2016; 14:20:10 >
  • İng aynı gün 4 ayrı Migros şubelerinden yaptığım alışverişlerimi aynı işyeri kabul edip 5 TL yüklemiş.Aynı şeyi Cepteteb de yapmış.Aradım kayıt açtırdım ikisinden de.
    Bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburr -- 11 Mayıs 2016; 14:53:48 >
  • https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-destek/bize-ulasin/talep-iletisim-formu

Herkes burdan yazsın arkadaşlar ve yazdığı metnin sonuna aşağıdaki link i eklesin lütfen.

http://www.money.com.tr/money-kampanyalari.aspx?campaignId=2388

• quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-destek/bize-ulasin/talep-iletisim-formu

Herkes burdan yazsın arkadaşlar ve yazdığı metnin sonuna aşağıdaki link i eklesin lütfen.

şahsen ben hem kendi kartım hemde hanımın kartı için yazdım şikayet

• quote:

quote:

https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-destek/bize-ulasin/talep-iletisim-formu

şahsen ben hem kendi kartım hemde hanımın kartı için yazdım şikayet

örnek metin

bonus bahar kampanyası kapsamında 19-20 nisan tarihlerinde farklı iki migros şubesinden 2 günde 4x100 harcama yaparak kampanya koşullarını sağladım. 50TL tutarında puan yüklenmesi gerekirken 10 TL puan yüklenmiş. aynı işlemi aynı şekilde garanti bonus ile yaptım ve 50 TL bonus yüklendi. kampanya detayları aşağıdaki linktedir. eksik yatırılan 40 TL bonusumun tamamlanmasını istiyorum. iyi çalışmalar.

• Ing bugün hatasını telafi etti. ICBC de tam yatırmış. Şekerbank da mesaj yazmış: "Bahar kampanyasindan kazanmis oldugunuz bonus kartiniza yuklenmistir.20 Mayis 2016 tarihine kadar kullanabilirsiniz. 444 78 78" o da tam yatırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 11 Mayıs 2016; 19:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

Ing bugün hatasını telafi etti. ICBC de tam yatırmış. Şekerbank da mesaj yazmış: "Bahar kampanyasindan kazanmis oldugunuz bonus kartiniza yuklenmistir.20 Mayis 2016 tarihine kadar kullanabilirsiniz. 444 78 78" o da tam yatırmış.

ing hatayı nasıl telafi etti hocam. bende hala 10 tl bonus görünüyor ??
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende de sorunlu idi ing. Hiç puan yatmamıştı. Twitter'dan destek istedim. 2 saat sonra puan yattı.

• en sorunlu bankalar teb ve özellikle denizbank. İkisinde de puanlarım eksik yattı. Pişkin pişkin birde ayrı gün şartı var diyorlar. İlk gün arkadaşın paylaştığı denizbankın kampanya bilgisine de baktım öyle bir şart yok, denizbank değiştirmiş şartları. Teb de üstte farklı gün demiş alt satırda "aynı gün aynı iş yerinde ilk işlem dahil" yazmış. Bu çelişkiyi msj attım bakalım teb den daha cvp gelmedi. Maymun ettiler kampanya yı
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Bana iki kere yükleme yaptı ve mesaj gönderdi:
    BAHAR kampanyasindan kazandiginiz 20 TL bonus kartiniza yuklenmistir. 20/05/2016 tarihine kadar

BAHAR kampanyasindan kazandiginiz 30 TL bonus kartiniza yuklenmistir. 20/05/2016 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Ayrıca Türkiye Finans için de sikayetvar a başvurdum.
    quote:

Türkiye Finan Happy Bonus kartımla BAHAR kampanyasına katılarak farklı günlerde 4 defa 100 TL ve üzeri market alış verişi yaptım. Ancak kampanya şartlarında 50 TL puan yükleneceği belirtildiği halde kartıma 20 TL puan yüklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 12 Mayıs 2016; 9:55:45 >
  • garantinin altın bonus kartına bonus yattı görünüyor dönem içi işlemlerde ama harcayamıyoruz. hiç bir yerde çıkmıyor bonus sorgulamasında ne yapmamız lazım?
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    hocam benim altın bonus önceden vardı, eğer mantığı değişmediyse zaten karta yüklenen bonusları külçe altın olarak alabiliyordunuz altınsay, altınbaş vb anlaşmalı kuyumculardan. yani en aşağı yarım gram edecek kadar bonusunuz olmalı, bu bonusla da sadece anlaşmalı kuyumculardan altın alablilrsiniz. başka bir yerde kullanılmaz. ( iki yıl önce bu şekildeydi, ben kapattım sonra)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.